Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum

Linsjeeee1991

Premium Member
 • Aantal items

  60
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Arnhem

Recente bezoekers van dit profiel

149 profielweergaven
 1. Jaaaa dan al! Haha. Kan me niet snel genoeg gaan. Ik krijg een “opvulling”/vergroting van 500cc dual plane.
 2. “Opvullen” / vergroten. Ik krijg 500 cc dual plane profile plus.
 3. Spannend! Ik word 5dec geopereerd bij straten. Ook dezelfde situatie als jou, 10 kilo afgevallen en 1 zwangerchap gehad waardoor er behoorlijk wat volume weg is. Dat gaan Frans Straten nu helemaal mooi maken hahaha
 4. Wat voorn tabel? Ben niet nieuwschierig hahaha. Krijg zelf ook methor.
 5. echt heeeel erg mooi! Ik krijg 5 december mijn nieuwe boobs bij kliniek Heyendael. Als ik dit nu zo zie dan kan ik echt niet meer wachten! Ik heb vanmezelf al 450cc, en ik krijg er straks 500cc bij.
 6. Wauw wat moooi!! Heb jij ook een lift gehad? Of echt alleen opgevuld?
 7. Jaaaa heel spannend he!! Kan niet wachten Haha. Misschien zien we elkaar daar nog. Hoeveel cc krijg jij ook alweer? tanne vroeg ook aan mij Hoelaat ik zou willen en heb ook doorgegeven dat ik graag in de ochtend geholpen wil worden.
 8. Omdat ik mijn volume aan de bovenkant kwijt ben door de zwangerschap en afvallen en met rond krijg je dat juist terug en bij anatomisch niet.
 9. Klopt. 1 is wat “rimpeliger” dan 2. Dus mensen die een hele dunne huid hebben, daarbij wordt 2 geplaatst doordat die laag iets “dikker en stugger “ is dan 1. ( zo is wat mij verteld is door Frans ) coh3 is alleen anatomische idd en daar heb je verder ook geen keuze, ik wil en moet echt rond.
 10. Ja echt fijn! Het voelt nu ook echt goed. Zal zo even foto’s toevoegen van de 450 cc. Dat heeft hij geadviseerd omdat ik voldoende huidstructuur heb omdat ik vroeger zelf al “ stevige dikke “ borsten heb gehad.
 11. @Blabla1980 mag ik bij jou foto’s kijken?
 12. Zooooo heb eindelijk tijd om te typen! Vanmorgen dus weer bij Frans geweest en Ehm ja ik DACHT dus dat ik de vorige keer max 450cc had gepast, maar dat was dus 400. Nou hup, 450 erin, en dat vond ik al mooier/beter dan die 400 van de vorige keer want dat vond ik echt te klein. Toen vroeg ik aan de chirurg wat bij mij het maximale was was, dat die nu kon/wou plaatsen. Toen zei die ja je hebt wel een smalle taille he? Ik zei ja zo rond 75? Toen had die t na gemeten toen kwam die uit op 73/74 idd. Hij zei nou ik wil wel even kijken hoe 500cc bij jou uit komt, omdat je van jezelf ook al een borst hebt van 450 cc. Dus had die 500 gepast en die vond ik echt perfect ( ben alleen vergeten er een foto van te maken ) maar me gevoel was gelijk goed. Dus hebben besloten om dan nu 500cc te doen dual plane, coh 1, profile plus. Net alle papieren gelijk gehad, en de aanbetaling is gedaan! 5 december ben ik aan de beurt. Heb gevraagd of dat ik zo vroeg mogelijk geholpen kan worden, zekerheid kon ze niet geven maar ze doet dr best. Zoals bij iedereen hoor ik 1 week van te voren de precieze tijd Hoelaat ik me moet melden.
 13. Jeeeej je hebt het achter de rug!! Fijn dat t allemaal goed gegaan is. hopelijk kan je een beetje slapen vannacht. Fijn en goed herstel!
 14. Nou ik ben voor een paar maanden terug geweest toen heb ik 400 en 450cc gepast. 400 vond ik echt te klein, maar wil even weten of dat het mogelijk is dat ik nog groter kan.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×