Ga naar inhoud

Mirellaamber

Leden
  • Aantal items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mirellaamber

  1. Op 28-7-2018 om 19:05 zei My natural way of beauty:

    10 jaar geleden, 28 jaar, was ik er van overtuigd dat protheses mij beter stonden. Zeker na een jaar borstvoeding en mijn slappige B borstjes.

    Al vanaf de dag dat ik ze heb liep het al niet lekker. Het stond allemaal prachtig maar mijn rechterborst voelde doof aan en eigenlijk voelde ik mij onprettig met grote borsten. Toch heb ik er een paar jaar plezier van gehad maar altijd had ik wel een stemmetje in mijn hoofd die mij influisterde dat het misschien toch niet zo veilig is als er wordt beweerd. Drie jaar geleden kreeg ik allemaal vage klachten die steeds erger werden. Ik heb mij werkelijk een bult gezocht online naar antwoorden. Waar kwamen mijn klachten vandaan en hoe kan dit?? Ik heb met artsen gesproken, ben geopereerd aan een aantal klachten maar telkens bood geen operatie of medicijn (of de tientallen dingen die ik zelf heb geprobeerd) de oplossing. 

    Úren heb ik op het internet gezocht en door puur stom toeval stuitte ik op het ASIA syndroom en via doorklikken naar de complicaties die implantaten kunnen geven. 

    Voor mij ging er een wereld open. Door de nieuwe informatie werd ik een stuk wijzer en daarbij las ik continu mijn eigen verhaal! 

    Uiteindelijk ben ik dus overgegaan op de beslissing om de protheses te laten verwijderen. En ik kan echt niet wachten. Online, via Instagram, hou ik een blog bij tussen nu en de dag van operatie. My Natural way of beauty. Graag wil ik (jonge) vrouwen behoeden voor het gedoe wat implantaten kunnen veroorzaken. Of vrouwen met vage klachten helpen bij het wellicht verkrijgen van informatie waar ze wat aan hebben (deze laatste misschien nog wel belangrijker want uiteindelijk moet iedereen zelf weten wat ‘ie met zijn of haar lijf doet). Zelf heb ik namelijk te veel jaren gezocht naar wat het waarschijnlijk is wat bij mij de klachten veroorzaakt. 

    Op Instagram heb ik enorme steun aan een groep vrouwen die allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Inmiddels een kleine 50 volgers maar NUL Nederlandse vrouwen. Het lijkt wel of het in NL nog een klein beetje taboe is (??) terwijl Amerikaanse plastische chirurgen mij volgen en prive berichtjes sturen om te helpen bij het maken van een juiste keuze. 

    Zelf zou in eerst voor explantatie, lift en lipofilling gaan maar ik denk dat ik uiteindelijk kies voor de explantatie en lift. Geen lipofilling. Ik heb weinig vet en wil eigenlijk elk eventuele risico vermijden.... 

    Mocht je dus zelf in een situatie zitten dat je denkt aan explantatie, misschien al een datum hebt (mijne is in oktober), gewoon nieuwsgierig bent en wilt volgen, volg me. No problem. Het zou een doodnormaal onderwerp moeten zijn. Net als het plaatsen van de implantaten hoort het uithalen er nou eenmaal soms bij. Net zo gewoon als implantaten in je mond of wat ook. 

    Ik kan in elk geval niet wachten tot de dag dat ze er uit zijn! 

    Veel succes voor iedereen die hiermee rond loopt! 

    Ik ga je volgen! Heel moedig van je!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.