Ga naar inhoud
Borsten Forum

Mirellaamber

Premium Member
 • Aantal items

  35
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

1 Volger

Over Mirellaamber

 • Verjaardag 27-08-1979

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Alkmaar

Recente bezoekers van dit profiel

428 profielweergaven
 1. Mirellaamber

  Veel pech....

  Bij mij is het helemaal top! Soms kijk ik ernaar en denk ik: een wonder na al dat snijden en gedoe, dat ik gewoon 2 gelijke gezonde borsten heb! Heerlijk. Bij jou dus nu ook helemaal goed? Is ie al soepel?
 2. Mirellaamber

  Veel pech....

  #Dhc158 ohh ik was een tijd weg hier en heb al je berichten teruggelezen. Eerst vol verschrikking en later vol blijdschap. Wat is het ontzettend stoer van je geweest om voor jezelf op te komen toen de chirurg die prothese er even uit wilde halen. Wtf!! En wat heerlijk dat het beter gaat! Ik ben zo blij voor je. Geniet snel lekker van je borsten en je gezin!! Xxx
 3. MammaMaris Hoi Mariska, oja? Lees je niet altijd positieve berichten over Diana Gabriels? Maar miss scheelt het dat ik het bij dr Hupkens heb laten doen. Hij is echt een perfectionist en ik ben heel tevreden met hem en mijn borsten! Ja ronde implantaten. Ze zaten al 20 jaar voor mijn spier dus nu ook weer. Ik heb wel 3 weken p.o. een complicatie gehad. Bij het verwijderen vd hechting is er een bacterie bij gekomen en ongeveer 2 dgn na het verwijderen vd knoopjes vd hechtingen had ik ineens 1 veel grotere borst dan de ander. Pijn en later koorts. Echt vreselijk. 22 juli opnieuw OK. Borst gespoeld en nieuwe prothese en antibiotica voor 2 weken. Nu gelukkig volledig hersteld. Ik adviseer echt na het verwijderen vd knoopjes meteen een eilandpleister met betadinezalf te plakken op de plek waar de knoopjes zaten. Voor 2 dagen. Ik hoor namelijk vaker dat het na het verwijderen vd knoopjes mis gaat. De knoopjes worden namelijk omhoog getrokken om ze vervolgens af te knippen. Vaak is er toch even een gaatje waar bacterien in kunnen gaan. Nu ben ik weer superblij met mijn borsten! Ik heb uiteindelijk mazzel gehad! Dat de prothese er niet voor een half jaar uit moest. Wat vaak gebeurt bij een ontsteking.. groetjes
 4. Mirellaamber

  Veel pech....

  Jaa dat bang zijn om te stoppen met pijnstilling en vooral stoppen met amtibiotica herken ik!! Echt weer even een lastig moment. En die moeheid ook. Door de infectie, de antibiotica én de operatie ben je zoo moe. Steeds overdag slapen. Je kan nu even niet anders dan er aan toe geven. Dit is het nu voor jou. Ik hoop weer op een goed bericht van je..wanneer je weer iets plaatst!
 5. Hoi Mariska, mijn profielfoto is nog vóór de 2e OK hè? Of heb je ook al ergens een foto gezien van erna? Ja ik ook 2 zwangerschappen en borstvoeding en daardoor toch wat slapper geworden. Van 220 naar 460 gegaan. Echt heel blij mee! Ik heb 4200 betaald. Ik heb wat duurdere prothesen (Nagor) want die worden gebruikt bij een wissel bij Diana Gabriels.
 6. Mirellaamber

  Veel pech....

  Ja ik begrijp helemaal wat je bedoelt! Ik heb ook veel inzichten gekregen door wat er is gebeurd. Ik heb ook gezegd dat ik noooiit meer wat aan mezelf laat veranderen. En dan bedoel ik 'snijden in een gezond lichaam'.. Ik had ook spijt en zie nu ook veel meer de waarde van een gezond lichaam! Je weet pas wat gezond zijn is, als je ongezond bent... Ik hoop echt zo dat je nu alleen maar gaat herstellen en gezond wordt! Geen gedoe meer! Probeer je daar ook op te richten. Ik heb een hele tijd elke dag gezegd tegen mezelf; Ik heb 2 gezonde soepele borsten. En dat dan 10x. Gewoon om mezelf weg te halen van de angst en negativiteit. En dan beeldde ik mezelf in hoe het voelt om gezonde borsten te hebben. Klinkt een beetje debiel maar baat het niet dan schaadt het niet! Ik voel me nu top en ben sta nog regelmatig stil bij dat het nu oke is en dat ik gezond ben. MET mooie borsten. Dat wens ik jou ook toe!
 7. Mirellaamber

  Schiettecatte / Hupkens

  Ik was bij dr Hupkens en heeel erg tevreden!
 8. Mirellaamber

  Veel pech....

  Ja de angst zal nog wel even blijven. Maar dat word steeds minder. Ik bleef na mijn 2e ok steeds voelen of hij niet harder werd en steeds mijn temp meten. Ik was echt snel bang wanneer ik even iets voelde.. ik had echt geen zin in weeer een ok of nog meer ellende. Maar nu 4 weken po heb ik echt vertrouwen! Borsten zijn gelijk en zacht en soepel. Heerlijk!
 9. Mirellaamber

  Veel pech....

  Yeah! Geweldig! Ben zo blij voor je dat je nu in ieder geval 2 borsten hebt en dat de pijn en druk weg is! Ik hoop echt zo dat het zo blijft en helemaal goed komt!
 10. Rosanna 123 Ja ik ben nu 4 weken po (na de laatste operatie) en mijn borst is weer helemaal zacht en van mij!! Ze zij precies gelijk. Ik ben ontzettend blij!
 11. CharSchmit En hoe is het inmiddels met je!???
 12. Ik ben 20 jaar lang heel erg tevreden geweest! Ik heb onlangs een wissel gehad. Van 220cc naar 460
 13. Ahh wat balen zeg. Ik weet wat je doormaakt. Het is zo ontzettend klote. Die onzekerheid. Wat gaat er gebeuren.. Ik ben 15 juni geopereerd en daarna is er dus links opnieuw geopereerd op 11 juli. Mij werd ook in eerste instantie gezegd (door een andere plast chi die op zondag in de kliniek was) dat ze zouden gaan kijken wat ze aan zouden treffen om vervolgens te bepalen of de prothese er dan uit zou moeten blijven voor een half jaar of dat er een nieuwe in mocht. Maar mijn eigen plastische chirurg (die me de eerste x ook had geopereerd) zei meteen dat hij eerst wilde spoelen en een nieuwe terugplaatsen. En dan afwachten of de infectie onder controle zou komen. Hij wilde zelfs nog een tweede x spoelen als het de eerste x niet zou lukken. Bij welke kliniek zit je?
 14. Het lichaam heeft ook gewoon tijd nodig om het vocht af te kunnen voerem. Beweging zorgt ook voor de aanmaak van meer vocht en vocht vinden bacterieen heel fijn. Dus probeer echt rust te nemen!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×