Ga naar inhoud

Rachelle1989

Leden
  • Aantal items

    55
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Rachelle1989

  1. Wat fijn dat je er zo blij mee bent? en je vriend natuurlijk? benieuwd hoe je foto’s zijn 9 weken po! Merk wel dat ik de laatste weken niet erg grote veranderingen meer zie maar dat is ergens ook wel heel erg fijn? 

    Hoe is het bij jou met het gevoel in je borsten/tepels?

     

    Buikslapen gaat inderdaad wel! Maar nooit echt een buikslaper geweest dus doe het niet zo vaak. Op mijn zij merk ik trouwens weinig verschil met voorheen?

  2. Jezus wat heftig meis! Als ik San terug denk aan de momenten dat ik dacht zou ik een nabloeding hebben stelde ik me echt aan. Fijn dat ze zo snel gehandeld hebben en je zo serieus genomen hebben en terecht! 

     

    Een valse start voor jou maar heb begrepen dat het verder niets hoeft te betekenen in hoe het eindresultaat zal zijn. Behalve dan de heftige ervaring die je hebt gehad. Als je ergens mee zit, twijfels hebt of gewoon iemand nodig hebt om tegen te praten weet dat we er altijd voor je zullen zijn?.

     

    Nu lekker rust nemen. Heb je verdiend en moet je ook zeker doen. Je lichaam moet even herstellen van alles wat je hebt meegemaakt. 

    Komt goed meis?? Ga maar snel genieten van je nieuwe zussen:1boobs:

    • Like 1
  3. Wat fijn dat de pc ook op zondag reageerd? Grote kans trouwens dat je post op ook even twijfels hebt. Had ik ook een dag. Toen een mooie bh gekocht en toen waren ze gelukkig verdwenen. Een sportbh is natuurlijk niet het meest voordelige voor je boobies. 

    Oja je vriend zal ook wel blij zijn met dit forum? Kan je hier klagen en bij twijfels vragen stellen?

     

    Nee niet echt zenuwachtig. Vooral wel weer zin om te gaan werken? Niet iedereen op het werk weet dat ik geopereerd ben. De meeste denken gewoon dat ik vakantie heb. 

    Degene die het wel weten heb ik al gezien? en werk op de operatiekamer dus die pakken zijn ruim? Valt het niet zo op. 

  4. Dat heeft iedereen? ik was eerst bang voor te groot, daarna weer te klein.. denk dat dat heel normaal is. Uiteindelijk super tevreden? zal je toevoegen aan mijn album?.

     

    Met mij gaat het heel erg goed. Heb 3,5 week vakantie gehad en morgen weer mijn eerste werkdag?. Eerste week is gewoon lastig. Het voelt allemaal heel erg strak aan alsof er een strakke band om je borst zit gespannen (ik heb geen borstband gehad). Je bent erg beperkt in je bewegingen en toch kon ik veel meer dan ik vooraf dacht. Iedere dag kan je steeds meer en na ongeveer een weekje was dat gevoel van die band ook weg. De tweede week kon ik alweer heel veel maar moest ik soms wel uitkijken dat ik niet te veel deed. Omdat je dan minder pijn hebt word je daar minder in geremd. 

     

    Na 2 weken de eerste controle gehad en ook zelf naar toe gereden. Alles zag er goed uit. Ik denk dat ik na 2 weken wel weer had kunnen gaan werken. Maar die week extra was wel lekker. Nu kan ik in principe alles weer en zijn alleen de borsten nog een beetje stijf. 

     

    Het is wel zo dat je die weken constant met je borsten bezig bent. Je twijfeld over veel dingen en over het algemeen is het antwoord geduld. Aan dat woord ga je nog een hekel krijgen. Het is niet zo dat je geopereerd word en meteen je droomborsten hebt. Daar gaan echt wel een aantal weken overheen. Zolang je daar rekening mee houd is dat geen grote teleurstelling?

  5. Hoi Anna,

     

    15 maart dat is alweer bijna? Wat goed dat je nu eindelijk de stap gaat zetten! Ik heb mijn bv 17 januari gehad en nu al super tevreden. 

     

    Ik heb 385cc ronde implantaten laten plaatsen. Dit omdat ik ook graag meer vulling in de bovenpolen van mijn borsten wilde hebben. Het is dus maar net wat je wensen zijn. Omdat ze bij mij achter de spier geplaatst zijn zien ze er nog heel natuurlijk uit en heb je niet dat opgeblazen effect. Bij twijfel zou ik sowieso met je pc gaan praten. Anders heb je achteraf misschien wel spijt. 

     

    Succes ermee en als je vragen hebt laat het maar weten?

     

    xx

  6. 17 minuten geleden, Pixie1 zei:

    Vandaag op controle geweest bij de huisarts 

    Hij was enorm verbaasd. Vooral in de positieve zin.  Het hersteld zo mooi en tot hiertoe alles in orde.  

    Joepieeeeeee:33:

    de volgend consultatie bij mjjne PC zal 1 maart zijn.  

     

    I’m So happyyyyyyyyy :tatice_04:

     

    Wat fijn dat je er zo blij mee bent!!? en van de huisarts natuurlijk ook een groot compliment, neem aan dat hij wel vaker borsten ziet na een bv?

    Hopelijk gaat de rest van je herstel net zo voorspoedig?

     

    xx

    • Like 1
  7. @Icequeen ik heb 385cc ronde protheses dual plane. 

    Het herstel is me meegevallen. Kon eigenlijk vanaf het begin al veel met mijn linker arm wat wel erg handig was. Rechts heeft wat langer geduurd. 

     

    De pijn vond ik meevallen (onder controle te houden met pijnstillers) enige wat ik wel lastig vond soms was dat de prothese achter de borstspier was geplaatst. De eerste paar dagen tot week kon ik echt alleen oppervlakkig ademhalen en had ik het gevoel een strakke band om de bovenkant van mijn borst te hebben. Was bang dat dat niet snel weg zou gaan maar nu dag 9 po weinig last van. 

     

    Houd er rekening mee dat de eerste week echt rustig aan doen is en helaas soms ook slecht slapen maar dat er snel beterschap komt? En ieders herstel is natuurlijk anders. Heb in mijn operatieverslag ook updates staan. Heb je toegevoegd aan mijn album dus als je wil kan je een kijkje nemen?

     

    xx

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.