Ga naar inhoud

Cornelius

Leden
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Cornelius

  1. 3 uur geleden, Ellen125 zei:

    Hoi meiden,

     

    Er zijm volgens mij al meerdere topics geopend hierover. Zou zeggen gebruik de zoekbalk eens! En kijk op de website van Motiva of hun instagram accounts. Het verschil vind ik namelijk niet goed te zien. Is namelijk ook een beetje afhankelijk hoeveel cc je neemt. 

     

    Voor instagram: Motiva Australia of Motiva Switzerland

    Zij posten veel foto’s en zetten vaak ook cc erbij (ondanks dat het niks zegt zonder voorsituatie) en of het ergonomix is. 

     

    Succes met jullie keuzes.

     

    xx

    Hey Ellen125, hoe is het met je hersteloperatie gegaan?

    Je hebt gelijk, op de Instagram van Motiva Switzerland staan veel foto's. Ik ben er hierdoor toch wel achter dat ik een Ergonomix meid ben. Er staat een video op van hoe die protheses meebewegen met je eigen lichaamsbeweging,... Echt mooi.

    • Like 1
  2. 2 uur geleden, Marg23 zei:

    Dankjewel! Ben er zelf ook heel blij mee! 

    Oh ja dat snap ik ook heel goed. Mn moeder vroeg nog of ik t bijvoorbeeld ook aan mn broertje en opa en oma ging vertellen maar die staan toch wel echt verder weg, dus doe hoeven t niet (nu) te weten. 

    Oh dat is over een goede 2 weken al, spannend!!! Het aftellen is dus echt begonnen.:D 

    Haha, hier moeten de grootouders dat ook niet echt weten, zij zien een operatie als iets waar je niet zelf voor kiest. :wacko:  Verder is het idd al aftellen, ik ben in oktober op consult geweest en ga eind november onder het mes,.. korte pijn dus,.. nu ja dat zullen we nadien nog wel zien. :D

  3. 18 uur geleden, Nevermind zei:

    Hoi @Cornelius Ik begrijp je dilemma denk ik wel.. Zit zelf ook nog enorm te twijfelen tussen de 'gewone' motiva of de ergonomix. 

    Mijn situatie is overigens soortgelijk: 35 jar en twee jonge kids van een half jaar en 3 jaar.

     

    Mijn dilemma is vooral dat ik enerzijds ook graag een natuurlijke look wil, maar anderszijds 'maar'  ongeveer 250 geplaatst krijg. Ik wil namelijk een plaatsing voor de spier en daar past nu eenmaal niet meer... Ik hoop dus toch dat het groot genoeg uitpakt.. 

    Ben op zoek naar goede foto's om de verschillen te kunnen zien. Heb jij daar al naar gezocht? Zouden dan foto's moeten zijn van protheses die toch al wel een half jaar zeker zitten om een goed beeld te krijgen vermoed ik..

    Wat een lastige keuzes allemaal he ^_^

    Hey Nevermind, je begrijpt me helemaal!! Ik wil een natuurlijke look, maar dr. Verdonck zei ineens dat sommige vrouwen met Ergonomix protheses achter

     

    18 uur geleden, Nevermind zei:

    Hoi @Cornelius Ik begrijp je dilemma denk ik wel.. Zit zelf ook nog enorm te twijfelen tussen de 'gewone' motiva of de ergonomix. 

    Mijn situatie is overigens soortgelijk: 35 jar en twee jonge kids van een half jaar en 3 jaar.

     

    Mijn dilemma is vooral dat ik enerzijds ook graag een natuurlijke look wil, maar anderszijds 'maar'  ongeveer 250 geplaatst krijg. Ik wil namelijk een plaatsing voor de spier en daar past nu eenmaal niet meer... Ik hoop dus toch dat het groot genoeg uitpakt.. 

    Ben op zoek naar goede foto's om de verschillen te kunnen zien. Heb jij daar al naar gezocht? Zouden dan foto's moeten zijn van protheses die toch al wel een half jaar zeker zitten om een goed beeld te krijgen vermoed ik..

    Wat een lastige keuzes allemaal he ^_^

    Hey Nevermind, je begrijpt me helemaal. Ik wil ook een natuurlijke look, maar dr. Verdonck zei tijdens de 1ste consultatie dat sommige vrouwen met Ergonomix prothesen ietwat spijt hadden omdat ze nadien toch nog een push up BH droegen. Nu vind ikzelf ook géén 6maanden PO foto's van dames met de Progressive protheses. En het definitieve resultaat zou toch pas te zien zijn na 6 maanden he? Op Motiva Instagram ook niet,.... Daarom dat de keuze ook zo moeilijk is!! Bij mij worden ze dual plane geplaatst, 295cc of 275cc, dat beslis ik samen met de dokter nog vlak voor de operatie. Maar voor de spier heb je minder Cc nodig voor hetzelfde effect, dus zal wel groot genoeg zijn denk ik! 

  4. 11 uur geleden, IneT zei:

     

    Hey Pipo,

     

    Wij hebben exact hetzelfde als ik het goed lees. 255 motiva progressive plus dual plane. Woensdag 3 weken po. Ik heb ook nog veel bolling bovenaan, valt vooral in profiel op.

    Hoi IneT, alvast bedankt voor je reactie op mijn voorstelling! Heb jij toevallig een album dat ik zou mogen inkijken?? Mijn operatie staat op 29/11 gepland,.... Spa nnend!!!!

  5. 17 uur geleden, Pipo1 zei:

     

    Hallo!

     

    Ik had een tijdje gelezen ook twijfels tussen ergonomix of progressive plus! Ik ben uiteindelijk gegaan voor 235 en 255cc dualplane progressive plus omdat ik tegen dr. Verdonck had gezegt wat voor kleding ik graag draag en dan komt dat beetje push up mooi te staan! 

     

    Ik ben nu 2,5 week PO. 

    Ze zijn nog bol en redelijk stevig maar ze beginnen al in te dalen. 

     

    Heb je al een datum voor je operatie?

    Hey Pipo1, verloop t het herstel intss nog even vlot? Zou ik nog eens een foto van jou situatie mogen zien nu je alweer wat meer Po bent? Ik wou gisteren de protheses laten bestellen , maar bij dr. Verdonck maakten ze de brug, dus niemand beschikbaar. Groetjes!

  6. 19 uur geleden, Marg23 zei:

    @Cornelius Ah fijn dat je een keus hebt kunnen maken! Ik heb je toegevoegd aan mijn album aangezien ik ook ergonomix heb (ik weet niet of je daar nu écht al wat van kan zien, maar toch ;p). Ik had het in eerste instantie eigenlijk aan helemaal niemand verteld behalve mijn vriend. Toen ik (na de operatie) bij mijn ouders thuis kwam zagen ze het in eerste instantie ook niet eens. Het hóéft dus helemaal niet op te vallen, gelukkig ;) 

    Weet je al wanneer je geopereerd gaat worden? 

    Wauw Marg23, jouw borsten zien er al onmiddellijk super natuurlijk uit!! Wat een plaatje! Ik wil gerust na mijn bv mijn naaste familie inlichten, maar nu nog even niet, ik wil immers geen commentaar of extra twijfels krijgen. Mijn operatiedatum is nu gereserveerd, op 29/11, dus heel binnenkort!! Bedankt voor de foto's!

    • Like 1
  7. Dag dames,

    Bedankt voor jullie reacties!

    Na toch nog een dikke week twijfelen heb ik de knoop doorgehakt. Ik wil eigenlijk, zoals Marg23 zegt, echt de meest natuurlijke look. Er zijn maar weinig mensen die van mijn aanstaande bv afweten en dat wil ik zo houden. Ik heb 2 kinderen en vind het niet erg dat mijn borsten niet meer zo pront zijn als voorheen, dat hoort er nu eenmaal bij. Maar ik wil wel gewoon terug in verhouding zijn, dus grotere borsten hebben. Een vriendin van me heeft Mentor (volgens Verdonck ook push up omdat ze rond zijn en niet de even slimme gel hebben als de Motiva) en die vindt het net zalig dat ze nu geen voorgevormde BH meer moet dragen, of zelfs geen BH in het algemeen. Zelf kom ik zonder BH niet buiten hoor, bang voor tepels die door mijn kledij te zien zijn.:D Daarom denk ik dus dat ik vandaag toch maar de Ergonomix ga laten bestellen. Groetjes!!!

  8. 15 uur geleden, Ellen125 zei:

    Oh dat wist ik helemaal niet! Ik hoorde ook pas achteraf via dit forum dat hij de progressive plus heeft. 

    Toch als je op de instagram van Motiva kijkt verschil het heel erg. Bij de een meer natuurlijk dan een ander. Als je wat groter neemt is ook heel mooi met ergonomix. Zou sowieso terug Motiva nemen als ik een wissel moet. 

     

    Nee plooi wordt een klein beetje verlaagd. Alleen kapsel verwijderen dan denk ik zodat prothese kan zakken. 

     

    Dankje :) 

     

    ik zal je toevoegen aan mijn album. 

     

     

    Ja ik ben wel blij dat er nu iets aan gedaan wordt. Baal alleen dat ik nu weer van voor af aan herstelperiode heb. Zie er ook wel een beetje tegenop... 

     

    Ik zal je ook toevoegen aan mijn album. 

    Bedankt voor het toevoegen, maar ik zou niet weten waar ik het album kan vinden,... Misschien omdat ik nog maar net lid ben?? 

  9. 2 uur geleden, Ellen125 zei:

    Push up???

     

    ik heb ergonomix

    Ja, Verdonck vertelde tijdens het concult dat de Motiva Progressive alsook de Mentor een Push Up effect geven, terwijl de Motiva Ergonomix een natuurlijke look geeft. Sommige vrouwen die de Ergonomix hebben zouden achteraf toch nog een push up BH nodig hebben en zouden dat wat jammer vinden na een bv. Ik heb ondertussen een deel van jouw topic gelezen. Wat jammer dat de initiële operatie niet het gewenste resultaat heeft gegeven!! Wat gaat Verdonck nu net doen tijdens de 2de operatie?? Moet jouw prothese er terug uit en vervangen worden?? Veel succes alvast!!

  10. Hallo allemaal,

     

    Ik volg al een aantal maanden verschillende gesprekken op dit forum omdat ik dus al een langere tijd een bv overweeg.

    Zelf ben ik een mama van 2 jonge kinderen, 35 jaar oud,...en de tijd is rijp dat ik eens iets voor mezelf doe. 

    Inmiddels ben ik bij dr. Verdonck op consultatie geweest en ik voel me echt op mijn gemak bij hem. Ik hoop nog in november geopereerd te worden, ik heb nu enkel nog even keuzestress. Na het passen kwamen we uit op een 295cc Motiva ergonomix ( natuurlijke look) of op een 275cc Mentor of Motiva Progressive ( lichte push up protheses daarom minder Cc nodig). Zelf neig ik eerder naar de natuurlijke look van de Ergonomix, omdat je die ook past. Heeft iemand op dit forum de Motiva Progressive laten plaatsen??? En wat zijn jullie ervaringen?? 

    Ik lees het graag!

    Groetjes!

  11. Hoi, zou je mij ook willen toevoegen aub?

    Na 2 zwangerschappen zijn mijn al kleine borsten veranderd in theezakjes. Vroeger had ik een kleine B, nu een A. Ik wil hier echt iets aan veranderen maar durf nog niet goed. Ik lees hier toch veel verhalen over langdurige pijnklachten, slecht slapen,.... mijn kindjes zijn nog klein, dus mijn slaap is heilig. Hoe is het ondertussen met jou? Groetjes, @Noozxx

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.