Ga naar inhoud

Zwolleboobsx

Leden
  • Aantal items

    100
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Zwolleboobsx

  1. 1 uur geleden zei Kimmik:

    Hey Kim!

     

    Wat toevallig inderdaad en wat leuk dat je de knoop door hebt gehakt! Je bent in hele goede handen bij Straten :D

    Ik voel me enorm goed, ben zo gelukkig met mijn borsten en ze zijn met de dag mooier.

     

    Na 6/7 weken kon ik echt genieten van het verliefde gevoel omdat ze er nu heel natuurlijk uit gaan zien. Je moet veel geduld hebben maar het loont écht :) Anderhalve week terug mocht ik eindelijk BH's kopen - van 75AA naar..... 75D! En op vakantie vorige week in Mexico liep ik als een ander mens rond. Niet dat ik daarvoor schaamte had in bikini, maar nu was ik compleet, zeg maar..

     

    Je mag wel een foto zien maar die verstuur ik je dan graag privé :) 

     

    X

    Hoi Kimmie!

     

    Wat leuk zoals je het zegt hihi net een sprookje! Ik hoop mij na enige tijd net zo fijn te voelen.:rolleyes: Ben super nieuwsgierig hoe het er nu uit ziet, een foto is zeker welkom!! Kan niet terug vinden hoeveel cc je nou hebt laten plaatsen? Misschien dat ik er helemaal overheen kijk hoor, zwaar weekend gehad.:huh:

    Als je over tijdje nieuwsgierig bent naar mijn resultaat zal ik het ook even met je delen, toch wel leuk als je van het zelfde maatje komt! Weet niet zo goed hoe het werkt met foto's sturen enzo maar dat pluis ik wel even uit.. Beetje nieuw nog hier!

    Laat mij blij verassen! Dankjewel alvast, lief van je xx

     

    Groetjes vanuit Zwolle!:wub:

  2. @Kimmik

    Ik zat door jouw verhaal te bladeren aangezien ik dezelfde gedachte en gevoelens had over mijn AA cupje en ook jaren over na heb gedacht om een borstvergroting te doen! En als kers op de taart heet ik ook nog eens Kim!:rolleyes:

     

    Na 5 jaar denken, twijfelen, piekeren ben ik 15 mei aan de beurt en krijg van Frans verstraaten 390cc Menthor high profile dual plane. Ik ben lang en slank, 1,82 m en 62 kilo.

     

    Ik hoop dat je je nog steeds goed voelt bij je keuze en er blij mee bent! Ik herken jouw verhaal volkomen en heb ook eindelijk de stap durven nemen. 

     

    Ik kan niet uit je verhaal halen wat voor maat je nu hebt.. Ben er nieuwsgierig naar aangezien wij beetje zelfde maat hebben/hadden. Hoop nog op een reactie aangezien de laatste alweer even geleden is.

     

    Heel veel gelukjes met je mooie nieuwe boobies.:wub:

     

    Liefs xx

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.