Ga naar inhoud

Denca

Leden
  • Aantal items

    196
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Denca

  1. 3 minuten geleden zei Kelly_E:

    @beblessed als Frans zegt dat hij niet wil opereren als je niet gestopt bent met roken dan zou ik hier niet zo lichtzinnig overgaan en is het ook je taak hem dit te melden. Nicotine zorgt ervoor dat wonden minder goed genezen dus krijg je verhoogde kans op infectie.. en je borsten zitten dicht bij je hart en longen.. het is duidelijk tot wat dit kan leiden denk ik. 

    Zelfs als hij zou willen zou hij je niet mogen opereren dan want hij zou je in gevaar kunnen brengen op die manier. Het gaat uiteindelijk over prioriteiten stellen meid. 

    Ben ik volledig met je eens Kelly! 

     

    Ik denk ook dat wanneer je het zou 'verzwijgen' , dat het op eigen risico is. Wanneer er dan complicaties zullen optreden, Frans ook zijn handen er af vanaf trekt. 

     

    Ik heb nooit gerookt, dus geen idee hoe lastig het is om te minderen/stoppen.. Maar kies hier wel voor je eigen gezondheid en loop het risico niet dat je complicaties krijgt. Je slaat jezelf dan echt voor je kop! 

    @beblessed

  2. Hey @Mtvo ,

     

    Misschien dat ik er overheen gelezen heb hoor, dat kan! 

    Waarom moet jij zo lang wachten op een datum? Ga je via een speciaal iets, ziekenhuis ofzo?

    Lijkt me echt super vervelend :(.

     

     

    Op 9-10-2018 om 23:27 zei Mtvo:

    Lijkt mij zo vreemd dat ik mijzelf in de spiegel zal gaan zien met "borsten" en idd zonder bh kunnen lopen zonder mij ongemakkelijk te voelen.

     

     

    Hahaha, hier wilde ik ook nog even op reageren! Het is de eerste keer super vreemd ( bij mij ook emotioneel... ) om borsten te hebben, ik heb ze nu 5 weken en vind het FAN-TAS-TISCH. Het is echt geweldig, niets vreemds meer aan. Ze horen bij mij, ik vind ze mooi, of eigenlijk prachtig.... Het zonder bh lopen en er nog vrouwelijk uit zien, zo interpreteer ik jouw zin, is ook heel erg fijn. Je hebt gewoon borsten, je shirtjes/jurkjes/alles staan leuk, zelfs als je geen bh aan hebt...

     

    Succes met het wachten & naar het moment toe leven!

    Houd ons op de hoogte!

     

    Liefs!

  3. 3 uur geleden zei vuurzonnetje:

    Zo weer even een update!

     

    Gisteren langs geweest voor mn 1e controle, 1 week po. Dr van der weij bleek uren uit te lopen, dus iemand anders heeft mij uiteindelijk behandeld. Verder prima gedaan. Pleisters eraf, zag er goed uit! Beetje geel en blauw eromheen, maar dat was normaal. Kreeg een ander pleistertje erop ter bescherming. Die mocht ik er na een week zelf afhalen en dan smeren met littekencreme maar! 

     

    Heb wat nieuwe fotos geupload in een album :) het staat op prive, als je wil dat ik je toevoeg geef het even aan!  

     

     

     

     Wat fijn dat alles er goed uit zag. Weet nog wel dat ik die bevestiging na een week toch wel erg prettig vond. Ondanks ik vrijwel nergens last van had ! 

     

    Draag je de carefix Ava ;)? Ik bekeek je schermplaatje en zie de afdrukken staan, herkenbaar van mijn eigen borsten hahaha. Op je schermplaatje zien je borsten er erg mooi uit. Zou ik ook in je privé album mogen kijken?

     

    Liefs!;)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.