Ga naar inhoud

$ANDRA

Leden
  • Aantal items

    54
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door $ANDRA

  1. Hellooow Dames !!

    Ik heb de band echt 3 weken gedragen en er inderdaad ook een pennenstreep opgezet. Zo kon ik hem zelf op maat maken en over "de dames heentillen" .

    Heb er ook een naadloos hemdje onder gedragen hoor.. zat prettiger, ook bij mn oksels.. 

     

    Ik heb volgens mij alle medicatie geslikt die ik meegekregen had..Hahaha..Heb de Celecoxib 2x daags geslikt en inderdaad 15 dagen. 3 weken na mn operatie was ik weer "clean" van de medicatie en prompt verslaafd aan lingerie....:125:

     

    Slapen jullie alweer beter dames ?? 

    Ik slaap nog steeds op mn rug (maandag 6 weken p.o) en ben het inmiddels helemaal gewend..Draai soms wel iets op mn zij maar comfortabel vindt ik het niet. 

    En hoe staat het met de albums dames ? Als het goed is hebben jullie bij het aanmelden een mail of privebericht gehad waar het in beschreven staat. Ik vondt het ook wel ff lastig hoor.. Ik heb jullie trouwens toegevoegd aan mijn album @Zonnig en @ayss. Zal komend weekend ff weer een nieuwe update plaatsen :38:

     

    Voor nu een heel goed weekend dames,

    Liefs Sandra 

  2. Dag dames !!

    Leuk om meer ervaringen te lezen !! 

    Ben nu bijna 5 weken P.O en nog steeds groot "van Onselen-Fan" hoor !! 

    Ik merk als ik op straat loop dat ik automatisch een zelfverzekerde houding aanneem. Alsof het mijn geheimpje is dat mn bumpers nep zijn, want ze zien er zo natuurlijk uit !!!

     

    Ik haakte mn been naast het bed en trok (takelde) me zo het bed uit..Dus door mn kuit zeg maar tegen het bed aan te drukken hoefde ik mn spieren niet teveel te belasten. 

     

    Dat ademen had ik ook..maar nu heb ik ook een conditie van jan-piet-snot...

    Errug nieuwschierig naar van Onselen zijn andere meesterwerken..Dus wie me wil toevoegen,...graag !!

    Fijne avond en een minstens zo fijn weekend dames :116:

  3. Hoihoi !! 

    Allereerst excuses dat er vaak ff wat tijd tussenzit voordat ik reageer hoor..Druk druk druk :44:

     

    Inderdaad fijn om je ervaring zo te kunnen delen..Ik vond het enorm fijn om @e.e.f. haar goede ervaring te lezen in aanloop naar mijn operatie. Ik denk dat ik mede door haar gedeelde ervaring vrijwel niet zenuwachtig was. Mooi toch dat je zoiets voor een ander kunt doen zonder elkaar daadwerkelijk te kennen ?

     

    Van mij weten ook maar weinig mensen van mn vergroting hoor. De collegas waar ik dagelijks mee werk heb ik het wel verteld aangezien ik mn werkzaamheden wel even aangepast heb. Daarnaast een handjevol familieleden aangezien vriendlief na een week weer aan het werk moest en ik wel wat hulp nodig was met de kids en het huishouden. En 3 vriendinnen met dezelfde wens.. Ik voel verder ook niet de behoefte om het te delen al ga ik er geen geheim van maken als het me gevraagd wordt. Nu moet ik ook zeggen dat ze in mijn werkkleding ook behoorlijk verstopt worden dus geen mens die denkt van "heeeeey..daar zat eerst niets :124:

    Zonder kleren of met een mooie bh zie je het verschil natuurlijk wel, maar naar mijn wens: Geen mega tetters maar mooi gevuld en misschien stiekem net een klein beetje meer om er zeker van te zijn dat we over 5 jaar nog tevreden zijn :4:

     

    Heerlijk ook om te lezen hoe letterlijk je man je medicatie toegediend heeft..hahaha.. Prachtig..

    Zo nam mijn vriend het herstel van 3 weken wel errug letterlijk. Alsof ik van de ene op de andere dag werkelijk alles zelf weer kon doen..Euhm nee schat.. 

    (Ok..ok...stiekem ook wel een beetje uitgebuit...misschien...gehehehe) 

     

    Fijn ook dat jouw littekens er zo goed uitzien. Ik smeer sinds 3 dagen met de siliconen creme..

    Het masseren lijkt me nog wat lastig.

    Links met vlagen nog zwelling als ik gewerkt heb. Is daar dan ook een soort van techniek voor @e.e.f. ?? Of is het gewoon op gevoel richting hart wrijven ?? 

     

    Kan me ook echt verheugen om leuke setjes te scoren hoor. Heb wel wat comfy beha's besteld en een bralette maar helaas nog niet de tijd gevonden om de dames op te laten meten.

    Ik zal zo ff weer een nieuwe foto plaatsen..

     

    @Zonnig Hoe is het inmiddels met je herstel ? Heb je nog klachten ? 

     

    Tot snel dames !! 

    Fijne avond nog :116:

     

     

  4. Heyhey!

     

    Jouw verhaal, mijn verhaal !!

    Ik heb altijd enorm gezeten met een slecht zelfbeeld mbt mijn figuur..of eigenlijk, het gebrek aan figuur.. Het ontbreken van borsten was een beetje bijzaak. Nu ben ik de 30 gepasseerd, heb 2 kindjes en ik begin mn lichaam meer te accepteren. Heb dit jaar voor het eerst met korte broek in het openbaar gelopen en in een openlucht zwembad in mn woonplaats gezwommen..(hetzij met zo'n enorme dikke maximizer bikini dat het kreng 2 dagen erna nog niet droog was) Maarrrr Ik ben gezond..Heb 2 gezonde kindjes en een goede relatie. Alle reden om gelukkig te zijn ?!? Deze rondingen maken mij zelfverzekerder..Sterker nog, ik loop zelfs anders..Met mn schouders naar achteren en meer met mn kin in de lucht ipv met een bocheltje en weggedoken in mn kleding. Dat is ook gezondheid toch!!!

     

    Tsja..die zwarte lijst... Natuurlijk heb ik daar ook bij stilgestaan. Maaarrr noem me een nuchtere noorderling, ik denk dat (vrijwel) ieder verhaal 2 kanten heeft. Het blijft een operatie waarbij fouten gemaakt kunnen worden. Er speelt zich nu ook een verschrikkelijke zaak af bij iemand hier op het forum en daarnaast zijn er weer tig dames die een operatie bij dezelfde man staan hebben. Het blijft een kwestie van vertrouwen en hopen dat het goedkomt. 

    Ik ben uiterst te spreken over van Onselen. Ik kwam blanco op consult met alleen mn wensen. En hij heeft echt precies gemaakt wat ik graag wou. 

    Heb toevallig gisteren tegen een vriendin gezegd dat Dr van Onselen gecreeërd heeft wat Moeder Natuur nagelaten heeft..Hahaha..

     

    Kom je ook uit Het Noorden trouwens ?? En heb je ook een album ? Ben eigenlijk wel nieuwschierig geworden..

     

    Zoals je inmiddels doorhebt,

    Kan ik ook aardig lang van stof zijn..

    Hahaha..Kletst ook zo lekker weg hier..Goed weekend dames !!

     

  5. Hoi Ankie !

     

    Ik zat gisteren op 3 weken..En sinds gisteren weer aan het werk gegaan. 

    Ben eigenlijk alleen nog ontzettend stijf van het aannemen van een onnatuurlijke houding. Ik verneem nu al dat ik wat losser wordt naarmate ik wat meer onderneem. Ik heb afgelopen donderdag mn hechtingen eruit gekregen en waaauw wat een ontzettend mooie littekens heeft de chirurg ervan gemaakt. Hier zie ik straks niets van terug. Heb gisterochtend die wurgband afgedaan (halleluja wat fijn) en draag nu eerst een sporttop van Hema. Die geeft mij voldoende steun, maar ik denk dat het ook wel ligt aan de grootte van je borsten. De mijne zijn niet enorm groot.

     

    Ik heb ook 1 week vrijwel niets gedaan..

    Na een week ging mn vriend weer aan het werk en heeft hij de eerste dagen voorbereidingen gedaan als savonds al brood smeren voor de kids en flessen/pakken melk opendraaien. Ik kon echt nog geen kracht zetten om en flesje los te draaien of het dopje uit een pak melk te trekken. Ik heb eigenlijk alle handelingen gedaan met mn bovenarmen tegen mn lichaam aan gehouden zodat de beweging uit mn onderarmen kwam. Was er snel handig in hoor...haha.  Het enige wat ik echt pittig vond was het niet normaal kunnen troosten van mn kinderen. Je zit toch min of meer gevangen in je lichaam. Dat vergt echt wat acceptatie. Nu, na 3 weken gaat eigenlijk alles wel weer qua huishouden..met mate..verneem wel na het doorpakken in het huishouden dat mn borsten erg strak aanvoelen en ik weer wat last van zwelling krijg. Ik probeer wel mn rust tussendoor ff te pakken hoor..Ik til mijn zoontje eigenlijk nu alleen voor het eten in en uit zijn kinderstoel. Verder wil ik eigenlijk zo min mogelijk tot niet tillen. Luister naar je lichaam adviseerde de kliniek mij daarin en ik neem liever zekere voor het onzekere.

     

    Al met al tot nu toe ontzettend blij met de keuze voor de protheses, kliniek en Plastisch Chirurg.

     

    Hoe is jouw eerste week verlopen en heb je veel last gehad ?? En welke kliniek/chirurg heeft je geholpen ?

     

    Jij ook een fantastisch goed en voorspoedig herstel gewenst!!!

    Liefs Sandra

  6. Heeey Eef !!

     

    Wat lief dat je aan me dacht !!

    Ff wat daagjes mediastilte gehad hoor..haha..Voel me inmiddels weer wat aangesterkt om ff lekker op de bank mn verhaal te typen ;)

     

    Jaaaaa ze zijn gearriveerd :55: !!!

    En ik vindt ze nu al mooi :57:

    Ben omstreeks 12u de OK ingegaan, nadat Dr van Onselen ff met met gekletst had en een mooie tekening aangebracht heeft. Daarna nog ff een gezellig praatje gehad met de Anesthesist dus ik lag helemaal gerustgesteld zowel Lichamelijk als Geestelijk nuchter (ben en blijf een Groningse he..hihihi) op de operatietafel. Nog ff een dromerig scenario geschetst om lekker de narcose in te gaan en weg was ik...

    Om vervolgens rond kwart voor 2 (ruwe schatting) wakker te worden met 2 vriendinnen..jippie !! Eindelijk was het dan zover. Ik kon ze ook meteen goed zien want ik draag alleen een band. 

    En wat zijn ze ..euhm...GROOOT..Haha..

     

    Helaas werd mn grote angst van de dah waarheid: Zooo Misselijk geweest..Had zo'n enorme drang om telkens mn ogen ff te sluiten maar als ik ze weer opendeed, draaide mn maag zich weer om. De verpleegkundige was erg lief en nadat ze wat extra medicatie in mn infuus gespoten heeft, en ik wat bijgekomen was, kon vriendlief dan eindelijk de auto voorrijden en ik kon half zittend/half liggend omstreeks half 4 Vlaardingen verlaten. Just My Love, Me and The Girls richting Grunn...:P

     

    Ik heb dan ook geeeen idee meer hoelaat ik thuis ben gekomen, maar weet wel dat ik zo ontzettend moe was dat ik onmiddelijk mn bedje opgezocht heb waar ik bij voorbaat al de ruggensteun ingezet had. Ideaal want zo kon ik meteen liggen. Vriendlief voorzag me van alles wat ik nodig was en zo ben ik de 1e nacht ingegaan. Beurs en moe..

     

    Dag 1: nog steeds ontzettend beurs..En niet in staat om zelfs een bakkie yoghurt met cruesli op te pakken. Daarnaast meteen BestBoobie ff een berichtje gestuurd of ze me kon helpen met mn medicatie. Smiddags ff op bed geweest en 2 uurtjes geslapen waarna ik visite kreeg van een vriendin die zeer nieuwschierig was naar mn aanwinsten..BestBoobie had inmiddels al gereageerd, dus kon nu ook echt op gezette tijden mn medicatie innemen..Fantastisch toch, zo'n forum ?!

    Vriendlief heeft savonds de kids naar bed gebracht en ik ben ook meteen op bed gegaan..nacht 2 in.  Die verliep wat minder comfortabel en dag 2 PO was ff een pittig dagje..Enorme spierpijn, alsof die trein/tank/olifant exact dezelfde route had gemaakt en later op de avond behoorlijke steken..Misschien toch te veel gedaan/te weinig gerust? Of logisch gevolg van operatie..Voelde me in elk geval niet fit genoeg om een douche aan te kunnen, dus die hebben we een dagje opgeschoven in de planning. Intimiteit op dat gebied is toch heeeeel ver te zoeken op het moment..hahahaha..

    Snachts kon ik ook echt slecht in slaap komen. Kon niet goed liggen en moest me telkens concentreren op een buikademhaling zodat de steken te doen waren. Thank g*d voor de Oxycodon !!!

    Dag 3 PO ging al een stukkie beter. Ben wat meer van bedje afgebleven om mn rug wat te ontzien want die is het rugslapen overduidelijk niet gewend. Savonds heeerlijo gedoucht en de band ff af gehad..Wat een genot zeg. Meteen maar ff een hemdje eronder aan gedaan. Scheelt wel iets maar het blijft een martelding.. maar goed, alles voor de dames..Vriendlief heeft me fantastisch geholpen met mn haren wassen, drogen en heeft zelfs als een ware hairdresser een vlecht aangebracht (altijd handig, een stukken jonger schoonzusje:D) Maarrr ik blijf het ontzettend moeilijk vinden om niets te doen. Mn vriend werkt zich een slag in de rondte (af en toe met flinke zucht en bezweet voorhoofd) maar Oh wat voelt het verschrikkelijk als je je zoontje niet van de grond kan pakken en knuffelen als hij "AUWE gedaan heeft".. Ik zeg dan ook tegen nieuwschierigen die om een update vragen dat ik er later wel eerlijk op terugkom of het het allemaal waard is..want momenteel weet ik dat nog niet. Inmiddels dag 4 PO en ik denk dat ik niet mag klagen. Al merk ik wel wanneer het weer pijnstillertijd is. Dan steken de steekjes de kop weer op.. Daarnaast beginnen ze aan de buitenzijde flink te jeuken met vlagen en heb ik het idee dat rechts al wat zachter geworden is. Ik waggel overdag wat op en neer in huis..Probeer mezelf toch een beetje nuttig te maken al stuurt vriendlief me telkens vriendelijk doch dwingend terug de bank op.. Neem rond 00:00 nog een oxycodon in en kruip dan mn bedje in..meestal wordt ik voor de volgende wekker (05:00 voor een 1000mg paracetamol) wel wakker.

    Ik durf nog steeds geen uitspraken te doen of het me meevalt..Want ben natuurlijk nog maar zo kort geleden geopereerd. Wie weet wat er van binnen allemaal broeit. Moet zeggen dat ik dat idee wel doodeng vindt hoor..De laatste tijd leek het net alsof ik evenveel (of zelfs meer) complicaties las dan goede ervaringen..

     

    Moet 6 augustus op spreekuur komen voor de hechtingen e.d  dus zal tot die tijd zowiezo nog wel ff in spanning zitten of alles nog "rond en gezond" is..

     

    Zo..nou..nu ben je "even" weer op de hoogte..hahahaha..

    Zodra ik mn weg heb gevonden in het fotos plaatsen,geef ik je een seintje :125:

     

    Liefs !!!

     

     

     

  7. Hoihoi

     

    Ik heb mn consult (kosteloos) gehad bij Aklinieken in groningen. Ben daar ook echt ontzettend vriendelijk geholpen. Heb er dik een uur gezeten. Eerst met een consulente waarmee ik ook verschillende maten gepast heb en daarna ook nog met de Plastisch Chirurg die de operatie zou uitvoeren. Ook hij nam uitgebreid te tijd om vanalles uit te leggen en ik had ook nog ruim de tijd om mijn vragen voor te leggen. Dat lees ik hier ook wel anders zeg... 

     

    De arnica tabeltjes schijnen zwelling tegen te gaan. Geeeen idee of het wat doet, maar verkeerd kan het niet zijn in mijn ogen..En inderdaad,het tandenpoetsen..hahaha.. ik las van iemand hier dat ze dr eigen tanden niet kon poetsen dus ik dacht: dit is de tijd om over te stappen op Electrisch want dat gaat me NIET gebeuren :D

     

    Ze hebben me eergisteren gebeld om de medicatie door te spreken. Hoef niets zelf te halen, ik krijg alles mee incl een siliconengel voor mn littekens. Diezelfde middag lag er een envelop op de mat met daarin nog info over de voorbereiding, de narcose en DE TIJD :43:: 10:45 moet ik me melden..

    Gunstige tijd want zo kan ik enigzins nog wat uitslapen (alsof dat gaat lukken :63:) Maar ik hoef ook niet te lang nuchter te blijven en vriendlief kan nog even goed ontbijten in het hotel. Nu maar duimen dat we op de terugreis niet in de spits terechtkomen...

     

    Tot nu toe nog geen zenuwen, maar ik verneem wel dat ik me bewuster wordt van wat er verkeerd kan gaan..Moet het maar gewoon blanco aangaan en uitgaan van het beste..

    Wanneer was jij enigzins weer in staat om wat te doen zoals bijv een etentje?

     

    Fijne Vrijdag en liefs !!! 

  8. Hoihoi !!

     

    Das toevallig!!

    Nuchtere Noorderlingen he..haha..

    Heb een goed consult gehad, en lees ook veel goede verhalen. Verkeerd kan het altijd gaan, risico's zijn er altijd. (Daarnaast heeft ieder verhaal 2 kanten)

     

    Heb er toch maar zelf achteraan gebeld, twijfelde of ik wel het juiste email adres gebruikt had aangezien ze voorgaande keren vrijwel dezelfde dag reactie hebben gegeven. Het worden Polytech Microthane Optimam High Profile 385cc protheses.  

     

    Ik zorg zowiezo voor een voorraadje naproxen en paracetamol en heb via bol.com zo'n rugsteun voor in bed aangeschaft. Slik al een week magnesium en ben gisteren beginnen met de Arnia Montana tabletjes onder het mom van "baat het niet dan schaadt het niet". Na een opmerking op dit forum ook maar een electrische tandenborstel gekocht want moet er niet aan denken dat ik mn tanden niet poetsen kan. Gelukkig is vriendlief de 1e week bij huis dus zorg voor huishouden en kids gaat goed komen. De eerste week ga ik dus ook echt proberen mn rust te nemen zodat ik hopelijk vanaf de 2e week weer wat mobieler ben.

     

    Dus je draagt dan ook enkel die band 3 weken lang ? En daarna een stevige sportbh ? En dan nu een belachelijke vraag: Kun jij inmiddels op je buik slapen ?? Oow daar zie ik zo tegenop..ik val aaaaltijd in slaap op mn buik...

     

    Bedankt voor je tijd en reacties Eef !!

    Liefs !!

  9. Goedemorgen !!!

     

    Voel je niet bezwaard hoor,.Vindt het super dat je uberhaupt ff de tijd neemt om te reageren ;)

     

    Voor mij duurt het allemaal nog ff, 

    20 augustus pas..Zie er zooo naar uit!!

    Wonen in het noorden dus we hebben oppas voor de kids geregeld en gaan de 19e richting Vlaardingen en pakken daar een hotel. Wil wel graag uitgerust de operatie in en niet nog uren in de file staan voortijds. 

     

    Ik wordt geopereerd door Dr van Onselen. Heb de kliniek ff gemaild of zij me meer kunnen vertellen over het soort prothese want het enige wat op de factuur staat is de merknaam. Het aantal CC is me bijgebleven maar gezien de spanning tijdens mn consult begin ik te twijfelen of ik het wel juist heb. Ben daarnaast erg nieuwschierig naar "de hoogte".. 

    Helaas nog geen antwoord mogen ontvangen en toen ik vrijdagavond belde kreeg ik de voicemail.. Morgen maar even weer proberen..

     

    Heb jij alleen een band gehad ? En moet je daar dan ook een bh bij om? Zoja, hoe weet je welke maat ? Of meten ze dat daar voor je op ? En qua medicatie: had je zelf ook wat in huis gehaald of kreeg je voldoende mee ? 

     

    Alvast bedankt voor je tijd Eef!!

    Liefs Sandra

  10. Hallo !!

    Over een aantal weken krijg ik anatomische protheses van het merk Polytech met een Microthane "coating" 

    Ookal moet je natuurlijk alle voorschriften goed volgen welke de arts aangeeft, toch schijnt de herstelperiode  korter te zijn met deze protheses. Iemand hier ervaring met Polytech en dan met name Microthane ? Ik zie deze protheses zeer weinig voorbij komen op dit forum...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.