Ga naar inhoud
Borsten Forum

ayss

Premium Member
 • Aantal items

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

2 Volgers

Over ayss

 • Verjaardag 3 december

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Utrecht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @Giiju Ik ben echt precies na 3 weken weer gaan werken. Thuis zitten was ik echt zat en wilde weer dingen gaan doen. Ik heb ergens deze week bh’s gepast. Vond de beugel wel pijn doen. Uiteindelijk niks gehaald. Had thuis van die bhs liggen waar geen pad en beugel in zit. Morgen even weer langs de winkel. Heb jij al andere bh aangeschaft? Hoe is het met je litteken? Hoe verzorg je die?
 2. Hoii, ben niet meer zo actief hier nu ik wat meer doe. Wat leuk dat we jou nu ook hier zijn tegengekomen! Ik kan me alleen degene herinneren die naast mij lag. Ik weet wel dat ervoor nog iemand was, maar was toen nog half aan het slapen haha. Vroeg volgens mij nog hoeveel cc jullie gekregen hebben Hoe voel je je nu? Ik was eigenlijk na mijn eerste week weer de oude. Wilde opeens heel veel gaan doen. Kon alleen nog geenn auto rijden, waardoor ik toch veel thuis zat. Ik ben zo blij dat mijn hechtingen eruit zijn! En de band weg!!! Vond het wel eng zonder die band opeens haha. @MistyCup gisteren ben ik zelf bh’s gaan passen. Ik had eerst een 80A. Kom nu uit op 80C 75D. Verschilt wel echt nog per bh. Heb paar van h&m besteld zonder beugel en een sportbh. Heel gek dat veel hier op forum, zolang een sportbh moeten dragen en 6 weken moeten wachten om te sporten. Wij mogen alles al doen en dragen wat goed voelt! Dat vond ik zo leuk om te horen
 3. ayss

  D-day vandaag krijg ik mijn boobs!

  Hoe is het gegaan??
 4. ayss

  D-day vandaag krijg ik mijn boobs!

  Als het goed is, krijg je vandaag je nieuwe borsten! Heel veel succes
 5. @MelissaP wauw ziet er echt super mooi uit!
 6. @Wilma Ik heb ook de polytech protheses. Voor mij is het pas nieuw. Ze zitten wel hoog nog natuurlijk. Maar ben wel erg benieuwd naar jouw herstel. Zou ik de foto’s ook mogen zien voor vergelijking. Hopelijk ben je nu meer tevreden.
 7. Hoi @Fabienne , Ik vraag me ook af hoe het is verlopen. Laat je ons weten als je online komt. Gr.
 8. @MistyCup Ik doe ook al te veel! Soms begin ik al wat zwaardere dingen te tillen en soms mijn rechterarm te hoog. Met links kan ik al wel meer, maar nog wel minder dan rechts. Gisteren ging met vriendinnen toch niet door. Maar vandaag even buiten rondje gedaan met een vriendin. Inderdaad ik word ook snel moe. Ik slik nu ook al tijdje ontstekingsremmer, die is sowieso ook met pijnstillinde werking. Wil het wel afbouwen en dan indien nodig een paracetamol innemen. Ik weet niet of het erg is om de band strakker te maken. Ik denk van niet, omdat het juist ervoor moet zorgen dat de protheses niet hoog gaan staan. En als het te los zit, zal dit toch geen effect hebben? Wel gek want ik heb vandaag ook opeens hele gevoelige tepels. Hoe zit het bij jou met gevoel met je borsten? Ik voel op sommige plekken nog niks. Hopelijk komt dat wel terug. Ik probeer ook met foto’s bij te houden. Krijg het gevoel dat het wel steeds mooier wordt en meer echt lijken. Ik vind ze wel helaas klein. Had het groter gewild, maar meer kon er niet bij..
 9. Hoi @Zonnig Dankjewel voor je verheldering. Ik heb de band ook om, maar dacht voor ondersteuning is een sportbh ook fijn. Ik merk dat de band minder strak zit (misschien minder vocht?). Moet deze ook heel strak zitten of is gewoon normaal ook prima? Ik heb gisteren met de apotheek gebeld, die gaven aan dat als ik geen pijn meer heb deze al mag afbouwen en al eigenlijk mee stoppen. Zal ik nog doorblijven met innemen dan? Bij mij zijn de blauwe plekken al bijna weg gelukkig
 10. @MistyCup dat is inderdaad wel grappig. Ik ga straks naar vriendinnen. Word opgehaald. Ben benieuwd hoe dat gaat. Ik merk wel dat ik snel moe word. Krijg het gevoel dat ik meer aan kan, maar dus niet. Heb je het al geprobeerd met een hemd? het is inderdaad lastig om te weten of je band goed zit. De eerste dagen ben ik het gaan vergelijk met de foto die ik eerste dag had gemaakt haha. Nu doe ik het op gevoel. Vandaag drukt het minder, dus heb het zelf wat strakker gezet. Ja precies. Dat vind ik ook fijn om te vergelijken. Ben je nog aan de medicatie? En hoe gaat het verder met je? (sorry dat ik soms laat reageer. Ik krijg geen melding en zit hier niet vaak op).
 11. ayss

  Littekencreme

  Hoi allemaal, Ik kon hier geen info over vinden. Vandaag ben ik 1 week po en mag over 2 weken beginnen met smeren. Ik vind het erg belangrijk dat het litteken goed geneest en bijna niet zichtbaar is. Van mijn pc heb ik Dermatix gekregen. Is er iemand die hiermee ervaring heeft? Of andere goeie creme tips? Xx Ayss
 12. Ja ik was er dus al 13:00 ongeveer aanwezig. Haha ja ik weet al inderdaad! Wat grappig. Ik begin me ook al te vervelen hoor. Vandaag ben ik even buiten geweest. Ik zet geen tv aan. Wel soms even Netflix en veel bezig op mn telefoon. Zoek veel sociaal contact merk ik door verveling. Je mag mij wel berichten als je je verveelt haha. Ik begin al wel veel zelf te doen ja, maar merk dat dat op een gegeven moment toch te zwaar is. Mij hebben ze aangeraden om een hemdje onder de band aan te doen, zodat het niet pijn doet onder je oksels. Ik had een kleine blauwe plek net boven mn pleister links. Die werd op gegeven moment donkerder, maar nu begint het weg te trekken. En viel me vandaag op dat ik aan de zijkant ook een “oude” blauwe plek had. Maar meer aan de onder kant. Heel raar.
 13. Mijn operatie was 14:15, maar moest een uur van te voren zijn. Waarschijnlijk was jij net klaar toen ik aan kwam. Was je gekomen met je vriend/ man? Werd net iemand geroepen toen. Ik heb inderdaad ook last aan de linkerkant. Ook een beetje blauwe plek. Kan mijn linkerarm minder goed gebruiken. Tot gisteren leek het elke dag erger te worden, maar vandaag stuk beter! Wil opeens meer gaan doen, wat natuurlijk niet heel goed is. Moet alsnog opletten zoals je het zegt. Ik vind die band ook af en toe vervelend zitten ook. Sportbh zou ook wel fijn zijn voor ondersteuning. Dat mis ik wel soms. Vandaag voel ik minder druk. En ben ook van die pijnstillers af. Alleen de celecoxib neem ik nog in en die ga ik nu afbouwen. Hoe is het bij jou?
 14. Hoi hoii, vandaag voel ik me op zn best. Precies na een week. Spierpijn is ook meer weggetrokken. Voel het nog wel hoor. Ik heb 30 stuks celecoxib. Neem die alleen nog in voor de ontsteking. Dus dat zou dan 2 weken zijn ongeveer. Oe 80D is wel nice. Zal zo je album checken! Kan ik er gewoon in? Ja ik heb ook inderdaad alleen een band. Maar een sportbh lijkt me ook fijn. Vooral als ik straks weer buiten kom. Lijkt me een beetje raar ook met zo een band rondlopen. Moest jij die ook 3 weken om?
 15. Hoi @MistyCup Oh echt waar? Hoe laat ben jij geopereerd? Met mij gaat het wel goed. Ik zelf voel me superfit. Alleen heb ik nog wel spierpijn, waardoor ik beperkt ben in mijn beweging. Vooral aan mijn linkerkant. Het uit bed komen gaat ook moeizaam. Band zit soms zo strak, dat moeilijk adem haal en pijn krijg aan mijn borst(en), dan doe ik het voor eventjes iets losser. Hoe is het bij jou?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×