Jump to content

Kristel612

Members
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kristel612 last won the day on March 17 2018

Kristel612 had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

2 Followers

About Kristel612

 • Birthday 12/06/1986

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  België Limburg

Recent Profile Visitors

1,184 profile views
 1. @Jaydee ik vind ze er super uitzien hoor! Op de foto zie ik geen klein bubbeltje meer hoor, en het borstverschil is miniem vind ik. Je hebt een pracht excemplaar, geniet er nu maar mer volle teugen van!
 2. Ik zou ook wel een sponsor kunnen gebruiken
 3. Natuurlijk mag je dat vragen mijn voorsituatie was een 75A en in push up een kleine 75B, ik heb dan 325cc rond volledig achter de spier en nu kom ik op 75E uit tenzij helemaal kiet voorgevormd zoals mijn nieuwe witte beha dan kom ik op een 75D uit.
 4. Ik vind de mijne niet te klein maar dat is persoonlijk wat je mooi vind, ik wou heel graag natuurlijke look!
 5. Ooh dat is niet lang meer!! Hoeveel cc ga je laten zetten? Ik heb 325cc rond achter de spier. Datcga je wss ook een nieuwe hobby krijgen
 6. Ja dat had ik ook, ineens zie ik er zoveel mooie en die passen dan ook nog zo mooi wanneer kan je ervan gaan genieten?
 7. Hoi dames sinds ik mijn boobs heb doe ik niets anders als beha’s kopen ik ben er echt aan verslaafd nu! Overal waar ik kom kijk ik als eerst naar de beha’s! Onderstaande foto’s zijn mijn nieuwe aanwinsten de witte zit zo comfortabel! De blauwe vind ik echt super! Ben zo verliefd op mijn boobs, nu eindelijk na 3maanden is mijn rechterborst beginnen zakken en ben zo gelukkig!! Hebben jullie deze nieuwe hobby ook??? Graag jullie meningen! Xxxx
 8. @Crazy bij was het juist hetzelfde ik zit nu in week 13po en mijn rechterborst zat ook hoger als links! Nu niet zo dat het super hard opvalt maar zat er toch wel mee. Ik had ook een verschil rechterborst was ook kleiner en heb en beide borsten 325cc rond achter de spier laten zetten. Sinds deze week is de rechterkant pas beginnen zakken!!! Ik ga altijd een klein verschil hebben en dat maakt me ook niet uit, maar ben toch al super blij dat ze klein beetje begint te dalen! Word er elke dag meer verliefd op dus veeeeeel geduld hebben!!! Ze kunnen zelfs tot een jaar veranderen! Hoeveel weken ben
 9. Haha sorry als het zo overkomt was goed bedoeld, je hebt al genoeg meegemaakt!!!
 10. Ah ok nu snap ik er al wat meer van, was gewoon iets wat ik me afvroeg! Super blij voor je dat alles goed gaat! Probeer toch ook maar te rusten, dat komt je herstel alleen maar ten goede!
 11. @Jaydee hoe gaat het nu met je?? Ik vraag me eigenlijk iets af, een dubbel bubble is dat iets wat we kunnen voorkomen? Is dat iets wat we doen waardoor dat dat komt? Of gewoon pech??
 12. Ik zou zeker het advies opvolgen wat ze je gegeven hebben! Als ze zeggen luchten zou ik dat alleen doen, en er niet teveel aanzitten! De dokters weten eenmaal water beste gaat zijn voor je. Geef het tijd om te genezen voor je aan de antibiotica gaat, het is tenslotte een grote wonde die moet genezen! Wat ik zie is is eigenlijk een normale genezing met wat korstjes! Het woord hier op het forum is GEDULD zeker niet aan de korstjes gaan zitten prullen!!
 13. @Jaydee ik vind dat het nog mee valt hoor! Ben super blij voor je! Liever een iets zichtbaarder litteken dan een doubble bubbel ( hoewel dat litteken nog niet zeker is)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.