Ga naar inhoud

San28

Leden
  • Aantal items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door San28

  1. 14 uur geleden, Icequeen zei:

    En? Ben je op controle geweest? Ik moet vrijdag en ik dacht met 6 weken maar dat moet ik even nakijken. Hoop dat ze je antibiotica hebben voorgeschreven want dat geeft je toch een beetje rust denk ik.. Xx 

    Heej icequeen,

     

    nou ik ben toch gerustgesteld. Blauwe plek was inmiddels verkleint en geel geworden, dat was een goed teken zei dr. Snel en daarna zou het weggaan. De rode plek was inmiddels weg.... hij zei dat als deze paarden maanden verder is zal die net zo mooi zijn als mijn rechter. Ook wel iets dat ik even nodig had te horen.

    ik heb toch het idee nu dat mijn lijf aan het doen is wat het hoort te doen en dat is super fijn!

    pas over 3 maanden is de volgende controle, dat voelt echt als te lang. Maar goed, ik probeer er vertrouwen in te hebben en als ik twijfel bel ik gewoon dat ik heen wil. 

  2. 1 uur geleden, Icequeen zei:

    Dankjewel! Hoe gaat het inmiddels met jou? Beetje vertrouwen in je lijf voor zover dat lukt na alles wat je hebt mee gemaakt? Xx

    Nog niet helemaal, heb een beetje rode plek op mijn borst weeer. Heel licht nog, misschien dat het normaal is maar maak me er direct zorgen over. Gelukkig heb vandaag controle. Ik denk dat ik gewoon ga vragen of ik niet preventief een antibioticakuur mag voor de zekerheid. 

    Alleen na de eerste controle duurt het toch best lang voor er weer een controle is? 

  3. Mijn verhaal is iets anders, maar dat ik 4 a 5 maanden po was ging ik de kerstversiering buiten ophangen, dus door het raam op de garage. Ik dacht dat ik alles al weer kon, maar terug naar binnen door het raam voelde ik flink in de spier, . Het lukte dus moeizaam. Net als hangen aan een rek enz dat deed mij 6 maanden po nog “zeer”. Dus dat deed ik dan ook niet, ik was / ben nog op zoek hoe ik dat beter/sterker kan maken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.