Ga naar inhoud
Borsten Forum

SThn

Premium Member
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

SThn won de laatste dag op 10 september

SThn had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

21 Excellent

Over SThn

 • Verjaardag 31 maart

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Antwerpen

Recente bezoekers van dit profiel

222 profielweergaven
 1. Gisteren mijn eerste nieuwe beha’s gekocht, whoopwhoop! Samen met 2 vriendinnen naar de lingeriewinkel, haha! Ik heb gehuild van geluk in het pashokje, de vrouw van de winkel deed bijna mee... Heel blij dat ik dat met vriendinnen gedaan heb en niet alleen!
 2. Alles in orde hier! Gisteren zijn de draadjes eruitgehaald dus ben ik vandaag beginnen smeren smeren smeren! Als iemand tips heeft voor goeie zalfjes, laat maar komen! Al mijn wondjes zijn al een week dichtgegroeid Verder heb ik nog wat vocht langs links maar dat is geen probleem volgens de PC. Het enige dat me tegensloeg gisteren bij de PC is dat hij zei dat ik nóg 6 weken de sportbeha moet dragen. Het is dus standaard 2 maanden/8 weken, vanaf de operatie maar ze hadden foutief tegen mij gezegd 6 weken vanaf de operatie. Ik moest er nu dus nog 4 en ik telde volop af naar mijn nieuwe mooie beha natuurlijk...terug van voor af aan dan maar. Mijn lief gaat een ‘afscheurkalender’ maken met foto’s van beha’s om het aftellen leuker te maken
 3. Uiteraard mag je al die vragen stellen! Wat mij enorm helpt is een borstvoedingskussen/zwangerschapskussen (zo’n U-vorm) omdat je dat achter je rug kan leggen en zo een soort steun maakt. Dan lig ik niet op m’n zij, maar heb ik toch een beetje dat gevoel. Dat moet je heel erg zelf uitzoeken
 4. Ik kan alles verder zelf, ze komen enkel de hechtingen bekijken. Ik mag zelfstandig douchen en ik kan me ook aankleden. Ik woon nog thuis bij mijn ouders, dus meer hulp had ik absoluut niet nodig. Ik slaap goed, alleen ben ik het kotsbeu om op mijn rug te slapen...
 5. Ik heb ook thuisverpleging die elke dag de hechtingen komen controleren trouwens, daarom moet ik pas na 2 weken terug naar de PC!
 6. Alles is al dichtgegroeid, geen enkel wondje. Ik heb alleen jeuk van de plakkers, nog steeds. Eind volgende week mogen de draadjes eruit en ga ik op consultatie!
 7. Heel goed! Energiepeil terug wat omhoog, pijn weer wat omlaag! Ik neem enkel nog een dafalgan bij het opstaan en bij het slapengaan. Dat kan ik ook stilaan afbouwen denk ik. Exact een week geleden zat ik nu met enorme stress voor de grote dag... herstel gaat dus heel vlot!
 8. Hoe wist je dan welke maat je nodig had? Dat kon mijn PC me op voorhand niet exact vertellen...
 9. @Pixie10 veel succes alvast! Als je vragen hebt; alles is bij mij nog vers en ik heb de hele dag geen fluit te doen
 10. Normaal inderdaad 1 nacht, maar de pc vond bij mij 3 nachten raadzaam omdat er toch vrij veel werd weggenomen. Dat werd dus op voorhand al gezegd, ik was op de hoogte! Geen enkele complicatie tot hiertoe en alles verloopt heel vlot. Er is in totaal 1,5kg af. Ik ben wel heel blij dat ik 3 nachten mocht blijven, ik vind thuis zijn een pak minder comfortabel! Nog wat info over achteraf: ik ging recht van het ziekenhuis naar de lingeriewinkel (verschrikkelijk vond ik, ik rook nog naar ziekenhuis en ik had al 4 dagen niet mogen douchen) er was (gelukkig) helemaal niemand in de winkel! De winkeljuffrouw was heel begripvol, duidelijk niet de eerste die recht uit het ziekenhuis bij haar kwam aankloppen. Ik heb 2 sportbeha’s die ik nu 6 weken aan moet doen. Ik moest een maatje te klein kopen vanwege de zwelling. De sportbeha’s dienen dan als soort van drukverband, en na een goeie week zouden ze perfect moeten passen. Ik merk na 2 dagen al dat het minder spant. Ik moet ze 24/24 aan: overdag alle bandjes goed strak, ‘s nachts alle bandjes (schouder en rug) zo groot mogelijk om ‘vrijheid’ te creeeren tijdens het slapen.
 11. Ik ben ondertussen thuis. Alles gaat goed, maar het is moeilijk om stil te zitten. Ik heb niet veel pijn maar wel weinig energie, dat is moeilijk. Ik wil vanalles doen en actief zijn maar alles is dodelijk vermoeiend. Al bij al mag ik niet klagen hoor! Alleen enorme jeuk van de plakkers, dus vandaag haal ik anti-allergie plakkers. En slapen op mijn rug is hel voor mij. Maar dat kom ik ook wel weer te boven!
 12. Ik zou €10 geven om een nacht op mijn zij te kunnen slapen. Het is maar dat jullie het weten .
 13. Toch al gauw mijn verslagje geschreven: Dag 2 (6/9) 7u: Ik heb nog steeds de schort van de OP aan. Ik vraag of ik naar toilet mag en mijn tanden mag poetsen. Tijdens het tanden poetsen val ik flauw, ik kan nog niet lang rechtstaan. Verder voel ik me goed. Normaal gezien mag ik vandaag kleren aandoen. 8u: De dokter komt langs en geeft kort uitleg over hoeveel er is weggenomen en het verdere verloop. (L: 850gr, R: 650gr) 8u30: ontbijt 9u30: verpleegsters komen langs om me te wassen en kleren aan te doen, bed op te dekken,... Kleren aandoen in plaats van de schort doet me goed. Ik kan de vorm van de borsten al door het verband zien, voor ze het drukverband weer aandoen, en ik ben tevreden! Morgen mag het verband even los en kan ik echt kijken. Ik ben een beetje bang voor de littekens (en wat mijn vriend ervan gaat vinden) maar ik kijk er naar uit om het resultaat te zien. 10u: ik praat wat met mijn kamergenote, ik doe een dutje, ik luister wat muziek, ik beantwoord Facebookberichten,... alles heel op mijn gemak zodat de voormiddag gevuld raakt. Ik voel me vrij goed, alleen kost alles veel energie. Mijn lichaam vecht duidelijk. Ik word al gewaar dat mijn nek en schouders minder pijn doen, logisch natuurlijk, aangezien er 1,5kg af is. Ik heb pijn aan de rechterdrain, maar niet ondraaglijk. 12u: lekker ziekenhuiseten (tip: voor het eten moet je ‘t niet doen). Ik vraag nog een pijnstiller, de pijn is nog steeds draaglijk maar wel storend. 14u: mama komt een uurtje op bezoek. Ik word er moe van en slaap van 15u tot 17u. 17u: bloeddruk en temperatuur worden gemeten, bloeddruk aan de lage kant. Ik voel me wat misselijk en ik krijg hiervoor een pilletje. Ik slaap nog een beetje tot het avondeten komt om 18u. Na het avondeten krijg ik meer bezoek dan verwacht, dat is heel fijn. Ik voel dat ik stilaan moe word maar ik blijf nog wat wakker. Pijn is draaglijk en ik hoop op een goeie nacht. Ook gezegd tegen mijn vriend dat ik bang ben voor zijn reactie op de littekens. Hij antwoordt dat hij niet van me houdt voor mijn borsten, ik ben gerustgesteld. Ik begin aan mijn tweede, en waarschijnlijk voorlaatste, nacht hier. Als alles goed blijft gaan kan ik zaterdag naar huis.
 14. Dag dames! Mijn operatie is gisteren uitgevoerd, niet vorige week. Ik kon dat niet posten hier omdat er iets mis was met mijn account, maar de OP werd dus verzet. 1 dag na de operatie voel ik me goed, ik maak morgen van vandaag ook een uitgebreider verslagje. Bedankt allemaal, voor de felicitaties en de gelukwensen ik ben alvast heel blij met mijn nieuwe boobs!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×