Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Mamaatje

Leden
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over Mamaatje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Ik kreeg aan 1 kant lift en vergroting en de andere enkel vergroting, de borst met de lifting blijft nog altijd 3 weken na operatie groter, voor mijn operatie was er geen verschil enkel dat deze borst wat hing, daarmee ik de lift miet doen... iemand ervaring ? Dank alvast
  2. De rare deuk is idd weg maar na 3 weken is de gelifte borst nog steeds wat groter!
  3. Hallo, 3 weken geleden kreeg ik een bv aan beide borsten en omdat 1 borst een beetje ‘hing’ aan die ook een lifting.. nu deze gelifte borst lijkt groter dan de andere! Ik maak me zorgen, zou dit nog hoed komen en gaan ze er beide nog hetzelfde uitzien?
  4. Heb 5 dagen geleden een borstvergroting gehad aan beide borsten en aan 1 borst een borstlift omdat deze borst wat hing.. Maar nu zijn mijn tepels niet meer gelijk, de tepel van mijn gelifte borst staat nu hoger dan mijn andere tepel en er zit precies een rare deuk van onder, ben erg geschrokken hiervan tijdens de controle, kan dit nog goedkomen? Kan het nog zijn dat mijn tepels terug op gelijke hoogte komen? Iemand ervaring hiermee??
  5. 3 dagen geleden kreeg ik een borstvergroting aan beide borsten en een lift aan slechts één borst omdat deze tepel oa naar beneden hing.. nu, 3 dagen na de operatie blijkt deze tepel hoger te liggen dan mijn andere borst en heeft hij een beetje rare vorm van onder..:-( is hij te veel gelift of gaat deze ( hopelijk ) nog zakken? Ben bang en beetje teleurgesteld, iemand ervaring hiermee? Ik weet dat het tijd nodig heeft, maar zou het nog kunnen dat ze op gelijke hoogte komen te staan?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×