Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Mamaatje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Ik kreeg aan 1 kant lift en vergroting en de andere enkel vergroting, de borst met de lifting blijft nog altijd 3 weken na operatie groter, voor mijn operatie was er geen verschil enkel dat deze borst wat hing, daarmee ik de lift miet doen... iemand ervaring ? Dank alvast
 2. De rare deuk is idd weg maar na 3 weken is de gelifte borst nog steeds wat groter!
 3. Hallo, 3 weken geleden kreeg ik een bv aan beide borsten en omdat 1 borst een beetje ‘hing’ aan die ook een lifting.. nu deze gelifte borst lijkt groter dan de andere! Ik maak me zorgen, zou dit nog hoed komen en gaan ze er beide nog hetzelfde uitzien?
 4. Heb 5 dagen geleden een borstvergroting gehad aan beide borsten en aan 1 borst een borstlift omdat deze borst wat hing.. Maar nu zijn mijn tepels niet meer gelijk, de tepel van mijn gelifte borst staat nu hoger dan mijn andere tepel en er zit precies een rare deuk van onder, ben erg geschrokken hiervan tijdens de controle, kan dit nog goedkomen? Kan het nog zijn dat mijn tepels terug op gelijke hoogte komen? Iemand ervaring hiermee??
 5. 3 dagen geleden kreeg ik een borstvergroting aan beide borsten en een lift aan slechts één borst omdat deze tepel oa naar beneden hing.. nu, 3 dagen na de operatie blijkt deze tepel hoger te liggen dan mijn andere borst en heeft hij een beetje rare vorm van onder..:-( is hij te veel gelift of gaat deze ( hopelijk ) nog zakken? Ben bang en beetje teleurgesteld, iemand ervaring hiermee? Ik weet dat het tijd nodig heeft, maar zou het nog kunnen dat ze op gelijke hoogte komen te staan?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×