Ga naar inhoud

mooda

Leden
  • Aantal items

    137
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mooda

  1. 2 uur geleden zei Fna88:

     

     

    20180622_084129.jpg

     ziet er echt al heel mooi uit hoor ! 

    snap wel wat je bedoelt met nog niet in de plooi..  mijn rechterlitteken is ook wat roder en bobbeliger dan de andere.

    maarja dinsdag pas 6 weken dus wat wil je.

     

    ik herken mezelf wel in het feit dat het goed gaat en dat je minder op het forum zit, voor en de eerste 2 weken van mijn Ok was ik er minimaal 3 uur per dag op te vinden. nu 1 a 2 keer per week!!  ik voel me goed  ZIJ  voelen goed.

    gelukkig kan ik sinds deze week wel op me buikslapen.  ik weet dat het pas naar 6 weken mag, maar denk dat dat mijn borstjes klok kunnen kijken en die 4 dagen te vroeg  vinden :43:

  2. 14 uur geleden zei Linda:

    Hoi @mooda Ik heb gelijk gekeken, prachtig zeg! wat een verschil, mag je trots op zijn!!

    dankjewel!! 

     

    ja was echt nodig hahaha. de fotos is wel van onder gemaakt dus maakt het nog lekker dramatischer dan het in de werkelijkheid is. :P maar toch is het een mega verschil! 

     

    vind wel prettig dat buitenstaanders het niet direct zien. ik droeg natuurlijk mijn oude bh's nog wel eens of met vulling. dus het is niet direct goed zichtbaar wat ik zelf wel erg prettig vind.

     

    maar die van jou zijn ook goed gelukt hoor!! prachtig :wub: 

    nog even en dan mogen ze pronken in mooie bikini's en bh's! 

  3. Op ‎24‎-‎2‎-‎2018 om 19:27 zei Kimmik:

    Jeetje wat een rollercoaster meiden! Ik ben intens gelukkig; eindelijk borsten! 

     

    Niets meer dan lof voor Straten en zijn fantastische team! De eerste nacht was erg zwaar maar het gaat nu steeds beter. Ik merk dat mijn rechterborst iets pijnlijker is en ook iets hoger staat. Ik denk dat dit normaal is aangezien ik rechts ben? 

     

    Ben echt super trots op mezelf ook, i did it! Ik word heel goed verzorgd en de pijn is echt wel te doen :) ben zo benieuwd hoe mijn borsten er over een aantal weken uitzien! Kan nu al niet wachten :blush: en het moment dat mijn spieren weer zullen gaan ontspannen zal ik ook HEAVEN zijn haha!

     

    Een uitgebreid verslag komt er nog aan! 

     

    Xx

    wauw wat fijn!

     

    15 mei krijg ik ook eindelijk mijn frans boobs.

    ik kom wel uit een iets andere voorsituatie.

     

    ik heb al borst vorming, maar door mijn zwangerschap is de zwaarte kracht gaan mee werken ;)

    krijg 325 cc rond, ben erg b enieuwd hoe het bij jou is geworden.

     

    zou ik in jou album mogen spieken.:wub:

     

  4. Op ‎17‎-‎4‎-‎2018 om 18:11 zei Fna88:

     

    Dankjewel voor je compliment, ik had toen der tijd ook verwacht dat ik rond zou krijgen maar juist de druppel vorm geeft vorm aan de bovenkant (aldus mijn chirurg he). Ben verbaasd dat jij toch ronde krijgt. Maar goed t zit er bij mij nu al in haha en ben steeds blijer met het resultaat. Ik heb bedacht dat ik fotos morgen oversla en t vrijdag doe als de hechtingen er uit zijn.. wanneer is je operatie? ben nu ook wel benieuwd naar jouw boobs. Ik ga je volgen

    HAHAHAHA, ja het zit er nu al in ja ;) 

     

    Ja het is zo dat ik nog echt wel wat vol. onderin heb en hij dus daardoor als een druppel gaat vallen. (correct me if i am wrong ;) )  

    Succes morgen met je consult, benieuwd naar de fotos morgen. 

     

    Ik ben 15 mei aan de beurt!  RAar idee ook haha wat we benieuwd zijn naar elkaar boobs. terwijl als je op straat loopt niet bij iemand bedenkt GOH HOE ZIE JIJ ER ONDER JE KLEDING UIT :45:

     

     

  5. Op ‎9‎-‎4‎-‎2018 om 12:27 zei Fna88:

    Update;

    Hoewel ik enorme pijn had verwacht viel het me eigenlijk best mee. Tot 2 dagen geleden. Ik ben dan al wel aan het afbouwen met mijn medicatie dus dat speelt ook zeker wel een rol. De eerste keer (na 1 dag) dat ik mijn borsten zag schrok ik enorm. Het waren echte Frankenboobs zoals @Boobs2015 mooi zegt. Ik moest enorm huilen en dacht wat heb ik gedaan...?! de bh en borstband uit en aandoen deed ook verschrikkelijk zeer. Ik durfde geen fotos te maken en dacht dat ik de enige was die niet blij was dat ik geopereerd was. 

     

    Nu dag 5;

    De protheses zijn al super gezakt, de vorm van mijn borsten is aan het veranderen. Het vocht in mijn buik wordt al minder en ik voel me redelijk fit. Ik slaap wel slechter heb last van mijn rug. Standaard word ik om de 2 uur wakker snachts dus dat breekt wel op. Ik ga rond 21.30 uiterlijk naar bed en om 7.30 mag ik er uit van mezelf. De ochtenden gaan moeizaam, ik irriteer me aan mijn knellende borstband en de granny bh. Het ritsje schiet een stukje open wat ik dan wel weer grappig vind want dat zou voorheen nooit gebeuren. 

     

    Vandaag durfde ik het aan, fotos maken. Omdat ik veel heb gehad aan de fotos van andere dames wil ik op deze manier ook mijn bijdrage leveren. Ik vind het heel eng om me zo bloot te geven maar ik weet ook dat het alleen maar mooier gaat worden nu. Ik hoop dat dames die net als ik zo hard hebben gewerkt als ik om hun gezondheid om te gooien en deze ingreep overwegen wat aan mijn berichten hebben. 

     

    Korte samenvatting nog; 

    Ik ben in 2 jaar 36 kilo afgevallen dmv personal training, krachttraining en andere levensstijl(voeding). Voor mijn afvallen had ik 85D erna een lege 75 C bij Livera en een 70E bij Hunkemoller. Mijn tepels waren in verhouding groot en stonden altijd, ook vòòr mijn afvallen redelijk laag uit het midden. Ik heb gekozen om ze niet te liften omdat ik vind dat dit bij mij hoort. 

     

    De BV nam ik vooral om de bovenkant borst op te vullen. Het is de bedoeling dat mijn protheses zo zullen zakken dat de tepel automatisch ietsjes meer omhoog zal wijzen.. Time will tell. 

    Dit is precies waar ik ook "last" van heb.

     

    door mijn zwangerschap 14 kilo aangekomen en 13 kilo daarvan op mijn borsten hahaha!

     

    voor mijn zwangerschap had ik 75 D en waren ze mooi vol rond.. na mijn zwangerschap heb ik volgens de hunkelmoller dame 75E. JAJA  !!?

     

    ik heb ook "grote" tepels in verhouding met mijn borsten, deze zijn ook gegroeid in mijn zwangerschap en een stuk donkerder geworden.  Nu ga ik ook voor vooral de opvulling boven in mijn borst.

     

    Mijn is geadviseerd 325 ROnd COH I. ik heb genoeg weefsel en een dikke huid om rimpels te voorkomen.

     

    ben erg benieuwd ( zie ik als ik verder ga lezen) of je de fotos als hebt geüpload!  zou ze graag willen zien aangezien wij de zelfde voor situatie hebben.

     

    Hoe gaat het verder met je nu ? 2 en halve week later

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.