Ga naar inhoud
Borsten Forum

mooda

Premium Member
 • Aantal items

  159
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

25 Excellent

5 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

1106 profielweergaven
 1. hi Ellen, spannend zeg! ik heb 325 cc gekregen. medium high. (omdat ik geen "hoge" borsten wilden pas niet bij mijn lijf) naakt lijken ze best flink maar wanneer ik gewoon kleding aan heb valt dit reuze mee. ik heb nog geen een man zijn nek zien verdraaien hahahaa. Waar twijfel je aan dan? hoeveel cc is er geadviseerd? zelf dacht ik echt aan 225 ofzo genoeg te hebben.. tot frans zei dan ben je over een tijdje weer hier!
 2. ik ben naar 9 dagen op controle geweest bij de kliniek en mocht vanaf dat moment op mijn zij slapen. vanaf 5 en halve week ben ik langzaam en niet te vaak op mijn buik gaan liggen gewoon om te proberen. geen hele nachten maar gewoon paar minuutjes tussendoor. ( werd toch 4828 x wakker op me rug) nu 8 weken verder zonder moeite op mijn buik!!! nog even bikkelen dames.
 3. mooda

  Te groot?????

  niet heel vergelijk baar. maar onze lengte en gewicht komen redelijk overheen. ik had een een slappe C over en heb 325 cc gehad. ze zijn "groot" in de BH maat maar op het zicht vind ik ze totaal niet groot ogen en zo iedereen uit mijn omgeving.
 4. natuurlijk. ik ga je gelijk toevoegen!
 5. Ik ga je toevoegen ! schrik niet van het verschil met links en recht. Mijne ene borst is altijd “hangerig” geweest en de andere staat meer vooruit. Frans zei al voor de ok dat hij dit niet kon corrigeren. in een bh zie je hier niets van eb ik weet niet beter. succes volgende week.. ben benieuwd
 6. Wauwww Gaby! Echt belachelijk mooi geworden. mag je heek trots Op zijn hoor.
 7. mmm hoe leg ik dat uit haha. staat wel beschrven in de INFOMATIE OVER BORSTENFORUM.
 8. mooda

  Even voorstellen

  hahaha sorry hjeb ook bij de verkeerde gereageerd hahahahahahahah dombo ik!! zag @Vonnepon staan .
 9. mooda

  Even voorstellen

  Wauww bij jou zijn ze ook al zo mooi geworden! Bhs kopen is zoveel leuker nu he. Gewoon een mooie vulling erin heerlijk
 10. Lekker he!!!!! zo blij mee niet elke keer letten op wat ik aan moet doen omdat die stomme borstband er boven uitkomt! benieuwd naar je album. lang leven FRANS !
 11. Dankjewel!! Ben iik erg blij hoor.. heb nog steeds dat ze “ver” uit elkaar staan en het was een kleine hoop dat ze elkaar liever zouden vinden. Maar ik kan hier goed mee leven. vandaag in bikini rond gelopen en net klaar met sporten. Ik ben dood echt ik sta met 1 been in me kist!!!!! maar zo blij dat ik weer mee kon. Heb me groepje (bootcamp). Wel wat anders verteld dan 2 nieuwe pluspunten, vind dat tot iets te prive. Maar ze waren super sportief en hielpen me goed mee. ik heb totaal geen last van de beugels hoor. En moet eerlijk toegeven dat ik sinds zaterdag me bh al draag. Me tietjes kunnen toch geen klok kijken he Hahahaha! nog 2 weken wachten meid dan mag jij ook weer! Ik ga je toevoegen hoor.
 12. Wauw!! We zijn 6 weken Po 6 weken!!!!!! ik ben zo ontzettend blij met de keuze die ik gemaakt het. Ze zijn perfect en lijken (vind ik) totaal niet gemaakt. Ik voel dat er nog wat vocht in zit vooral rond mijn tepels. Dit is niet storend maar als ik er aan zit voel ik het. Woensdag ga ik eindelijk weer sporten, kijk al weken na dit moment uit.!! afgelopen weekend bh’s geshopt. Ze hebben me gemeten en schrok me de blubber 75F en soms zelf G. terwijl als ik zelf zo kijken denk ik D/E (maar dat past echt niet !) Ik zal hier een foto met Bh invoegen, de rest staat prive. erg benieuwd hoe het met de andere dames gaat @Gaby @Ellen123 @Zwolleboobsx
 13. je bent in goede handen bij Frans. ik ben 15mei bij hem geweest en ze staan er mooi op al zeg ik zelf;) ik had ooit een volle D/E tot ik mijn dochter kreeg, het was een uitgezakte C. heb 325 cc rond gehad, geen high profile omdat ik ze niet opzichtig wilde hebben. De eerste 3 dagen had ik wel wat pijn maar het was te doen. het aller moeilijkste vond ik dat ik mijn dochter niet kon optillen en ik haar bedje leggen. hier moet je zelf echt rekening mee houden dat je dit echt 6 weken niet kan! ik ben aankomende dinsdag 6 weken en til haar sinds deze week af en toe op. ik til haar niet op de "armen" op, maar ik zak door me knie en ik duw haar tegen me aan en dan sta ik op. ik duw haar als waren tegen mijn lijf. gelukkig klemt ze dan zelf haar benen om me heen en haar armen, ik hoef haar dan alleen nog maar te ondersteunen maar kan haar eigenlijk los laten. heel veel succes de aankomende tijd, en voor je het weet lig je daar en kom je terug met 2 bobbels op je boven lichaam
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×