Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Chikawahwah

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Limburg

Recente profielbezoeken

96 profielweergaven
 1. Ik zou als ik jou was gewoon eens bij een aantal pc langs gaan! Ik hoor toch wel veel slechte verhalen over Diana gabriels. Ik ga volgende week geopereerd worden door dr. Verdonck van de Belgian breast Clinic in Diest.
 2. Ik ben nu toch echt wel de dagen aan het aftellen! Volgende week donderdag word ik wakker met boobies! Heb gisteren de mail ontvangen met het tijdstip, 11:30 mag ik me melden en 12:30 gaat de operatie plaatsvinden , spannend !!!
 3. @llaara heb je ondertussen al een tijdstip?
 4. @best_boobie ik zou ook graag lid worden van het april clubje. Heb ook een aanvraag gedaan, mijn operatie gaat 25 april plaatsvinden
 5. Ja wie weet! Ik ben nu nog eens bij dr Verdonck om toch nog eens te gaan passen!
 6. Wat te doen met je oude bh's??

  Hahaha ja daar zit ik dus niet op te wachten... ik heb me wel voorgenomen 1 bh te houden als aandenken haha
 7. Wat te doen met je oude bh's??

  @BRST Ahh super! Dat wist ik niet. Dankje voor de tip!
 8. Wat te doen met je oude bh's??

  @Doe ik het of niet? 75b, 80b, 75c
 9. Wat te doen met je oude bh's??

  Ik was zelf meer aan het denken aan een goed doel of iets. Maar weet niet goed welke...
 10. Wat te doen met je oude bh's??

  Hallo dames, wat doen jullie met je oude bh's? ik heb wel 40 bh's en vind het zonde om ze weg te gooien.
 11. Hallo dames, Na lang twijfelen en hoop houden dat mijn borsten vanzelf groter zouden worden heb ik toch de moed verzameld en een afspraak gemaakt bij Dr Verdonck van de Belgian breast clinic. Ik was ontzettend nerveus omdat ik nogal preuts ben en vond het erg ongemakkelijk om me van boven uit te kleden. Dr Verdonck nam zich de tijd voor me en stelde me echt op mijn gemak. Na het consult wist ik het zeker. Ik ga een borstvergroting laten doen. Ik heb 25 april mijn operatie gepland staan en kijk er erg naar uit. Wel blijf ik twijfelen over de maat. Ik ben 22 jaar, 1.76 groot en weeg 68 kg. Ik heb vrij vrede schouders en heb nu 75/80 B. Ik zou graag naar een volle D cup willen gaan. Dr Verdonck adviseerde me 350cc. Zijn er mensen met ongeveer dezelfde voorsituatie? Ik ben erg benieuwd
 12. Consult dr. Verdonck Belgian Breast Clinic 29 maart 2018

  Bij mij heeft hij wel de gevaren verteld ja. In het begin was ik zenuwachtig maar hij stelde me echt op mijn gemak. Ook heeft hij de verschillende merken laten zien en de verschillen verteld. Alle vragen die ik van tevoren had waren al beantwoord voordat ik ze gesteld had. Had een heel goed gevoel bij dr Verdonck.
 13. @Auks zou ik ook je album mogen inzien? Jou voorsituatie is ong vergelijkbaar met de mijne en ik twijfel nog ontzettend over het aantal cc... heb wel al de operatiedatum vast staan 25 april.
 14. Consult dr. Verdonck Belgian Breast Clinic 29 maart 2018

  Ik ben 1.76 en 68 kg. Heb nu 80 B en het zou een goed gevulde D worden. Ik heb bewust voor Sebbin gekozen omdat ik het ronde juist wel wil. Ik ga voor 350cc
 15. Ik word ook de 25e geopereerd bij dr Verdonck! Om dezelfde reden als jou ( ook nog op school, en dan heb ik 2 weken rust in de meivakantie) ik ga voor 350cc Sebbin high profile.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×