Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Gaby

Donateur
 • Aantal bijdragen

  96
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Gaby last won the day on Juli 4

Gaby had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

13 Good

Recente profielbezoeken

1570 profielweergaven
 1. @Brownii87, probeer wat lichte dingen te eten en kleine porties misschien dat dat helpt. Woensdag as ben ik 10 weken PO Het gaat hard nu!
 2. Hey @Brownii87, Oooh misselijkheid nog van de narcose denk ik? Nee, daarvan had ik geen last misschien zijn er meiden die daar ook last van hadden en je raad kunnen geven of vertellen over hun ervaringen daarmee als je een nieuwe discussie start op het forum of in de chatgesprekken ! En dat je borsten groter en gespannen zijn is heel normaal als je net bent geopereerd. Ze gaan nog alle vormen aannemen haha ik hoop dat je ondanks je misselijkheid en overgeven toch een beetje kunt genieten van je nieuwe boobs
 3. Gaby

  Nachtmerrie

  @San28, Aaah wat *** zeg! Het enige wat ik kan bedenken om de komende 6 maanden wat vulling te geven is 1 of 2 “kipfiletjes” in je bh te doen. Ik zag ze laatst ook bij de Primark. Gelukkig ben je nu wel van de vreselijke pijn verlost! Veel sterkte toegewenst
 4. @Ellen1997Dr Straten kan toveren dus gaat je zo gelukkig mogelijk maken! Als hij zegt dat het mogelijk is kun je daar op rekenen Hou ons op de hoogte!
 5. Hey @Brownii87, ik ben geopereerd bij kliniek Heyendael dr Frans Straten. Ik denk niet dat je die bedoeld of toch wel? ik voeg je toe. Succes met je keuze!!
 6. Hoiii ! Ja ik ga je toevoegen! Succes met je keuze x
 7. Thnxx! Heel veel geluk gewenst met jouw Fransjes en hou ons op de hoogte! X
 8. Hi @Manni, spannend ! Ik voeg je toe
 9. Wat spannend ....!! ik ben heel kritisch maar zo tevreden over deze chirurg! Ik heb ook nooit een slechte recensie gelezen over Frans Straten. Goede keuze! Op welke cupmaat wil je uitkomen ?
 10. Hey! @Ellen1997. leuk dat je ook voor Fransjes hebt gekozen! Ik heb 375 cc high profile. Ik voeg je toe.
 11. @Chantelle, natuurlijk. Ik voeg je toe!
 12. @Aloysa tuurlijk! Ik voeg je toe!
 13. @Denca, hele goede keuze! Hij is een kunstenaar! X
 14. @Denca, natuurlijk, ik voeg je toe!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×