Ga naar inhoud

Soofjetunie

Leden
  • Aantal items

    116
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Soofjetunie

  1. 1 uur geleden, Boobmom zei:

    451A9EDF-3E93-42B6-9A84-60FB22AD171E.thumb.jpeg.86d3be2f878f0769cd2276aa8d938916.jpeg

     

    zoals beloofd. Foto van litteken. Aan zijkant zit een soort rimpel. Die is wel weg als ik Mn arm omhoog doe. Geen idee of dit nog weg trekt. Hoop t wel. Miss door dat de bh daar het in rimpel geduwd heeft. Op die plek zit ook nog vocht. Maar sta dus echt ervan te kijken, hoe snel dat litteken er al mooi dicht uitziet. 

    Ik heb bij 1 van mijn borsten ook precies zo'n rimpel. Heel apart want mijn andere borst heeft het niet. Maar ik denk dat dat wel weg trekt als t litteken soepel begint te worden. 

  2. 3 uur geleden, Boobmom zei:

    @Soofjetunie….meis, als je zo last blijft houden van de BH van de kliniek.....zou ik als ik jou was de carefix Ava aanschaffen. Ik heb m vandaag aan en naar mijn inziens geeft deze net zoveel druk, maar zit vele malen beter. Hij sluit bi mij veel beter aan onder mijn oksels....maar kan ook zijn dat ze me toch een te kleine bh hebben meegegeven.

    Hoe gaat het nu met je?

     

    Vandaag gaat t echt een heel stuk beter! 

    Ik krijg af en toe wat steken, maar de bh zit al wat minder strak. Ik denk dat de zwelling al aan t minderen is. 

    Ik heb inderdaad ook veel gelezen over de ava bh, heb ook gekeken waar ik m kon kopen. Maar hoe t nu voelt, denk ik dat t niet nodig is.  

    En inderdaad,  de kans dat ze eeb te kleine bh meegeven is er. Na de operatie is er nog geen zwelling niks! Alles staat strak. Het is gewoon heel anders de volgende dagen, en die bh passen ze natuurlijk op je lichaam meteen na de operatie .. Ik heb normaal een 85b en ik heb nu aan een 85d. Maar ik had 425cc. En daar zei ze al, ja de bhs vallen klein.  Had eigenlijk meteen moeten zeggen dat ik een 90 wilde,  maargoed niet gedaan. 

    Hoe was de losse borsten ervaring met douchen? Ik durf nog steeds niet,  maar morgen moet ik er toch echt aan geloven want mn haar moet gewassen worden hahaha.

    • Like 1
  3. 2 uur geleden, Boobmom zei:

    Dat heb ik ook hoor. Vooral tweede dag na operatie. Alsof Mn ribben er van kneuzen. Nu dag 4 begint de bh weer wat aangenamer te worden. 

    Ja zo voelt t echt. Alsof ze gekneusd zijn. Ben gewoon bang dat het de genezing van de wond beinvloed. Maar als jij er zelf ook last van hebt gehad dan stelt mij dat wel gerust. Even doorbikkelen dus en hopen dat t minder wordt 

  4. 17 minuten geleden, Doe ik het of niet? zei:

    Zou zo'n tussenstukje helpen (als het mag van de PC) @Soofjetunie?

     

     

    Ik heb mn bh bandjes iets strakker gedaan om wat gewicht van de onderkant te halen. Dit helpt zeker wel. 

    Als t erger word dan bel ik inderdaad om te vragen of zon tussenstuk erin mag. 

    Misschien dat alles wat strakker zit door de zwelling of iets. 

    Dankje voor je advies 

    • Like 1
  5. 22 uur geleden, rtx zei:

     

    Hhaahah ik vind de beschrijving kronkel echt heel grappig. Ik heb daar zelf ook wel even aan gedacht hoor! Het is toch een operatie onder narcose. Maar realiseer je dat het eigenlijk altijd goed gaat, er dat, zolang jij geen enge ziektes hebt, er eigenlijk geen reden is waarom het bij jou ineens fout zou gaan. Misschien kan je het voor je operatie wel even aangeven bij de chirurg/anesthesist, zodat ze je wat gerust kunnen stellen. Want het komt helemaal goed en over een tijdje heb je prachtige borsten!!!

     

    Hahaha nee mijne vielen inderdaad mee aan het begin, vergeleken met die van sommige meiden hier. Dankjewel voor je compliment! 

    Nee dat is ook zo. Ga er niet te veel over proberen te stressen, en inderdaad goede tip om het even kenbaar te maken bij de anesthesist, ik ben vast niet de enige die dat soort dingen denkt haha

  6. 4 uur geleden, rtx zei:

    Spannend!! Gaat vast helemaal goedkomen. Waar ben je bang voor?

    Dankjewel, ik ga zeker mijn best doen om ervan te genieten :123:

    Ik heb je toegevoegd aan mijn album.

    xx

     

    Ook ik vind dat je super mooie borsten hebt. En heel leerzaam om je proces van indalen te zien. 

    Zelfs het begin stadium van je borsten zijn niet eens echt heel lelijk.. Bij sommige is het echt afschuwelijk om te zien.

     

  7. 4 uur geleden, rtx zei:

    Spannend!! Gaat vast helemaal goedkomen. Waar ben je bang voor?

    Dankjewel, ik ga zeker mijn best doen om ervan te genieten :123:

    Ik heb je toegevoegd aan mijn album.

    xx

     

    Nou ik heb echt een rare kronkel in mn hoofd. 

    Ik ben niet bang voor het resultaat of wat dan ook, maar gewoon bang om niet meer wakker te worden.

    Echt een hele erge gedachten en ik probeer het te blokken, maar gaat lastig.

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.