Ga naar inhoud

MB75A

Leden
  • Aantal items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MB75A

  1. Hoi @Timbolini,

     

    Wat leuk om je verslag te lezen! En gefeliciteerd met je boobs! Ze zien er nu al prachtig uit.

    Laten we nu hopen dat de pijn snel afzwakt en je je wat beter voelt. Het doet me goed om te lezen dat het je toch is meegevallen (ik ben namelijk over 6 dagen aan de beurt en ik ga door de grond van de spanning..)

    Zou je mij toe willen voegen aan je album? Zodra ik zelf een album heb  zal ik jou daar ook aan toevoegen. Kunnen we elkaar een beetje op de hoogte houden omdat er maar een weekje tussenzit haha.

     

    Doe het rustig aan en ik hoop dat je je gauw beter voelt!

    xx

     

  2. Op 2-1-2018 om 15:59 zei Lavelle:

    Hoi @Kimmik,

     

     

    Welkom op het forum:viannen_01: Wat fijn dat je ook de stap hebt gezet. Hier op het forum wat ronddolen is alvast een goed begin :). Ik heb net zoals jij een goede kont, maar helaas is ons bovenlijf niet van hetzelfde he -_-. Ik heb hier ook wat zitten rondneuzen alvorens ik de stap heb gemaakt. Uiteindelijk heb ik beslist mij te laten opereren binnen twee weekjes door Dr. Straten van kliniek Heyendael. Zeer keurige man en toppie assistentes :D. Ze nemen echt de tijd om alles netjes uit te leggen en te passen. 

     

    Ik heb nog geen album aangemaakt. Maar ik kan je wel dit al meegeven. Ik ben 29j, 1m60, 50kg. Ik heb heb ook niet veel vet. Ik sport redelijk veel. Ik heb nu een kleine B70 en wilde graag naar een volle C/ D cup (op het zicht) gaan. Ik krijg 350cc mentor rond dual plane geplaatst. Hopelijk heb je hier al iets aan. Ik zou zeker eens gaan. Je zal hier op het forum ook ontzettend veel mooie resultaten zien van hem, alsook de website van Heyendael :) .

     

    Nog veel plezier met de oriëntatie en de zoektocht meid :101: 

     

    liefs

    xxx

     

     

    Hoi Hoi!

     

    Ik krijg 30 april ook 350cc mentor rond dual plane geplaatste implantaten. Ik ben aardig wat langer dan jij, maar de lengte/gewichtverhouding lijkt me wel redelijk gelijk. Heb jij evt een album waar ik in mag kijken? Ik vind niet erg veel voorbeelden van ronde implantaten namelijk.. Mijn pc heeft me verteld dat het bij mij mooier uit zou pakken (dus daar ga ik dan maar vanuit haha).

     

    Liefs

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.