Ga naar inhoud

Cassidy

Leden
  • Aantal items

    251
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Cassidy

  1. 6 uur geleden zei Timbolini:

    Zoooo hierbij alweer mijn operatieverslag!

     

    Allereerst mijn consult is dus 19 februari geweest en daar hadden we afgesproken dat ik 20 april geopereerd zou worden ( hoe pas ik de titel trouwens aan hihi ). Hier echt dag in dag uit naartoe geleefd, was elke dag te vinden op dit geweldige forum! Vond het al balen dat het 3 dagen werd verplaatst, maar misschien wel beter want ik was namelijk zondag jarig:wub:

     

    de grote dag was dan gister eindelijk aangebroken! Ik was 13:30 aan de beurt, en moest dus ook nuchter blijven al die tijd. Had al honger toen ik wakker werd dus het was even doorbijten hahahha. Ik ben 10 uur opgestaan, hond uitgelaten, bed in orde gemaakt zodat ik er in kon duiken als ik klaar was, gedouched en daarna een pedicure gaan nemen. Wat zat in gestresst in die pedicurestoel!!!!! Ik had mezelf voorgenomen om ruim op tijd te zijn en 12:30 weg te gaan ( is 10 min rijden naar de kliniek) en uiteindelijk was ik 12;45 klaar envmoest ik dus nog naar huis:rolleyes: was weer super gehaast en boos op mezelf natuurlijk hahahah. Uiteindelijk was ik er 13:20, en misschien maar beter ook, kon ik niet al te veel nadenken!

     

    eenmaal daar ging eht snel, ik kwam met gierende zenuwen binnen en kreeg 2 formulieren ter ondertekening en werd heel snel daarna opgehaald door een zuster. Daar werd ik gebracht naar een bedje waar ik me om mocht kleden in mn superhelden pak en mn oh zo charmante haar netje. Ik wachtte samen met mn vriend tot de dokter me af kwam tekenen en we hebben nog een beetje geknuffeld:wub:

    toen de dokter kwam merkte ik wel dat hij geen idee meer had wie is was, maar het is natuurlijk zo lang geleden en hij maakt elke dag kunstwerkjes, dus ik vond het helemaal niet erg.

     

    ik werd uiteindelijk door de man die me onder narcose zou brengen gerold naar de operatie kamer, hele vriendelijke mensen trouwens allemaal!!! En toen zag ik de operatietafel, er schoot nog een ‘ jezus waar ben ik eigenlijk aan begonnen’ door mn hoofd en ik werd onder narcose gebracht, moet zeggen dat ik dat wel lekker vond! Ik werd wakker en ik dacht ???? Wow ik ben 2 sec weggeweest maar door de pijn in mn linkerkant aan de incisie wist ik dat het al gebeurd was.

    de zuster pakte een spiegel voor me en ik was al heel erg tevreden met wat ik zag, ik word nu ook blij als ik eraanndenk :)

     

    ik werd teruggerold naar de uitslaapkamer waar ik de hele tijd nog wegviel van de narcose, maar opeens beschuitjes voor me zag staan! Beetje eten en wat thee deed me heel goed, maar wat deed die linkerkant pijn zeg!!!! Ik werd uiteindelijk aangekleed en naar mn vriend gebracht ( muizenstapjes hahah ) en lekker naar huis. Hij had een smoothie voor me grhaald en daarna voelde ik me nog beter. Had echt het gevoel van ; voel me helemaal mezelf maar het lijkt alsof ik gewoon een hele grote snee onder mn borst heb.

     

    eenmaal thuis heb ik wat series gekeken, ennlekker geluierd. Ben 23:30 naar bed gegaan, en ik ben een echte buikslaper dus ik keekner al tegenop, ben uiteindelijk 1x wakker geworden en nu om 7 uur wakkerheworden. WAT EEN PIJN VANDAAG JONGENS, VEEL ERGER DAN GISTER. Maar niks wat het niet waard is. Toen ik gister in de spiegel keek was ik nu al zoveel meer tevreden dan waar ik mee begon, ik heb nergens spijt van. Nu hopen op een spoedig herstel zonder complicaties:143:

     

    ik ga trouwens een album proberen te maken! Laat me weten als je toegevoegd wilt worden

    Leuk verslag, gefeliciteerd nog met je verjaardag ook! Ik heb via bestboobie een medicatieschema gekregen. Dat heeft heel goed geholpen. Zette snachts wel Mn wekker maar ik werd in de ochtend niet met pijn wakker. Misschien idee om haar even een PB te sturen.

     

    mag ik worden toegevoegd?

     

    groetjes!

  2. 1 uur geleden zei Boobs2015:

    Hiiiiii girls..... hierbij volgt mijn verslag:

     

    om 13:00 vertrokken van huis. Mijn moeder bracht me weg. Woon er niet zo ver vandaan dus dat scheelde. Omstreeks 13:30 aangekomen. Mocht meteen formulieren invullen bij de receptie en daarna door naar boven. Ik was dus 15 min te vroeg maar dat gaf niet ik mocht door maar de 1e. Daar werd ik opgevangen door een hele lieve verpleegster die mij mn kamertje toewees. Zij kwam het opnamegesprek met me doen. Ze gaf aan dat ik tussen 14:30-14:45 klaar mocht staan. Moeders was er gezellig nog even bij. In eerste instantie vond ik dat niet nodig (koele Annie D8 t wel ff alleen te doen allemaal) maar was toch wel heel fijn dat ze er was. Om 14:45 werd ik gehaald om naar de voorbereiding te gaan. Hier kreeg ik infuus en antibiotica en zoutoplossing toegediend. Ook hier ontzetten vriendelijke verpleegsters. Lekker gezellig kletspraatje met ze gehouden. Toen ik binnen kwam

    kwam @EnjoyBoobs1050cc net binnen gereden! Nog hartstikke slaperig natuurlijk... ik vroeg of ik haar zo ff gedag kon zeggen. En dat was geen probleem.... :D maar heb dr natuurlijk eerst ff beetje wakker laten worden. In de tussentijd kwam de anesthesist om alles door te spreken. Geen allergieën of bijzonderheden dus was snel klaar. Even later kwam Nio om de boel af te tekenen. De verpleegster kwam zich verontschuldigen omdat het even duurde voor Nio er was. Maar hij was aan het eten. En na de ingreep bij @EnjoyBoobs1050cc zei ik al helemaal niet erg laat ie maar even rusten, bijkomen en wat eten ik wacht wel. Ik loop heus niet weg hoor.... hahaha.... a Ik maakte me daar stiekem wel n beetje zorgen om... ik dacht al hij gaat toch niet aan 1 stuk door.... :blink: maar dat is goed gekomen en ik was gerustgesteld. 

     

    Dus Nio kwam uiteindelijk aftekenen. Heel geconcentreerd werd er afgetekend. Leek wel een kunstwerk. 1 borst hing wat lager daar ging die proberen wat aan te doen. Uiteindelijk is die klaar en zegt we gaan er wat moois van maken. Waarop ik zei doe je best Dokter. Gaan we doen zei die.... en weg was ie.... alles klaar maken vd ok.

     

    even later werd ik opgehaald en mocht naar de ok. Overstappen van ene bed naar oktafel. Ook in de ok zulke lieve mensen. Ik werd nog even overhoord.... alles klopte en was aanwezig. Toen ging jet in sneltreinvaart.... kreeg kapje om waardoor ik flink mocht ademhalen. De anesthesist diende de narcose toe... ga je mooi dromen? Zei die.... over lingeriewinkel.... ik zei nee doe mij maar vakantie in een warm oord... cocktailtje, zon, zee en strand ..... dus toen hoorde ik nog dat ie zei: droom lekker van de strandvakantie, we gaan goed voor je zorgen en weg was ik.... volgende moment was ik wakker met sportbh aan en stond mijn lieve zus in de kamer. Ze had al gezegd als je wakker wordt zal ik er zijn... :wub: Zo fijn... hoewel ik nog hartstikke slaperig was. Viel regelmatig weer weg. Duurde zo een 2 u voor ik op kon staan me aan kon kleden en kon gaan plassen. Ik kreeg in die 2 uur nog ergens yoghurt met muesli. En nadat ik me had aangekleed nog een boterham en tomatensoepie. Die hebben me echt goed gedaan. 

     

    Zodra ik wakker was kreeg ik meteen pijnstilling oa valium. Dus daar werd ik ook weer slaperig van en viel steeds weg...

     

    De medicatie doorgenomen. De verpleging kwam nog zeggen dat Nio me liet groeten alles was goed gegaan. Hij had daarna consulten staan. Hij had ook al gezegd dat ik hem na de ingreep niet zou zien omdat ie een vol programma had daarna. Maar zei hij ik zie je maandag in het OLVG voor controle. Prima!! Afgesproken....

     

    Rond 20:00 kwamen we thuis aan. De kids werden om 20:45 door hun papa thuis gebracht. Die waren weer blij dat ik er heelhuids zat. Ze waren zo lief en voorzichtig. En hebben beiden beloofd flink te zullen helpen. :wub:  

     

    Met de pijnstilling is het allemaal goed te doen. In eerste instantie had ik t gevoel dat er een olifant op me stond. Maar dat gevoel word steeds minder. Heb een par uurtjes tussendoor op de bank beneden geslapen... vlakbij de wc. Ik slaap normaal op zolder en anders moet ik steeds de trap af naar benden. Dit is wel handig zo.... heb nu wat langer geslapen. Neem zo wat paracetamol en ga dan weer probeeen te slapen. Morgenochtend haalt moeders nog even de waslijst aan medicatie op. En heb ik alleen in huis qua pijnstilling... op naar een goed herstel. 

     

    De Babes zoals ik ze noem voelen wat gezwollen en pijnlijk aan maar het is te doen met de pijnstillers. Oehhhh me alarm gaat of voor de volgende medicatie!! Ga die maar innemen en weer even liggen. Kids worden later wakker om naar school te gaan.

     

    maar kan niet anders zegggen topservice,  hele vriendelijke zorgzame mensen van verpleging tot okpersoneel.... :35:

     

    ga weer ff liggen..... doeg!! Oefffff toch best lng verslag geworden.... :18:

    Leuk verslag! Fijn dat je in zulke goede handen was! Nacht 1 heb je overleeft op naar de 2e dag..wordt als het goed is alleen maar beter!

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.