Ga naar inhoud

Jolly83

Leden
  • Aantal items

    206
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jolly83

  1. 22 minuten geleden zei Ellen125:

    @Jolly83 ik weet ff niet meer wat ik moet doen

    Nee, dat snap ik meid. Ik weet t ook niet. Alleen nog second opinions vragen bij andere artsen, meer kan ik ook niet verzinnen. Zou je zo graag helpen, ik kan jouw verdriet, wanhoop en onmacht bijna voelen. Je leeft er zo naar toe en dan is dit het resultaat. En dan is het geld niet eens het belangrijkste eigenlijk, maar speelt ook mee. 

    Pfffft, ik kan weinig anders doen dan jou heel veel sterkte toewensen en met jou mee hopen dat je binnen niet al te lange tijd twee hele mooie boobs hebt waar je trots op kunt zijn. En weet dat je hier altijd je ei kwijt kunt! :147:

  2. 47 minuten geleden zei Ellen125:

    Ik zal je ook toevoegen. 

    Foto's die ik gemaild had naar Verdonck zal ik ook nog weleens toevoegen.

    Wat een groot verschil! Die linker lijkt ook een kleinere prothese of zo, maar dat kan ook aan de foto’s liggen natuurlijk. Links lijkt echt helemaal niets te doen al die tijd, terwijl die rechter steeds verandert, helemaal ‘volgens het boekje’, haha. Die is echt prachtig! En in bh ziet het er allebei prachtig uit! 

    Maar ik begrijp heel goed wat jou zo dwarszit. En op jouw voorfotos zie je helemaal niet zo’n verschil! Ik zou toch eens bij een andere arts een consult aanvragen. Al is het alleen maar om een andere professional ernaar te laten kijken. Juni is nog wel een hele lange tijd om te wachten en dan weet je niet eens zeker dat er een oplossing geboden wordt! 

    Wat is nu jouw plan dan? 

  3. Jeetje @Ellen125, ik zie nu een paar keer jouw topic voorbij komen...wat vreselijk zeg! Je geduld en vertrouwen wordt wel echt op de proef gesteld zeg! Ik vind ook dat jij erg netjes bent gebleven naar je pc toe; geen kwaad woord over hem, zelfs nu hij je zo ‘afpoeiert’ ben je nog best zachtaardig moet ik zeggen!

     Stom om te zeggen, maar hier op t forum kan dat...ben nu wel erg benieuwd hoe het eruit ziet...zou ik ook mogen kijken?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.