Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Deropep

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Deropep

  Borst band

  Oké, ik ga daar morgen meteen achter aan! Bedankt
 2. Deropep

  Borst band

  Ik heb geen borst band mee gekregen na mijn operatie. Mijn prothese zitten echter echt heel erg hoog dus ik wil graag een band gaan dragen. Is er iemand die weet waar ik die kan kopen of misschien is er hier iemand in de Omgeving van Almere die hem aan mij wilt verkopen? Kan het kwaad om zonder overleg met een pc een band aan te schaffen?
 3. Deropep

  Borstband

  Ik heb ook geen band mee gekregen maar als ik dit lees dan wil ik er wel heel graag een gaan dragen. Kan dat altijd of ligt dat echt aan waar je prothese zit?
 4. Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen! Ik schrik mee elke keer rot als ik in de spiegel kijk en ik hoop hier wat advies te krijgen. ik heb me laten opereren door een pc die mij vertelde dat een lift niet nodig was, dit was want ik graag wilde horen, ik zag namelijk erg op tegen de littekens rond mijn tepels en het anker. Nu na mijn operatie ben ik zo geschrokken. ik ben een een week geleden geopereerd en heb nu twee ski schansen op mijn borstkas zitten! Ik weet dat mijn prothese nog iets gaat zakken maar ik twijfel enorm of dit nog wel in orde komt. Is er iemand die dit gevoel herkend?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×