Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Deropep

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Borst band

  Oké, ik ga daar morgen meteen achter aan! Bedankt
 2. Borst band

  Ik heb geen borst band mee gekregen na mijn operatie. Mijn prothese zitten echter echt heel erg hoog dus ik wil graag een band gaan dragen. Is er iemand die weet waar ik die kan kopen of misschien is er hier iemand in de Omgeving van Almere die hem aan mij wilt verkopen? Kan het kwaad om zonder overleg met een pc een band aan te schaffen?
 3. Borstband

  Ik heb ook geen band mee gekregen maar als ik dit lees dan wil ik er wel heel graag een gaan dragen. Kan dat altijd of ligt dat echt aan waar je prothese zit?
 4. Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen! Ik schrik mee elke keer rot als ik in de spiegel kijk en ik hoop hier wat advies te krijgen. ik heb me laten opereren door een pc die mij vertelde dat een lift niet nodig was, dit was want ik graag wilde horen, ik zag namelijk erg op tegen de littekens rond mijn tepels en het anker. Nu na mijn operatie ben ik zo geschrokken. ik ben een een week geleden geopereerd en heb nu twee ski schansen op mijn borstkas zitten! Ik weet dat mijn prothese nog iets gaat zakken maar ik twijfel enorm of dit nog wel in orde komt. Is er iemand die dit gevoel herkend?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×