Spring naar bijdragen
Borsten Forum

kertbal

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @MissAnissa Zou ik eens mogen kijken? Ik krijg in nov ook 255cc. Ben heel benieuwd!
 2. kertbal

  Borstvergroting 255cc

  Op 2 november 2018 is het zover: mijn borstvergroting bij Boerhaave Kliniek door dokter Schuringa. Spannend!
 3. Ja wauw, super mooi! Ja dit sterkt me zeker in de gedachte dat ik 255cc wil.
 4. @Naj1984 wat is er precies mis gegaan eigenlijk? Heel veel sterkte met het herstel!
 5. Ojee daar schrik ik ook van! Ik ga dus NIET bij van der Weij maar bij dokter Schuringa. Iemand ervaring met dokter Schuringa in Boerhaave kliniek? Ik kreeg wel een betere indruk bij Schuringa dan bij van der Weij. Operatie staat nu op 2 november.
 6. Hi allemaal, Ik heb het een aantal maanden opzij geschoven en zelfs gedacht: 'misschien moet ik het helemaal niet doen'. Maar ben uiteindelijk toch weer op consult geweest. Dit keer bij Schuringa. Een fijne man die mij adviseerde om 255cc te nemen. Klein maar fijn. En daar voel ik mij zelf ook erg prettig bij. Begin nov gaat het gebeuren! Bedankt voor al jullie goede advies!
 7. Hi @El80 Ik ga in oktober ook 255cc plaatsen met momenteel een kleine A cup. Ik ben erg benieuwd hoe het er bij jou uit ziet. Zou ik ook eens in je album mogen kijken?
 8. Oke, ja ik zou een volle B of een kleine C (BH maat) echt voldoende vinden. Ik wil namelijk liever niet dat het opvalt met kleding aan. Het is echt puur voor mezelf, en dat ik geen gevulde push up BH's meer hoef te dragen. Welke BH maat heb jij nu?
 9. Bedankt voor je reactie! Ik had een typfout gemaakt en die net herstelt, ik ben 169 ipv 179. Gebeurt me vaker (zie mijn naam haha!). Maar ik denk dat 320 toch echt te groot is. Wil dan denk ik toch nog een tweede consult. 250cc lijkt me meer dan genoeg eigenlijk.
 10. Ik heb afgelopen week een eerste consult bij Dr. van der Weij gehad. Nu zit ik met twee dilemma's: 1. Ik zie dat Dr. van der Weij op een zwarte lijst heeft gestaan: http://www.zwartelijstartsen.nl/zwartelijst_arts/weij-l-p/ Het lijkt mij een erg kundige man en ik had een goed gevoel bij het consult en ik zie alleen maar positieve reacties en veel mooie resultaten van deze pc. Dus ik maak me geen ontzettende zorgen, maar vind het wel vreemd. Heeft iemand hier meer informatie over? 2. Momenteel heb ik een 75A, en ik wil graag net iets groter. Absoluut niet te groot! Ik ben 169cm lang en weeg 58kg. Hij gaf me twee maten, maar adviseerde uiteindelijk 320cc. Die andere maat was nog groter (weet niet precies hoe groot) waardoor de kleinere maat oké leek. Maar nu denk ik: volgens mij wordt dit veel te groot! Hoe denken jullie hierover?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×