Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

kertbal

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Oke, ja ik zou een volle B of een kleine C (BH maat) echt voldoende vinden. Ik wil namelijk liever niet dat het opvalt met kleding aan. Het is echt puur voor mezelf, en dat ik geen gevulde push up BH's meer hoef te dragen. Welke BH maat heb jij nu?
 2. Bedankt voor je reactie! Ik had een typfout gemaakt en die net herstelt, ik ben 169 ipv 179. Gebeurt me vaker (zie mijn naam haha!). Maar ik denk dat 320 toch echt te groot is. Wil dan denk ik toch nog een tweede consult. 250cc lijkt me meer dan genoeg eigenlijk.
 3. Ik heb afgelopen week een eerste consult bij Dr. van der Weij gehad. Nu zit ik met twee dilemma's: 1. Ik zie dat Dr. van der Weij op een zwarte lijst heeft gestaan: http://www.zwartelijstartsen.nl/zwartelijst_arts/weij-l-p/ Het lijkt mij een erg kundige man en ik had een goed gevoel bij het consult en ik zie alleen maar positieve reacties en veel mooie resultaten van deze pc. Dus ik maak me geen ontzettende zorgen, maar vind het wel vreemd. Heeft iemand hier meer informatie over? 2. Momenteel heb ik een 75A, en ik wil graag net iets groter. Absoluut niet te groot! Ik ben 169cm lang en weeg 58kg. Hij gaf me twee maten, maar adviseerde uiteindelijk 320cc. Die andere maat was nog groter (weet niet precies hoe groot) waardoor de kleinere maat oké leek. Maar nu denk ik: volgens mij wordt dit veel te groot! Hoe denken jullie hierover?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×