Spring naar bijdragen
Borsten Forum

kertbal

Premium Member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Oke, ja ik zou een volle B of een kleine C (BH maat) echt voldoende vinden. Ik wil namelijk liever niet dat het opvalt met kleding aan. Het is echt puur voor mezelf, en dat ik geen gevulde push up BH's meer hoef te dragen. Welke BH maat heb jij nu?
  2. Bedankt voor je reactie! Ik had een typfout gemaakt en die net herstelt, ik ben 169 ipv 179. Gebeurt me vaker (zie mijn naam haha!). Maar ik denk dat 320 toch echt te groot is. Wil dan denk ik toch nog een tweede consult. 250cc lijkt me meer dan genoeg eigenlijk.
  3. Ik heb afgelopen week een eerste consult bij Dr. van der Weij gehad. Nu zit ik met twee dilemma's: 1. Ik zie dat Dr. van der Weij op een zwarte lijst heeft gestaan: http://www.zwartelijstartsen.nl/zwartelijst_arts/weij-l-p/ Het lijkt mij een erg kundige man en ik had een goed gevoel bij het consult en ik zie alleen maar positieve reacties en veel mooie resultaten van deze pc. Dus ik maak me geen ontzettende zorgen, maar vind het wel vreemd. Heeft iemand hier meer informatie over? 2. Momenteel heb ik een 75A, en ik wil graag net iets groter. Absoluut niet te groot! Ik ben 169cm lang en weeg 58kg. Hij gaf me twee maten, maar adviseerde uiteindelijk 320cc. Die andere maat was nog groter (weet niet precies hoe groot) waardoor de kleinere maat oké leek. Maar nu denk ik: volgens mij wordt dit veel te groot! Hoe denken jullie hierover?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×