Ga naar inhoud

Jasmijn_

Leden
  • Aantal items

    1381
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    10

Berichten die geplaatst zijn door Jasmijn_

  1. 21 uur geleden zei Nic1978:

    Ja haren wassen is wel een dingetje he..:-S Kan je het wel al zelf föhnen enz?

    Her gaat op zich wel goed. Het valt me alleen echt tegen hoe weinig je zelfstandig kan. Maar tis ook stukje angst..bang om iets verkeerd of teveel te doen. En dan twijfel ik weer of ik niet te weinig doe..

    Had jij dat ook?

     

    Ik föhn mijn haar nooit :45: Heb lang haar, maar laat het altijd drogen aan de lucht haha. Borstelen en in een staart doen gaat nu goed maar dat lukte in het begin ook niet... En mijn vriend is er niet handig mee dus ik liep erbij als een zwerver :P

     

    Die angst om iets verkeerd te doen herken ik wel. Het is echt een turbulente periode met veel angst en twijfels over of je herstel wel goed gaat, of je iets juist wel of juist niet zal doen... Ik heb waarschijnlijk een paar domme dingen gedaan en dat wordt steeds erger nu je soms vergeet dat je een operatie gehad hebt haha. Ze voelen verder nog goed dus daar hou ik me maar aan vast. Zeker weten kan je het helaas toch niet! Maar die balans zoeken is zeker heel lastig... 

  2. 4 minuten geleden zei Nic1978:

    Ze zien er goed uit! En leuk ook om de verandering te zien:-) Ik heb eigenlijk pas 1x foto’s gemaakt,op de 2e dag. Maar als ik dit zie moet ik het toch wat vaker doen,toch leuk om te zien hoe ze veranderen.

    Haha ja dat geduld hebben vind ik nog het lastigst van de hele operatie..Zijn wij vrouwen toch al niet goed in..haha;-)

    Kan je inmiddels alles weer zelf doen?Xx

     

    Dankjewel!! Zeker doen hoor, in de spiegel is het moeilijk om verandering te zien omdat je ze elke dag ziet. Via foto's vergelijken is veel makkelijker, of nou ja vind ik dan haha. Nee inderdaad, niet onze sterkste kant :45: Ik laat alleen haren wassen, zware dingen tillen en stofzuigen nog doen door mijn vriend. De rest kan ik nu ondertussen zelf weer :D Hoe is het met jou verder? 

     

  3. 1 minuut geleden zei Mrs.:

    @Jasmijn_  ja ik tel echt af! Oh ik ben zo jaloers!!:63:

     

    Oh ik draag altijd dikke maximizers en draag ook niet hele strakke kleding en ze zijn 9 jaar. Denk niet dat ze het zich helemaal zullen realiseren. Is denk ik anders als ze echt al aan het puberen zijn!^_^ Ik heb nu 65Aa, 70A dus heb echt niks!

     

    Hihi bij jou gaat het ook goedkomen!! Je hebt ze nog mooi voor de zomer :beach:

     

    Dat scheelt dan weer, hoef je daar geen opmerkingen van te verwachten haha 

  4. 3 minuten geleden zei Maree:

    Alweer bijna 1 maand jouw Straten boobs! 

    Wat heb je gekregen en gaat het goed met je?

     

     

    Jaaa de tijd vliegt stiekem best wel als je ze eenmaal hebt! Of nou ja, als de pijn grotendeels weg is dan haha, daarvoor lijkt de tijd wel te kruipen :45: Ik heb 375cc rond high profile gekregen. Het gaat nu eigenlijk heel goed met me, maar ik heb wel ontzettend veel pijn gehad. Pas sinds een week ben ik redelijk pijnvrij, viel even tegen haha.

     

    Heb jij er al zin in?? En waar ga je voor?

     

    Ik zal je toevoegen aan mijn album, kan je kijken als je het leuk vind :)

     

     

  5. 1 minuut geleden zei Mrs.:

    Wauw @Jasmijn_!

    Ik vind ze al heel erg mooi!:68: Fijn dat het zo goed gaat!

    Oooh... en ik moet nu al zoveel geduld hebben tot mijn datum!:63: Mennn!! Maar.. alles beter dan een strijkplank blijven!:45:

    Ik kan me voorstellen dat als je weinig tot geen pijn hebt, dat je vergeet dat je niet zoveel mag!

     

    Dankjewel!!

     

    Lijkt me ontzettend moeilijk zoveel geduld hebben, 3 maanden is ook nog zo lang haha. Zeker als je er zo erg naartoe leeft! Ik hoefde vanaf dat ik belde voor een consult maar 1.5 maand te wachten, maar dat voelde al als een eeuwigheid :45: Uiteindelijk gaat het het zeker weten waard zijn!! 

     

    Denk je dat je leerlingen het gaan opmerken of droeg je al iets van push-up?  

  6. @Nic1978 @Mrs. Lief dat jullie vragen hoe het met me gaat! Eigenlijk gaat het best heel goed hier :) Rechterborst is nog een beetje gevoelig maar is al wel een beetje gezakt. Links doet geen pijn maar zakt ook niet... Ga maar alvast opzoek naar een hoop geduld want die ga je nodig hebben :45:

     Net na de operatie vond ik ze te klein, maar nu ik ze zie in een strak topje zijn ze echt groot genoeg haha. En dan is dat zelfs nog met sportbh en borstband :P ik ben dus in tegenstelling tot veel meiden hier, blij dat ik niet voor groter ben gegaan! Verder vind ik het lastig om niet teveel te doen, vergeet af en toe dat ik een operatie gehad heb haha. Ik zal jullie toevoegen aan mijn album, dan kunnen jullie kijken :)

  7. Het is bijna zover!! Ik vind het echt heel tof dat je ervoor gaat, daar maak ik een diepe buiging voor! :53:

     

    Lief dat je broer je in huis neemt! Zou je het niet voorzichtig kunnen brengen? Iets van: "Ik wil niet ondankbaar over komen en ik ben heel blij dat jullie mij in huis willen nemen, maar zouden jullie misschien even tijdelijk willen opletten met dat jullie niet bij mij in de buurt roken? Door sigarettenrook kan het herstel langer duren, en ik wil jullie natuurlijk zo kort mogelijk lastig vallen!" Natuurlijk alleen ter sprake brengen als jij je er oké bij voelt! Ik ken je familie natuurlijk niet, maar ik verwacht zo dat ze er best begrip voor kunnen opbrengen ;) En zo niet, dan kunnen ze altijd nog nee zeggen toch? 

     

     

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.