Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Kim1810

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  80
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

76 Excellent

3 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Rhoon

Recente profielbezoeken

609 profielweergaven
 1. WoW wat mooi!!! En kan je vertellen..ze worden nog veel mooier!! Wens je een goed herstel !!
 2. @melis93 zou ik ook even mogen spieken
 3. Hoi Elisa Ik ben 12 Dec geopereerd door dr fresow in Mill. Je kan zoeken onder dr fresow en bauland kliniek...want daar is de Ok. Ik ben er zeer over te spreken...voor ons was het 1,5 uur rijden en ik heb de dag voor de operatie een hotel geboekt op hetzelfde terrein als bauland kliniek...was ideaal...en raad het ook iedereen aan die een tijd moet reizen. Je krijgt een zak pijnstillers mee met een schema voor de eerste 4 dgn..ik heb totaal geen pijn gehad maar was bij mij ook een wissel..miss dat dat ermee te maken heeft.. spannende tijden voor je iig...ik zou zeker stoppen met roken...want dat kan je herstel beïnvloeden... heel veel succes iig!!
 4. Operatieverslag 12 decIk was om 07.30 uur aanwezig en werd om 07.50 uur opgehaald 08.15 uur narcose en 09.05 uur Wakker...voelde me echt onwijs goed...en ze zijn erg mooi zover ik nu heb kunnen zien!! Ben voor de 550cc Motiva full gegaan...10.30 mocht ik weg en ben net 20 min thuis...was een beetje misselijk maar had daar medicijnen voor gehad dus nu weer goed..nu lekker rustig aan doen. maar wat een top kliniek en wat een lieve mensen daar...een woord gewoon super!! Ik ben zeer tevreden !!
 5. Bedankt dames...gaan straks al rijden en nemen een overnachting aangezien ik morgen om 07.30 uur mezelf moet melden...spannend
 6. Ik lees ook mee 12 dec ook een wissel bij bauland kliniek door dr fresow..nu 325 cc achter de borstspier en ga voor 550 of 625 motiva rond full dual plane...ben nog enorm aan het twijfelen welke maat waar worden jullie geopereerd?
 7. Oh ben benieuwd wat het gaat worden!! Veel succes en laat tegen de tijd als je wilt even weten wat het geworden is.
 8. Oh spannend!! wat heb je nu en wat heb je in gedachte ?? Welke kliniek heb je een afspraak ??
 9. Haha leuk!! bedankt voor je berichtje sorry ik ben hier nieuw en via zoeken kom ik niet bij de groep...kan je me helpen?
 10. Bedankt voor je reactie! Wilt dit dan ook zeggen dat ze meer naar elkaar toe gaan staan? Of kan het ook zijn juist de andere kant op?
 11. Hallo allemaal ik ben kim en sinds 2007 heb ik 325 cc monobloc implantaten. nu wil ik deze verwisselen alleen twijfel ik heel erg over maat implantaat. Vorige week 2e consult had bij faceland dr fresow, wat een aardige geïnteresseerde meedenkende man is. We hebben het een en ander gepast en kom uit op Ronde motiva prothese 550 of 625 cc...en mag op de dag van de operatie (2 dec) zeggen welke het geworden zijn...maar vind het enorm lastig aangezien het niet niks is...en echt voorbeelden op internet is niet echt te vinden. Hoop dat er nog iemand met ervaring is en mij kan helpen
 12. Zou je mij ook willen toevoegen? ik ben zo benieuwd
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×