• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Kim1810

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Rhoon

Recente profielbezoeken

57 profielweergaven
 1. Implantaat wissel van 325 cc naar 550 of 625

  Oh ben benieuwd wat het gaat worden!! Veel succes en laat tegen de tijd als je wilt even weten wat het geworden is.
 2. Implantaat wissel van 325 cc naar 550 of 625

  Oh spannend!! wat heb je nu en wat heb je in gedachte ?? Welke kliniek heb je een afspraak ??
 3. Implantaat wissel van 325 cc naar 550 of 625

  Haha leuk!! bedankt voor je berichtje sorry ik ben hier nieuw en via zoeken kom ik niet bij de groep...kan je me helpen?
 4. Implantaat wissel van 325 cc naar 550 of 625

  Bedankt voor je reactie! Wilt dit dan ook zeggen dat ze meer naar elkaar toe gaan staan? Of kan het ook zijn juist de andere kant op?
 5. Hallo allemaal ik ben kim en sinds 2007 heb ik 325 cc monobloc implantaten. nu wil ik deze verwisselen alleen twijfel ik heel erg over maat implantaat. Vorige week 2e consult had bij faceland dr fresow, wat een aardige geïnteresseerde meedenkende man is. We hebben het een en ander gepast en kom uit op Ronde motiva prothese 550 of 625 cc...en mag op de dag van de operatie (2 dec) zeggen welke het geworden zijn...maar vind het enorm lastig aangezien het niet niks is...en echt voorbeelden op internet is niet echt te vinden. Hoop dat er nog iemand met ervaring is en mij kan helpen
 6. Zou je mij ook willen toevoegen? ik ben zo benieuwd