Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Kim1810

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  80
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

75 Excellent

4 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Rhoon

Recente profielbezoeken

750 profielweergaven
 1. WoW wat mooi!!! En kan je vertellen..ze worden nog veel mooier!! Wens je een goed herstel !!
 2. @melis93 zou ik ook even mogen spieken
 3. Hoi Elisa Ik ben 12 Dec geopereerd door dr fresow in Mill. Je kan zoeken onder dr fresow en bauland kliniek...want daar is de Ok. Ik ben er zeer over te spreken...voor ons was het 1,5 uur rijden en ik heb de dag voor de operatie een hotel geboekt op hetzelfde terrein als bauland kliniek...was ideaal...en raad het ook iedereen aan die een tijd moet reizen. Je krijgt een zak pijnstillers mee met een schema voor de eerste 4 dgn..ik heb totaal geen pijn gehad maar was bij mij ook een wissel..miss dat dat ermee te maken heeft.. spannende tijden voor je iig...ik zou zeker stoppen met roken...want dat kan je herstel beïnvloeden... heel veel succes iig!!
 4. Operatieverslag 12 decIk was om 07.30 uur aanwezig en werd om 07.50 uur opgehaald 08.15 uur narcose en 09.05 uur Wakker...voelde me echt onwijs goed...en ze zijn erg mooi zover ik nu heb kunnen zien!! Ben voor de 550cc Motiva full gegaan...10.30 mocht ik weg en ben net 20 min thuis...was een beetje misselijk maar had daar medicijnen voor gehad dus nu weer goed..nu lekker rustig aan doen. maar wat een top kliniek en wat een lieve mensen daar...een woord gewoon super!! Ik ben zeer tevreden !!
 5. Bedankt dames...gaan straks al rijden en nemen een overnachting aangezien ik morgen om 07.30 uur mezelf moet melden...spannend
 6. Ik lees ook mee 12 dec ook een wissel bij bauland kliniek door dr fresow..nu 325 cc achter de borstspier en ga voor 550 of 625 motiva rond full dual plane...ben nog enorm aan het twijfelen welke maat waar worden jullie geopereerd?
 7. Oh ben benieuwd wat het gaat worden!! Veel succes en laat tegen de tijd als je wilt even weten wat het geworden is.
 8. Oh spannend!! wat heb je nu en wat heb je in gedachte ?? Welke kliniek heb je een afspraak ??
 9. Haha leuk!! bedankt voor je berichtje sorry ik ben hier nieuw en via zoeken kom ik niet bij de groep...kan je me helpen?
 10. Bedankt voor je reactie! Wilt dit dan ook zeggen dat ze meer naar elkaar toe gaan staan? Of kan het ook zijn juist de andere kant op?
 11. Hallo allemaal ik ben kim en sinds 2007 heb ik 325 cc monobloc implantaten. nu wil ik deze verwisselen alleen twijfel ik heel erg over maat implantaat. Vorige week 2e consult had bij faceland dr fresow, wat een aardige geïnteresseerde meedenkende man is. We hebben het een en ander gepast en kom uit op Ronde motiva prothese 550 of 625 cc...en mag op de dag van de operatie (2 dec) zeggen welke het geworden zijn...maar vind het enorm lastig aangezien het niet niks is...en echt voorbeelden op internet is niet echt te vinden. Hoop dat er nog iemand met ervaring is en mij kan helpen
 12. Zou je mij ook willen toevoegen? ik ben zo benieuwd
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×