Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Boobylishes

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Noor89 wat heftig dat je het alleen moet doen! Veel sterkte gewenst!
 2. Hi allemaal, ik ben de 14e oktober geholpen aan mijn boobs. 2 lege theezakjes waren er over gebleven na 4 kinderen. Gewoon wat kleiner had ik niet erg gevonden maar van cup F naar een Btje wordt niet mooi. Een botslift met protheses (motiva rond highprofile) dual plane geplaatst. Het resultaat ben ik echt mega blij mee maar heb nog wel veel last; dat had ik niet echt verwacht na 3,5 week . De pc had me natuurlijk wel voorbereid dat ik niet mocht tillen en armen omhoog mag, maar zelfs autorijden doet pijn... Wondjes in het midden van het litteken kwam begin deze week bloed en vocht uit maar lijkt nu wel weer droog. Meer mensen die langer last hadden?? Of is dit volkomen normaal?
 3. Nee ik kan nog geen foto’s bekijken geloof ik. Ik ben super super tevreden over het resultaat maar het herstel valt me erg tegen. eigenlijk bij alles wat ik doe is het nog gevoelig. Ze zeggen dan natuurlijk 6 weken niet tillen en mijn pc heeft me goed voorgelicht maar toch een beetje onderschat...
 4. Hahaha alweer 3,5 week geleden bij mij! Time flies when your having fun ;). Bij mij ook 1 kant meer last inderdaad staat ook meer spanning op door bloeding tijdens de operatie. Wat vervelend dat je aan de antibiotica moest! Ben je wel tevreden over het resultaat?
 5. Hi! Ik ben 14 oktber geopereerd. Bij mij was na de operatie mn rechterborst een stuk groter dan mn linker terwijl ze ervoor gelijk waren. Dit kwam door meer bloeding aan deze zijde tijdens de operatie en kon wel 6/8 weken duren tot het gelijk was zei de pc. Nu 3,5 week na de operatie is het verschil al een stuk minder! Komt bij jou ook vast goed maar duurt dus allemaal lang...
 6. Ja hier ook wat vocht en bloed gehad. Hoe is jouw herstel verder gegaan? Ik ben nu 2,5 po en nog best veel last ervan. Maar Resutaat is prachtig dus dat is fijn!
 7. (Hier trouwens ook geen wikkels maar een soort sportbh)
 8. Hi, ik nu 3,5 week po. ook last van de littekens. De “spier pijn” is wel een heel stuk minder maar de pijn zit echt onderaan de borst. Slapen is ook drama inderdaad. Op mn zij gaat niet lekker en 20 x per nacht wakker. Maar het resulaat is echt prachtig dus het is het helemaal waard geweest! Hoop op snelle verbetering voor iedereen!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×