Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Boobylishes

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral
 1. @Noor89 wat heftig dat je het alleen moet doen! Veel sterkte gewenst!
 2. Hi allemaal, ik ben de 14e oktober geholpen aan mijn boobs. 2 lege theezakjes waren er over gebleven na 4 kinderen. Gewoon wat kleiner had ik niet erg gevonden maar van cup F naar een Btje wordt niet mooi. Een botslift met protheses (motiva rond highprofile) dual plane geplaatst. Het resultaat ben ik echt mega blij mee maar heb nog wel veel last; dat had ik niet echt verwacht na 3,5 week . De pc had me natuurlijk wel voorbereid dat ik niet mocht tillen en armen omhoog mag, maar zelfs autorijden doet pijn... Wondjes in het midden van het litteken kwam begin deze week bloed en vocht uit maar lijkt nu wel weer droog. Meer mensen die langer last hadden?? Of is dit volkomen normaal?
 3. Wondvocht en bloed

  Nee ik kan nog geen foto’s bekijken geloof ik. Ik ben super super tevreden over het resultaat maar het herstel valt me erg tegen. eigenlijk bij alles wat ik doe is het nog gevoelig. Ze zeggen dan natuurlijk 6 weken niet tillen en mijn pc heeft me goed voorgelicht maar toch een beetje onderschat...
 4. Wondvocht en bloed

  Hahaha alweer 3,5 week geleden bij mij! Time flies when your having fun ;). Bij mij ook 1 kant meer last inderdaad staat ook meer spanning op door bloeding tijdens de operatie. Wat vervelend dat je aan de antibiotica moest! Ben je wel tevreden over het resultaat?
 5. Hi! Ik ben 14 oktber geopereerd. Bij mij was na de operatie mn rechterborst een stuk groter dan mn linker terwijl ze ervoor gelijk waren. Dit kwam door meer bloeding aan deze zijde tijdens de operatie en kon wel 6/8 weken duren tot het gelijk was zei de pc. Nu 3,5 week na de operatie is het verschil al een stuk minder! Komt bij jou ook vast goed maar duurt dus allemaal lang...
 6. Wondvocht en bloed

  Ja hier ook wat vocht en bloed gehad. Hoe is jouw herstel verder gegaan? Ik ben nu 2,5 po en nog best veel last ervan. Maar Resutaat is prachtig dus dat is fijn!
 7. (Hier trouwens ook geen wikkels maar een soort sportbh)
 8. Hi, ik nu 3,5 week po. ook last van de littekens. De “spier pijn” is wel een heel stuk minder maar de pijn zit echt onderaan de borst. Slapen is ook drama inderdaad. Op mn zij gaat niet lekker en 20 x per nacht wakker. Maar het resulaat is echt prachtig dus het is het helemaal waard geweest! Hoop op snelle verbetering voor iedereen!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×