Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Almere

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Almere

  Dual plane of voor de borstspier

  @Car1964 en @Fitnessboo dank jullie voor jullie reactie. Heb zondag een consult bij boerhave en dan ga ik mn keuze maken.
 2. Almere

  Dual plane of voor de borstspier

  @Lavelle bedankt voor je reactie! Ik neem t mee in mn beslissing x
 3. Almere

  Dual plane of voor de borstspier

  Super bedankt voor je reactie. En inderdaad was mn gevoel bij dr straten en de goede recensie's de reden dat ik bij hem terecht kwam. Concult verliep ook prima maar die angst hè voor de pijn maar ook de verhalen van andere die er angstig van werden weerhoudt mij maar wil het erg graag.. Ja als t mag zou ik graag in je album kijken! Liefs..
 4. Hoi dames, Ook ik kijk regelmatig op t forum en heb in november een consult gehad bij dr. Straten. Ik kan in mei geopereerd worden, maar ik twijfel zo of ik verder moet kijken puur omdat ik opzie tegen de pijn van dual plane plaatsing.. Voor de borstspier heb ik liever maar dan is de kans op kapsel vorming groter wat ik zo lees en misschien ook de rimpelvorming. Misschien kom ik wel niet in aanmerking voor voor de borstspier maar bij dr van weij bv weer sneller dr straten doet bijna alleen maar dual plane. Iemand advies en tips voor mij!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×