Ga naar inhoud

Roosxx

Leden
  • Aantal items

    52
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Roosxx

  1. 2 uur geleden zei jillayden:

    Hoi dames.. 

    Ik wil eigenlijk hier mijn verhaal doen en jullie vragen om advies. 

     

    Ik ben in april dit jaar op consult geweest bij dr Hupkens via Diana Gabriels. Vroeger had ik een volle E-cup maar na veel te zijn afgevallen en een zwangerschap, was er een slappe C cup van overgebleven. Ik wilde weer mooie, grote, ronde borsten. Ik wilde bolling bovenop. Ik hou van nep en dat mocht je wat mij betreft ook wel zien.

     

    De consulente raadde mij 450 cc aan. Tijdens het consult bij dr. Hupkens bleek dat de afstand tussen mijn sleutelbeen en tepel 19 cm was. Ik geloof dat vanaf een afstand van 20 cm sowieso een borstlift wordt gedaan. Ik zat dus op de grens van wel of geen lift. Ik wilde liever geen lift i.v.m. de littekens, wilde het eerst zonder doen. Dr. Hupkens zei dat hij met 500 cc de leegte mooi zou moeten kunnen opvullen. 

     

    Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben op 22 september 2017 geopereerd. Ik heb 500 cc high profile van Mentor gekregen, dual plane geplaatst. Ik heb cohesive 2 omdat dr. Hupkens alleen daarmee werkt. Ik ben geopereerd in de MFIV kliniek in Vlaardingen. Echt super tevreden over die kliniek en praktijk Gabriels. Héél veel pijn gehad, heb echt afgezien! Maar in het begin was ik super blij met mijn nieuwe boobs. Ze waren wel vanaf het begin af aan erg ongelijk in grootte en in hoogte. Hier ben ik na 5 weken voor teruggeweest en dr. Hupkens heeft toen letterlijk gezegd dat ik niet zo moest piepen na 5 weken. Daar had hij eigenlijk wel gelijk in. Het kon nog alle kanten op. Ik kon er weer een beetje in berusten. 

     

    Maar na een paar weken viel mij op dat ze ineens super ver begonnen te zakken. De bolling bovenop was helemaal weg en voor mijn idee hingen ze nog meer dan voorheen.  Om die reden heb ik een officiële klacht ingediend, foto's opgestuurd en omschreven wat mijn klacht is. Het ging dus voornamelijk om het hangen en het feit dat mijn protheses in mijn oksels vallen als ik plat op mijn rug lig, dit voelt echt super oncomfortabel en om die reden slaap ik na 3 maanden nog steeds met sportbh aan. Dat verschil in grootte vond ik nog niet eens het ergste.

     

    Ik geloof dat ik die klacht op donderdag heb ingediend en op zaterdag mocht ik al langskomen bij dr. Hupkens. Hij was verbaasd over mijn officiële klacht en ik kon merken dat hij ook licht geïrriteerd was. Hij vroeg of ik het wel netjes vond om dat op die manier te doen omdat hij mij gezegd heeft dat een lift mooier was geweest. Heb hem ook uitgelegd dat mijn klacht niet gaat over de kliniek, de praktijk of zijn kundigheid maar enkel over het resultaat. Hij heeft gekeken en kwam tot de conclusie dat de afstand tussen mijn sleutelbeen en tepel 21 cm was. Dit is inmiddels een maand geleden trouwens, en ik heb het idee dat ze nog verder gezakt zijn. Ze hingen toen dus 2 cm lager dan voorheen. Hij heeft nogmaals opgemeten en zei dat hij een lift met een ankerlitteken zou kunnen doen en ik zou dan 620 CC van Nagor krijgen. Wel nog steeds dual plane en high profile. Over de prijs werd niets gezegd, daar moest ik het met Joanna maar over hebben. Het ging dus enkel over het hangen, over het in mijn oksel zakken heeft hij niets gezegd. 

     

    Zo gezegd, zo gedaan. Volgens mij gingen ze er gelijk automatisch vanuit dat ik het toch wel zou doen want ik moest weer gelijk alle papieren invullen. Heb ik wel gedaan. Daarna nam Joanna me even apart en zei dat ik sowieso niet voor Nagor moet gaan omdat Nagor niet het FDA keurmerk heeft en nog wat andere redenen. Ik vroeg haar of ze even tijd had om echt te gaan zitten want om zo bij de trap te gaan staan praten over wat het me nu ging kosten leek me niet echt wenselijk. 

     

    Ik heb ze aan haar laten zien en zij vond dat ik er niets meer aan moest doen. Maar het probleem is dat ik ermee moet lopen en dat ik er ontevreden mee ben. Het is niet waar ik €2960,00 voor heb betaald. Ik wilde nep, groot, rond, en nu lijkt het net alsof ik druppelvormige implantaten heb. Ook mooi, maar niet bij mij en het was ook zeker niet wat ik wilde. 

     

    Ik wil sowieso geen Nagor implantaten. Ik kan er weinig over vinden en uit mijn eerdere research kwam steeds Mentor. Dat zou me €500,00 schelen. De totale operatie zou namelijk op €2500,00 komen omdat volgens hen de informatievoorziening vooraf duidelijk was. Was voor mij wel even een klap in mijn gezicht, ik weet echt wel dat een lift en vergroting normaal veel duurder is. Maar dr Hupkens heeft mij beloofd dat het met 500 cc mooi zou worden. Ik vind het niet mooi. Ik was tijdens dat gesprek een beetje flabbergasted en heb toen gezegd erover na te denken. Op de weg naar huis dacht ik: ik vraag haar nogmaals om na te denken over de prijs. Op maandag kreeg ik een mail terug dat ze bij hun aanbod bleven. Toen dacht ik: fuck it, ik doe het en heb haar om de factuur gevraagd. Die heb ik een maand later trouwens nog steeds niet.

     

    Maar nu heb ik het er met mensen over gehad en ik heb er eigenlijk nog eens heel goed over nagedacht maar ik vind het eigenlijk van de zotte... Tuurlijk heeft hij van tevoren gezegd dat ik op de grens zat van wel of geen lift, maar hij heeft WEL gezegd dat ik met 500 cc ook zou moeten komen waar ik wil zijn! Maar ik ben daar niet.  Ik ben er eigenlijk best wel onzeker over en zeker in kleding valt het resultaat me echt zo zwaar tegen dat ik er af en toe gewoon echt verdrietig van word. Ik heb niet het effect wat ik wilde. 

     

    Sorry het is echt een super lang verhaal geworden. :) Maar eigenlijk wil ik jullie dus vragen om advies... Wat moet ik doen en wat kan ik doen? 

    Wat vervelend zeg! Ik lees ook vaak niet hele goede verhalen over DG (met name als er complicaties zijn). Het vervelende is dat je vaak allerlei documenten ondertekend hebt waarin staat dat het uiteneindelijke resultaat af kan wijken van wat je voor ogen had. De kliniek zorgt er op deze manier voor dat zij de kosten voor een hersteloperatie niet hoeven te betalen. Misschien kan je naar een andere arts voor een second opninion? Wellicht dat DG hieraan mee werkt? Hoop voor je dat jullie eruit komen. 

    • Like 2
  2. 16 minuten geleden zei Dnise:

    Kun je bij Bergkam kliniek ( of andere kliniek) zelf aangeven welke pc je wilt?

    Ja dit kan je zelf aangeven! Ik ben 30-11 geopereerd door dr. Koopmann bij Bergman clinics. Ik ben nu 7 dagen po en erg tevreden hoe het allemaal is gegaan. Het uiteindelijke resultaat moet nog blijken uiteraard, maar voordat al het vocht weg is en alles goed gezakt is ben je wel een paar welen verder. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.