Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Roosxx

Donateur
 • Aantal bijdragen

  64
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

17 Good

Recente profielbezoeken

612 profielweergaven
 1. Rond of anatomisch

  @sophi ik heb je toegevoegd. Het herstel gaat heel goed! Ik ben donderdag 6 weken po dus dan mag ik eindelijke mooie bh’s gaan dragen, zin in! De eerste 3 dagen heb ik wel heel veel pijn gehad. Ik was ook erg misselijk van de narcose en hierdoor veel overgeven. De eerste dagen brandde m’n huid heel erg en had ik hele erge spierpijn. Maar dat werd na 3 dagen snel minder. Na 2 weken kon ik weer auto rijden en werken (ik doe kantoor werk).
 2. Rond of anatomisch

  Hi @sophi, ik ben 30-11 geopereerd en ik heb gekozen voor 400cc rond, extra high profile dual plane. Ik wilde juist wat meer bolling aan de bovenkant, want dit had ik totaal niet. Ik ben heel erg blij met mijn keuze en vind ze er niet als 2 ballonnen uit zien. Ook ik was bang voor het draaien van de anatomische protheses. Als je wilt kan ik je toevoegen aan mijn foto album. Ze moeten wel nog iets zakken en zachter worden. Xxx
 3. @Jaydee ja dankzij jullie toch weer gerust gesteld! Heel fijn dit forum!
 4. @Gabriella82 helemaal mee eens! Gister schrok ik wel even omdat ik net Natrelle protheses heb laten plaatsen. Maar na verdere verdieping is de kans echt heel klein en is er inderdaad geen reden tot paniek. Lekker genieten van de boobies en inderdaad tijdig (circa 10 jaar) vervangen. Toch fijn dat dit topoc bestaat!
 5. @tante-chan netjes van Velthuis inderdaad om dit te melden. Logisch dat je daarna voor mentor hebt gekozen. Het risico is natuurlijk heel klein, maar als ik dit had geweten had ik wellicht ook voor een ander merk gekozen. Echter kregen tussen 1990 en 2016 43 vrouwen de diagnose ALCL, waarvan 32 vrouwen borstprothesen hebben. Vervolgens wordt bekend gemaakt dat bij 4 merken (macro textuur) dit voorkomt, daarna wordt toegevoegd dat ALCL ook voorkomt bij vrouwen met een micro textuur prothese. Het is dus denk ik lastig om te zeggen dat een bepaald merk echt de boosdoener is. Het is wel goed als hier meer onderzoek naar gedaan wordt en dit ga ik ook zeker volgen.
 6. Niet dat ik weet eigenlijk, verklaard wel het een en ander inderdaad. Ik heb destijds wel gevraagd naar mentor mij toen werd gezegd dat ze beide goedgekeurd zijn door het ministerie vws en dat ze even goed zijn. Aangezien ik hier niks van af wist vertrouwde ik mijn pc daarin. Op m’n kaartje staat trouwens Natrelle, dit is toch hetzelfde als allergan? Blijf het wel vreemd vinden. Als het tot een risico groep blijkt te horen kan dit grote gevolgen hebben voor Bergman.. Zij gaan juist voor een goede naam dan wil je toch niet werken met een wat risicovollere prothese.
 7. Ja dat is het artikel inderdaad. Is zeker lastig.. ga het inderdaad met mijn PC bespreken. Vind het ook vreemd, heb expres voor Bergman gekozen en alle complicaties hebben ze super duidelijk uitgelegd en echt meerdere malen benadrukt wat er kan gebeuren (kapselvorming, geen gevoel, etc) maar dit hebben ze nooit benoemd. Gelukkig heb ik ook een lijst ondertekend met welke complicaties zij hebben benoemd en daar staat dit niet bij. Maar Bergman staat juist goed aangeschreven, best vreemd dat ze dit dan niet melden toch?
 8. @best_boobie kan je de link aanklikken? Het lijkt niet helemaal goed te gaan. Ja ik ben ook benieuwd. Wat zou jij doen als je net allergan implantaten geplaatst hebt gekregen? Zou je ze ook niet laten vervangen door andere gezien het geringe risico?
 9. @best_boobie ja is wel een goed artikel om te lezen inderdaad. De kans is uiteraard heel klein dat je het daadwerkelijk krijgt, maar een goede voorlichting is wel van belang vind ik. Ja 30 januari heb ik mijn 8 weken controle dan ga ik dit zeker zeggen. Er is nu alleen weinig aan te doen. Verwijderen zou ik niet snel laten doen aangezien de kans 1 op 30.000 is en dit inderdaad grof geschat is. Een groot deel wordt natuurlijk niet geregistreerd.
 10. Ja ik las op internet inderdaad dat allergan grof geruwd is en mentor minder grof geruwd. Ja precies best raar dat ze dit niet gezegd hebben, wellicht had ik dan ook voor mentor gekozen in plaats van allergan.
 11. Ja precies! Niet fijn om te lezen, hopelijk valt het allemaal mee...
 12. Mijn post was net na jouw reactie. Ik heb 5 weken geleden allergan implantaten gekregen. Is het risico bij allergan echt zo veel groter dan bij andere protheses? Mentor is bijvoorbeeld toch ook geruwd? Schrik daar wel een beetje van. Snap dat je voor andere kiest als je dit van tevoren weet.
 13. Is er met de allergan implantaat dan meer kans?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×