Ga naar inhoud

Eecc15il

Leden
  • Aantal items

    155
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Eecc15il

  1. Op 1-8-2018 om 22:14 zei Melanie24:

    Hoi,

     

    Wat ik heel belangrijk vind voor de keus wat voor soort prothese en hoe geplaatst, is de natuurlijke beweging van de borst na vergroting.

     

    Ik zou heel graag van jullie allemaal willen weten welke prothese je hebt, grootte, hoe geplaatst en of ze natuurlijk meebewegen. Als je loopt, doen je borsten dan een beetje bouncen? En als je ligt, blijven ze dan rechtop staan of vallen ze opzij? Zijn je borsten enorm soepel en voelen ze alsof er niks in zit?

    En als je ze voor de spier hebt, voel je dan randen of echt siliconen als je de borsten vasthoudt? En als je ze dual plane hebt, je dan dat je borsten anders vormen als je bijvoorbeeld een kindje optilt.

     

    Heel veel vragen, I know. Maar ik wil het zo graag weten van de dames die echt advies daarin kunnen geven. Een pc kan dit ook, maarja die wil ook verkopen.... ;-).

     

    Ik hoor het heel graag van jullie. Jullie kunnen mij enorm helpen in mijn keuze.

     

    Groetjes

    Hoi hoi! Vond ik ook heel erg belangrijk om te weten dus ik geef je graag even mijn ervaring mee :) 

    Ben nu 10 maand po. Kreeg 300cc monobloc silicone extrahoog profiel dual plane.  Afmetingen 11,1, projectie 4,8 (als ik me niet vergis) Ben voor de operatie gestart met 70c en zit nu op een 65g meestal (klinkt enorm maar ziet er gewoon uit als een deftige c-cup hoor) 

     

    Rond week 8 begon ik ze bovenaan echt opvallend zachter te vinden, vanaf dan blijven ze zachter worden maar natuurlijk aan een lager tempo. Als ik op men rug lig vallen ze heel natuurlijk. Beetje opzij, maar zeker niet op een lelijke manier. (Geen plat middenstuk en dan 2 bollen)

    Als ik voorover buig vallen ze ook echt zoals natuurlijke borsten, dus iets puntiger. Of ik daar zoooo blij mee ben weet ik niet :D maar ik wou natuurlijk dus ik heb natuurlijk nah :D  Moest dit niet gebeuren zou ik waarschijnlijk erg ronde ballen hebben als ik gewoon rechtsta. 

     

    Het enige waar ik nog op wacht is men rechter tepel die weer normaal gaat doen :D men tepelhof daar blijf vaak een beetje gezwollen staan, terwijl links mooi plat gelijk met men borst ligt. Ook nog niet zoveel gevoel in die rechter, en dat mis ik wel. Ik vond men oude borsten best mooi (maar te klein) als men tepels stijf waren dus das nog een beetje jammer :) 

     

    Men vriendin vond de hare pas na een goed jaar opvallend zachter worden, en ze zien er nu 5 jaar later nog steeds prachtig uit, en voelen super natuurlijk!

     

    Rond 4-5 maand po voelde ik plooien/Rimpels opzij bij het bukken maar dat lijkt nu zo goed als verdwenen. 

     

    Bij men rechterborst voel ik onderaan de prothese als ik er met men vinger in por, voelt als een zakje met dikke vloeistof. Maar dat voel ik enkel als ik wat vooroverhang en men borst met 1 vinger langs onder wat omhoog en neer laat bouncen. Dat doe je normaal niet elke dag denkik :D 

     

    Hoop dat je wat hebt aan men zeer plastische omschrijving :D nog veel succes met je zoektocht!

    Als je nog vragen hebt, shoot, die borsten zijn maaaanden het centrum van mijn bestaan geweest dus ik heb wel wat te vertellen erover :D 

  2. @Ellen125 je weet dat ik ook soms twijfel over mijn maat he :D maar als ik zo rondneus op internet achter bikini’s in 70e (laat staan in omtrek 65) is het toch maar wat povertjes gesteld he :D 

    Dit idee helpt me wel om toch tevreden te zijn.

     

    Dus als ik het goed begrijp zijn de 2 mogelijkheden

    1) je rechterspier laat moeilijker los omdat ze meer ontwikkelt is

    2) stevig kapsel aangemaakt terwijl prothese nog wat hoog zat waardoor ze niet meer kan zakken?

     

    Enkel in geval 2 komt er een hersteloperatie dan?

    Heeft hij aangegeven of je in geval 1 wat kan doen? Heb nu vanaf 4 weken po gespannen borstspieren (onder oksel) vraag me af of je dat wat kan helpen door massage van die spier of warmte ofzo. 

     

  3. 35 minuten geleden zei Sun04:

    Hoi!

    Bedankt, ik heb op korte tijd al veel gehad aan dit forum :) 

    Goede tips, ik zal eens verder kijken op zijn naam, maar ik heb inderdaad ook al die indruk dat dr. Verdonck graag voor het meest naturelle gaat (wat goed is, maar ik wil achteraf inderdaad geen "damn veel te klein"-gevoel :p). Nu ja grote borsten met striemen er rond is natuurlijk ook niet mooi dus ik ga donderdag wat jij zei doen: foto's meenemen en benadrukken dat ik niet bang ben van ietsje groter :) 

    Ik heb even in je album gekeken en jouw borstgrootte en profile zijn wel waar ik op hoop, maar of hij me 300cc gaat geven, ben ik bang voor :P Klopt het dat dual plane maakt dat je cc's "verliest"? Nog eens bedankt voor je tips @Eecc15il X

     

    Hoe ik het heb begrepen ‘verlies’ je bij dual-plane vooral bovenaan wat bolling omdat je spier het bovenaan wat plat duwt, maar dat zorgt ook vaak voor een natuurlijk effect.

    En heb de indruk dat er bij dual-plane vaak wordt gekozen voor minstens een hoog profiel (Of medium+, zijn zoveel verschillende benamingen) waardoor dit weer wat gecompenseerd wordt. 

     

    De ene 300cc is ook de andere niet. Mijn prothese is 11,1 in diameter en 4,8 projectie. Een 300cc van een ander merk of ander profiel (laag, medium, hoog, extra hoog) kan heel andere afmetingen hebben. 

  4. Hey welkom op het forum!

     

    Als je je pc zijn naam in de zoekfunctie ingeeft kan je een heleboel info vinden want er zijn heel wat patiënten van hem actief op het forum :) 

    Ik krijg hier regelmatig de indruk dat hij eerder voorzichtig is met het aantal cc’s. Als jij een duidelijk beeld hebt van wat je wilt (en wat je echt te klein vindt) kan je mss bij je volgende consult voorbeeldfoto’s meenemen van jouw wensen. Zodat het voor hem duidelijk is waar je op hoopt en hij je ook eerlijk kan zeggen of dat mogelijk is.

     

    Zelf voel ik me wel goed bij een pc die de mogelijkheden laat afhangen van mijn voorsituatie en niets ‘forceert’. Maar zoals je hier vaak kan lezen vinden veel vrouwen het achteraf net ietsje te klein en ik denk dat ik tot men grote verbazing mezelf ondertussen ook tot dat clubje reken :D

     

    Heel veel succes nog! 

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.