Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Minimoedere

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  74
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

64 Excellent

Recente profielbezoeken

404 profielweergaven
 1. Badminton?

  Ter info; net gaan badmintonnen (morgen 7w po) za-lig!!!! geen last gehad, hopelijk morgen ook niet
 2. Badminton?

  Iemand een idee wanneer je weer kan/mag badmintonnen na een BV?
 3. Hoi dames, Mijn vraag is duidelijk; wanneer zijn jouw borsten echt mooi gezakt? Ik ben nu ruim 3 weken PO maar ze zitten echt nog wel hoog hier, vandaar de vraag
 4. Ladies, Volgende week dinsdag mag mijn blauw martelverband eindelijk af Ik wil nu al een aantal sportBH's bestellen zodat ik deze voor de feestdagen en dus op tijd in huis heb. Nu heb ik geen idee welke maat ik moet nemen. Net even opgemeten; Onder borsten kom ik op 72, op mijn borsten op 87-88 (wel nog in dat verband dus, dus ik veronderstel dat ze wel een beetje platgeduwd worden?!). Kan iemand mij adviseren welke maat ik best bestel? Ik wil een goede sportBH want ga hem lang en veel moeten dragen maar die zijn allemaal +50euro/stuk dus wil er ook geen 5 bestellen Ik heb op 13/12 280CC gekregen, high profile, dual plane, had praktisch geen voorsituatie. Graag tips en adviezen Bedankt alvast!!!
 5. Hihi, is 't meeste dat ik ook zelf al gezien heb... Niet veel dus Die blauwe band moet er nog 11 dagen op helaas Ik heb 280CC high profile rond gekregen. Geweest bij de Wellness kliniek in Genk (dr. Damen)
 6. Zou jij mij even kunnen toevoegen? Hoe gaat het ondertussen?
 7. Ja pijn valt me erg goed mee. had hier al horrorverhalen gelezen van vrouwen die bijna aan t doodgaan waren maar ok, het doet pijn he, uiteraard, maar draaglijk
 8. Dames, klein verslagje... Vandaag mijn borstvergroting gehad. Ik heb 280cc, rond monobloc, extra hoog gekregen. Operatie is gebeurd in de wellnesskliniek. ik moest mij om 7u50 aanmelden, was de 1e, 8u30 gehaald, 9u was ik onder narcose. Daar mis ik nog wel wat stukjes van... Ik stelde vragen aan mijn man die ik blijkbaar al eens had gesteld, haha. Pijn valt mee voorlopig. Nu ja, ‘valt mee’, deugd doet het hoegenaamd niet, maar het is draaglijk. Ik neem de pijnstilling wel zoals het hoort, daar dient het voor... Ik heb nog niets gezien; ik heb de bekende blauwe WK band. Voorlopig tevreden van de WK... consult was eig eerst gepland bij andere dokter maar die was ziek op de dag van de consultatie. Ik moest dan een andere dag terugkomen, ben toen een beetje heel boos geworden (had alles geregeld met werk en dochtertje, is 2u rijden, ik was al onderweg,...) en zo bij dokter Damen terechtgekomen. Wel 3,5u moeten wachten toen maar goed. hij is idd recht door zee maar dat apprecieer ik wel, ben zelf ook zo. Dus we zien wel he ik denk dat de komende dagen erger worden qua pijn, daar bereid ik mij alleszins op voor... gelukkig een fantastische man die veel doet en steunt, komt goed
 9. Dames, Volgende week ben ik aan de beurt voor een BV Ik heb een baby van 12 maanden die nogal aan mama hangt de laatste tijd Ik ben op zoek naar tips hoe ik haar toch even kan vastpakken/bij mij kan houden/... Ik dacht eventueel een berg kussens tussen haar en mijn borsten?! Of is dat ook totaal niet te doen in het begin?! Want ik ga dat ook niet volhouden hoor, dat kleintje niet kunnen knuffelen... Bedankt voor de info!
 10. Twijfel aantal CC

  Net even naar je foto's gekeken en zo ziet het er bij mij ongeveer ook uit ja... vind dat ze er niet gek groot uitzien ook bij jou, om toch 370cc te hebben... Thx voor je antwoord alleszins @vonny !
 11. Twijfel aantal CC

  Voorsituatie is vrijwel onbestaande... 70-75 AA denk ik...
 12. Dames, Ik heb een consultatie gehad bij Dr. Damen van de Wellnesskliniek in Genk. Ik vertelde dat ik het graag natuurlijk wilde houden (nooit de grootste borsten gehad, wel mooi van vorm/stevig, maar na zwangerschap/borstvoeding niets meer over) en hij zei me dat hij protheses zou plaatsen van 265CC. Nu twijfel ik... Na veel gelezen te hebben hier zie ik dat veel dames achteraf spijt hadden dat ze geen maatje groter hebben genomen. Ik ben 1m72, weeg +- 60kg (ik zeg +-... Onze weegschaal is al even kapot haha) dus denk ik wel dat richting 300CC ook nog bij me zou passen, niet?! Twijfeltwijfeltwijfel... Help
 13. Wat met baby na BV?

  Titel klinkt wat raar maar wist niet goed hoe ik het anders kort kon omschrijven In december heb ik een afspraak voor een borstvergroting. Onze dochter is nu 11 maanden en hangt heel erg aan mij... Hoe fantastisch ik dat nu uiteraard vind, het maakt me een beetje 'bang' voor de dagen en weken na de operatie... Aangezien je dan niets mag heffen/tillen/armen boven hoofd/... Het is ook een avontuurlijk meisje en mama en papa zijn de beste klimrekken ooit! Gezien haar leeftijd kan ik haar ook nog niet uitleggen wat en hoe en waarom mama haar niet zal kunnen oppakken... Dus mijn vraag is eigenlijk; hoe hebben jullie dat toen gedaan? Tips? En vanaf wanneer kan/mag je die liefjes weer oppakken?
 14. Ben je nu écht gelukkiger door je BV...

  Graag de tips die je wilde hebben toen, ik kan er wellicht wel wat mee
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×