Ga naar inhoud

Aloysa

Leden
  • Aantal items

    725
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    8

Reacties die geplaatst zijn door Aloysa

  1. @Zee-Bra77 Bedankt!

     

    Ik heb ook nog twee andere consulten gepland, afhankelijk van mijn gevoel morgen kan ik ze eventueel nog afzeggen. 

     

    Fijn dat je een arts hebt gevonden waar je je goed bij voelt! Jij ook alvast succes bij je tweede consult, twijfel je nog over het formaat etc of weet je het al? Je hebt al een datum, wat fijn! Als 18 december doorgaat voor mij dan zitten we dicht bij elkaar in onze herstelperiode:lol:

  2. @MissBeautyIk probeer te zoeken naar foto's die ik mooi vind en die ook een vergelijkbare voorsituatie hebben, maar dat is best lastig! Ik heb veel rondgeneusd op dit forum, maar ook op websites van allerlei pc's die voor en na foto's tonen.

     

    Ik ben inderdaad ook bang voor ronde ballen, maar ze zeggen dat de ronde protheses wanneer DP gezet, de bolling bovenop wat natuurlijker is? (tot een bepaald formaat cc natuurlijk:P) Ik heb gisteravond zelf een online 3D simulatie gemaakt op de bergman clinics website met ronde implantanten dual plane en ik vond dat een mooi resultaat geven. Ik heb het resultaat in mijn album geplaatst.

     

    Nog een paar uurtjes en dan mag je op consult, success! :D

  3. @MissBeauty Ik ben 1.70 cm en 60 kg, de laatste keer dat ik mijn bh maat heb laten meten was ik een C70(droeg daarvoor ik altijd B75), maar dat is alweer 2 jaar geleden. Ik heb het idee dat ik al best wat volume kwijt ben en ik vind de verhoudingen met de rest van mijn lichaam niet kloppen.

     

    Ik heb al wat foto's verzameld die ik mooi vind, die neem ik mee samen met mijn vragenlijstje! Ik vind de mogelijkheid voor 3 jaar extra nazorg bij Straten ook wel een veilig gevoel geven, je hoopt het niet nodig te hebben maar mocht er toch iets zijn..

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.