• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

nadia.i

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  203
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

nadia.i last won the day on September 16

nadia.i had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

23 Excellent
 1. Ja ik zie er best wel tegen op.. Ik ben Makeup artist & Actrice en allebei mijn baantjes zijn heel erg actief en intensief, dus ik moet t allemaal nog maar even aanzien en kijken hoe t gaat.
 2. Ja ik had ook meer last van rechts dan van links. Ik ben zelf ook rechts dus ik denk dat links gewoon meer kon ontspannen. Met mij gaat t wel goed, elke dag doe ik iets meer zelf. Ga nu ook elke dag mee boodschappen doen met mijn vriend. Merk dan wel dat ik last krijg van mn schouders omdat ik toch een beetje onnatuurlijk en verkrampt loop. Moet volgende week woensdag weer werken, hoop dat t goed komt! Maar met de pijn gaat t wel echt al heel veel beter dan een week terug.
 3. Gefeliciteerd met je nieuwe boobs!! En de pijn is inderdaad vervelend maar ik ben nu zelf 10 dagen po en t is nu vooral ongemakkelijk en alleen in de ochtend nog pijnlijk, dus het wordt echt beter!
 4. Ohhh dat is al bijna! Fijn voor je zeg. Jammer dat t zo is gegaan maar fijn dat t wordt opgelost!
 5. Ja en als ze nu gaan zakken ben ik helemaal blij haha.
 6. 9 dagen po alweer. Gister voor het eerst even mee naar de supermarkt geweest. Koste me wel veel inspanning maar wil vanaf nu elke dag wel even naar buiten als het kan. Moet volgende week woensdag weer werken, hoop dat ik me dan wat beter voel. Heb niet echt veel pijn meer, in de ochtend wel nog, maar zou mezelf op dit moment nog niet aan het werk kunnen zien. Hoop dus dat ik daar volgende week anders over denk! Verder voel ik bij bepaalde bewegingen wel wat trekken of af en toe pijn maar t valt mee! Ik heb wel dat er bij mijn rechter borst boven de tepel een stuk gevoelloos is.. weet dat gevoelloze tepels en het gedeelte daaronder normaal is maar dit heb ik nooit echt gelezen nog. Hoop dat dat gevoel snel terug komt. Over de vorm van mijn borsten kan ik (helaas) niks nieuws vertellen. Nu de borstband iets strakker gedaan en hopelijk gaan de protheses dan snel beginnen met zakken!
 7. @Wens2017 oh ja dat was t.. super naar. Wanneer mag je nu weer?
 8. Pfff ja ik hoop echt dat t goedkomt en alles nog op zn plek valt want als dit de vorm zou blijven ben ik echt niet blij.
 9. Nou t valt dus wel mee! Ik moet volgende week woensdag weer werken.
 10. Zo, Alweer 1 week po. Pijn is goed toen, alleen als ik in de ochtend wakker word en omhoog kom doet t wel nog echt zeer. Ik slik nu alleen nog 3x 2 paracetamol per dag. Ben vandaag de tweede keer vergeten dus dat zegt ook wat over de pijn. Ben ook begonnen met arnica druppels. Vandaag de Carefix Anna in XL van een collega overgenomen, wat is dat een opluchting vergeleken de bh die ik via de kliniek had. Ik heb zelf een omvang van 75 maar de carefix anna bh's vallen heel klein mocht je die willen bestellen. Ik heb wel aan mijn rechter borst boven de tepel een gevoelloos stuk wat voor mijn gevoel ook nog iets harder is dan de rest van mijn borst, dus hoop dat dat gevoel snel terug komt. Verder geen gevoel aan beide tepels en onderkant borsten. Verder zoals hierboven te zien een mail terug gehad over mijn zorgen over de vorm van mijn boobs met dat ik mij geen zorgen hoef te maken dus ik hoop dat alles gewoon bijtrekt.
 11. Ik zal eens kijken of ik het aandurf haha!
 12. Update: Vandaag dit als antwoord op mijn zorgen gekregen. Ik hoop dus dat het nog bijtrekt allemaal.. De borstband draag ik al, maar dat masseren vind ik wel een eng idee!
 13. Ik woon in Amsterdam, maar wij hebben een Triumph winkel hier dus mn vriend kan hem eventueel ook ruilen als hij niet past.
 14. Denk dat ik morgen de 80D ga proberen dan! Want ik zou ook een XL moeten hebben van de Carefix.