Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

nadia.i

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  220
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

nadia.i last won the day on September 16 2017

nadia.i had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

24 Excellent
 1. Ja bij mij hetzelfde. Tepels en onderkant borsten zijn nog gevoelloos. Ik slaap inmiddels zonder bh nu. Is af en toe nog wel wat gevoellig als ik op mijn zij slaap, maar dat komt wel goed denk ik. Zou je mij eens aan jouw album kunnen toevoegen?
 2. Hoe is je controle gegaan?? Ben benieuwd wat ze hebben gezegd!
 3. Ik zal binnenkort wat foto's plaatsen en dan voeg ik je toe!
 4. Hi! Ik zag je berichtje bij mijn topic en dat bij jou de onderkant ook nog niet is opgevuld. Ik heb dus hetzelfde zoals je had gelezen. Mag ik eens in jou album kijken?
 5. Zo ik heb al heel lang niks van me laten horen. Inmiddels ben ik 8 weken PO. Het herstel is goed gegaan en bij de controle was ook alles goed zeiden ze. Zoals sommige weten maakte ik me erg druk over het feit dat de onderkant van mijn borsten niet was opgevuld en daardoor een beetje hing. Bij de controle werd er gezegd dat ik me nergens druk over hoefde te maken en dat ze dit super vaak voorbij zien komen en het altijd goed komt, heeft tijd nodig en kan soms een jaar duren. De prothese moet nog op zijn plek komen en dan zullen mijn tepels ook wat hoger gaan zitten! Verder ben ik uitgekomen op een 75E en vind ik ze in kleding en bh echt prachtig. Slapen doe ik wel nog met mijn sport bh aan want op mn zij liggen kan nog gevoellig zijn en dat is met bh aan minder. Ik zal binnekort weer even wat nieuwe foto's toevoegen!
 6. Ja ze voelen wel helemaal eigen, alleen moet de onderkant nog duidelijk opgevuld worden want daar hangt t nu een beetje, dat was nog niet zo op de foto in mijn album dus ik hoop dat t nog komt.
 7. Nieuw: Carefix Anna Zwart maat L te koop!

  Hi! Heb die van mij teruggestuurd omdat niemand reageerde. Succes met zoeken!
 8. Borstband draag ik nog! Smeren nog niet, ik ga bij de controle vragen of dat al kan.
 9. Hi!! Ja gaat wel beter! Ben weer aan t werk. Mn borsten zien er nog steeds niet uit zoals ik wil, nog steeds wel dat ze aan de onderkant nog gevuld moeten worden. Hoop dat t nog gebeurt. Heb de 14e een controle afspraak dus hoop dat ik dan meer weet!
 10. Ja moet je zeker blij mee zijn! Vandaag kwam een klant met haar ellenboog tegen mn borst, deed gelukkig geen pijn maar je schrikt wel zeg.. verder veel last van mn rug en schouders en vandaag ook wel wat aan mn boobs, ben kapot nu.
 11. Ja pleisters zijn eraf! Bij jou morgen? Ik werk bij Mac Cosmetics dus ik moet de hele tijd staan en dingen uit lades pakken.. Ben echt gesloopt als ik klaar ben en werk nu maar 5 uurtjes steeds. Volgende week donderdag pas weer volle dagen.
 12. @Pienn Ja ik heb het idee dat de band zeker helpt! Heb hem nu na t werken even afgedaan omdat ik heel veel last had van mn rug enzo. Maar hij heeft zeker wel geholpen!
 13. Zo! 2 weken en 2 dagen po. Vandaag voor het eerst gaan werken, dat viel enorm tegen dus heb er een halve dag van kunnen maken. Mn bovenlijf deed echt zeer en mn boobs gingen opzetten want ik voelde mijn borstband strakker worden. Morgen ook een halve dag. Mn boobs zien er wel al beter uit, de protheses zijn aan het zakken. Wel zie ik nog dat de onderkant van mn borsten zacht zijn omdat daar de protheses niet zitten, dus hoop dat ze nog zo ver doorzakken dat ook mn onderkant opgevuld wordt.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×