Spring naar bijdragen
Borsten Forum

nadia.i

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  223
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

nadia.i last won the day on September 16 2017

nadia.i had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

24 Excellent

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. nadia.i

  HELP! Ik maak me zorgen..

  Achter de spier ja en mn gewicht is hetzelfde.
 2. nadia.i

  HELP! Ik maak me zorgen..

  @MissEvelineGirl Ja ik probeer t te googlelen maar ik heb geen idee waar ik op moet zoeken.. Als ik op ‘prothese verschoven’ zoek dan krijg ik vooral verhalen over anatomische protheses die gedraaid zijn en ik heb ronde..
 3. nadia.i

  HELP! Ik maak me zorgen..

  Hi hi, Ik ben nu 6 maanden po en sinds gister merk ik iets heel raars aan mijn rechter borst.. De bovenkant is opeens plat en aan de zijkant zie je de rand van van de prothese opeens zitten. Ook kan ik de prothese vastpakken als een soort schijf.. Dit is van de ene op de andere dag gebeurt en bij mijn linkerborst is dit niet het geval.. ik heb nu een online afspraak gemaakt bij Faceland voor volgende week vrijdag maar ik maak me zorgen dus ik ga morgenochtend bellen.. Iemand enig idee wat dit kan zijn?
 4. Ja bij mij hetzelfde. Tepels en onderkant borsten zijn nog gevoelloos. Ik slaap inmiddels zonder bh nu. Is af en toe nog wel wat gevoellig als ik op mijn zij slaap, maar dat komt wel goed denk ik. Zou je mij eens aan jouw album kunnen toevoegen?
 5. Hoe is je controle gegaan?? Ben benieuwd wat ze hebben gezegd!
 6. Ik zal binnenkort wat foto's plaatsen en dan voeg ik je toe!
 7. Hi! Ik zag je berichtje bij mijn topic en dat bij jou de onderkant ook nog niet is opgevuld. Ik heb dus hetzelfde zoals je had gelezen. Mag ik eens in jou album kijken?
 8. Zo ik heb al heel lang niks van me laten horen. Inmiddels ben ik 8 weken PO. Het herstel is goed gegaan en bij de controle was ook alles goed zeiden ze. Zoals sommige weten maakte ik me erg druk over het feit dat de onderkant van mijn borsten niet was opgevuld en daardoor een beetje hing. Bij de controle werd er gezegd dat ik me nergens druk over hoefde te maken en dat ze dit super vaak voorbij zien komen en het altijd goed komt, heeft tijd nodig en kan soms een jaar duren. De prothese moet nog op zijn plek komen en dan zullen mijn tepels ook wat hoger gaan zitten! Verder ben ik uitgekomen op een 75E en vind ik ze in kleding en bh echt prachtig. Slapen doe ik wel nog met mijn sport bh aan want op mn zij liggen kan nog gevoellig zijn en dat is met bh aan minder. Ik zal binnekort weer even wat nieuwe foto's toevoegen!
 9. Ja ze voelen wel helemaal eigen, alleen moet de onderkant nog duidelijk opgevuld worden want daar hangt t nu een beetje, dat was nog niet zo op de foto in mijn album dus ik hoop dat t nog komt.
 10. nadia.i

  Nieuw: Carefix Anna Zwart maat L te koop!

  Hi! Heb die van mij teruggestuurd omdat niemand reageerde. Succes met zoeken!
 11. Borstband draag ik nog! Smeren nog niet, ik ga bij de controle vragen of dat al kan.
 12. Hi!! Ja gaat wel beter! Ben weer aan t werk. Mn borsten zien er nog steeds niet uit zoals ik wil, nog steeds wel dat ze aan de onderkant nog gevuld moeten worden. Hoop dat t nog gebeurt. Heb de 14e een controle afspraak dus hoop dat ik dan meer weet!
 13. Ja moet je zeker blij mee zijn! Vandaag kwam een klant met haar ellenboog tegen mn borst, deed gelukkig geen pijn maar je schrikt wel zeg.. verder veel last van mn rug en schouders en vandaag ook wel wat aan mn boobs, ben kapot nu.
 14. Ja pleisters zijn eraf! Bij jou morgen? Ik werk bij Mac Cosmetics dus ik moet de hele tijd staan en dingen uit lades pakken.. Ben echt gesloopt als ik klaar ben en werk nu maar 5 uurtjes steeds. Volgende week donderdag pas weer volle dagen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×