Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Winneke

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral
 1. Donut lift operatie 8 weken na borstvergroting?

  Hoi, wat een verhaal zeg! Opereren zou ik geloof ik niet doen want net wat je zegt als het nog zakt hoe ziet het er dan straks uit! Is een secondopinion bij een andere kliniek geen optie? Kijken wat een andere chirurg er van vind? Heel veel succes!
 2. Hechtingen verwijderen

  Nou claudia het komt maandag helemaal goed hoor! Doet lang niet zo’n pijn als die neus tampons eruit trekken. Succes maandag! Fijn weekend!
 3. Hechtingen verwijderen

  Hoi, ik weet wat je bedoelt ook ik heb eens door een ongeluk een neusoperatie gehad en had plastic tegen het tussenschot wat na een tijdje verwijdert word ( neem aan dat je dat bedoelt) dat doet inderdaad heel erge pijn ik weet niet of ze je neus ook gevuld hadden met “tampons” die ze er na 1 of 2 dagen uittrekken (dat is mijn trauma) mijn bv is inmiddels 3 maanden geleden en die hechtingen zijn een eitje! Ik neem aan dat ze alleen het knoopje weg knippen en daar voel je bijna niks van! heel veel succes!
 4. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Kliniekveldhoven is in Veldhoven dat ligt toch vlak bij Valkenswaard? ze zijn operatie kamers aan het maken die zouden in sept klaar zijn (ik ben gisteren voor mijn laatste controle geweest 3 maanden po) ik heb dus 2 uur gereden naar cosmed voor mijn operatie vond het wel te doen je bent dan nog zo verdoofd heb nergens last van gehad. ik ben verder prima geholpen en ze zijn een stuk goedkoper dan velthuiskliniek. Succes met kiezen
 5. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Ik ben bij kliniekveldhoven geweest door dr. Schiettecatte geopereerd zeer tevreden. (Operatie is bij cosmed kliniek)
 6. Dat had ik ook 50 tot 75cc verschil dat heeft hij op de operatie tafel bekeken en het is 75cc geworden. Bij cosmed kliniek zijn ze erg aardig vond het wel een beetje een “fabriek” dat bedoel ik niet slecht maar alles is daar strak geregeld, mij belde ze toen we nog onderweg waren dat ze voor liepen op schema of ik er soms eerder was dat was zo en ik heb geloof ik 5 min in de wachtkamer gezeten dat was wel fijn. Ik heb volgende week mijn 3 maanden controle ik ben 19 dec geopereerd. Als je vragen hebt hoor ik het wel, tja hoe het hier precies werkt daar ben ik nog steeds niet achter, maar moet eerlijk zeggen dat ik mij er ook niet erg in verdiept heb. Volgens mij kan ik jou volgen zal eens kijken of dat lukt
 7. Hoi, Ik heb ook ronde protheses dual plane gezet rechts heb ik 300cc links 375cc het verschil was vrij groot op dit moment is links wat groter dan rechts maar zit ook nog wat hoger ik ga onder het motto geduld geduld komt goed en maak mij ook geen zorgen het is al zoveel mooier dan het ooit geweest is, maar dat is ook een heel verhaal, ik heb namelijk 24 jaar geleden een borstverkleining gehad op advies van artsen (ik had last van nek en rug pijn) daar moet ik bij zeggen dat ik op mijn 15 de geen borsten had en op mijn 16 de een royale D tja dan kun je je misschien wel voorstellen hoe dat er uit ziet striae en hangborsten pffff op je 16 de niet echt goed voor je zelf vertrouwen, dus op advies de borstverkleining (die een lift had moeten zijn) daar ben ik nooit blij mee geweest allerlei complicaties gehad enz enz, jaren niet gedurfd er iets aan te laten doen. Ik ben inmiddels 46 toen ik dacht ik ga naar een intake en ik zie wel wat ik doe, dr. Schiettecatte begreep mij en ben heel blij dat ik het gedaan heb ik hoop dat jij dat straks ook bent maar daar twijfel ik niet aan komt vast helemaal goed! Ik heb trouwens geen album dus kan je geen foto laten zien zal eens kijken of ik een album aan gemaakt krijg, hahaha tja ben oud hè! Waar word je geopereerd? Heel veel liefs en succes en laat je weten hoe het gegaan is? Groetjes winneke
 8. Ik ben nu bijna 10 weken po en doe ook weer alles daar ben ik na 6 weken langzaam mee begonnen ook zuigen en dweilen enz. Sporten ben ik ook weer mee begonnen na 6 weken langzaam opbouwen crosstrainer, been en buik oefeningen en sins een week ook weer de armen met weinig gewicht, tennis ben ik vorige week weer mee begonnen dat ging beter dan verwacht ik had wel een shock absorber gekocht en die zit goed strak mijn borsten kunnen geen kant op! Ik moet wel zeggen dat ik weinig klachten heb gehad na mijn bv ook weinig pijn, dus luister naar je lichaam en dan komt het vast goed.
 9. Ik ben ook door Dr schiettecatte geopereerd ik ben bij kliniek Veldhoven geweest, maar geopereerd in bij cosmed kliniek. Ze zijn in Veldhoven bezig met het bouwen van operatiekamers (zouden in februari klaar zijn). dus ik zou zeggen ga daar wat voor jou het dichtste bij is. ik ben zeer tevreden het is een hele rustige vriendelijke arts die mij alles goed heeft uitgelegd ik heb mentor proteses, ik ben bijna 10 weken
 10. - Aliexpress

  Hey! Mijn kinderen 18 en 20 (pffff word/ben oud)/kopen vaak iets via AliExpress, ze betalen gewoon via iDeal er zijn geen invoer kosten, het duurt vaak wel weken voor je het krijgt En vaak word alles apart bezorgt. Veel shop plezier!
 11. Je hoeft je echt geen zorgen te maken hoor @Monstrea ik heb mijn bv in december gehad en heb helemaal niks gemerkt van de tube ook geen keelpijn ofzo, dus maak je geen zorgen alles komt goed! ook de pijn erna is mij 100% mee gevallen.
 12. Mij is verteld dat als je voor dual plane gaat, de spier de prothese aan de bovenkant wat plat duwt, daarom ben ik voor rond gegaan en ben zeer tevreden tot nog toe (ben 6 weken po)
 13. Hoi corrine, wat fijn dat het goed met je gaat, en dat alles goed is gegaan, bedankt voor de info! Ben je lang daar moeten blijven na de operatie? En kun je al weer van alles? Soms lees ik verhalen dat mensen weken niks kunnen, ik heb 2 weken vakantie gepland en moet dan weer aan het werk de pc zei dat dat kan maar ik lees hier verhale dat meiden weken weinig kunnen doen.Kun trouwens wel op je zij slapen? Ik ben een zij slaper☺️ Groetjes winneke
 14. En hoe gaat het met je? Alles goed gegaan? ik ben 19 dec aan de beurt moet ook naar Bosch en duin. krijg ook mentor dual plane 350cc pc Dr. schiettecatte. Ik hoop dat alles goed met je gaat advies heb ik dus niet☺️. jij wel voor mij?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×