roosje9

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

About roosje9

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Had ik ook! Deed me echt zeer en hij knelde behoorlijk onder mn borst en op mijn borstbeen. Ik heb er eentje die je op de schouders kan afstellen, dus ik heb hem gewoon op het meest losse standje gezet, zodat ik de band meer naar beneden kon trekken en hij dus ook wat losser zit om mijn borsten heen. Hoop dat het een beetje duidelijk is, haha!
 2. Lieve allemaal, inmiddels ben ik wakker en ik boel me ongelooflijk goed. Niet misselijk, niks. Ik heb ze gezien en kon alleen maar huilen! Wat zijn ze prachtig geworden, ik kan het niet geloven. Ik had niet durven dromen dat ik zulke mooie borsten zou krijgen. De maat is bescheiden zoals jullie weten, 280cc en dus een volle C schat ik in. Maar ongelooflijk blij ben ik! Ik wacht geduldig tot mijn vriend bij me mag komen! Bedankt voor alle steun lieve dames!
 3. Oh wat fijn te lezen! Minder van de misselijkheid, maar dat hoor ik bijna bij iedereen! Ga er vanuit dat ik dat morgen ook heb.. Hoe voel je je verder? En heb je al gespiekt? Ik moet me morgen om 10:00 melden! Super spannend. Sterkte vannacht!
 4. @Mama0815 Vandaag de grote dag! Super veel succes en ik ben zo benieuwd hoe het verlopen is bij je! Hier begint de tijd ook te tikken.. Nog maar een dagje!
 5. Leuk om te lezen dat je ook bij dr Smits gaat! Ik ben dinsdag aan de beurt bij haar. Ben enorm zenuwachtig, maar heb er ook zin in! Op je foto's vind ik deze maat prachtig bij je passen!
 6. @Deprinsesopdeerwt Herkenbaar om te lezen: bij vlagen onzekerheid en rotgevoelens over jezelf en alles wat los en vast zit :p. Daar ben ik ook ééntje van, dodelijk vermoeiend om zo'n brein te hebben hè? Merk ook nu zo vlak voor de operatie dat mijn hoofd nog steeds kan tollen en piekeren, maar ik hou me maar vast aan de gedachte dat ik dat straks na de operatie niet meer is (dan is het ten slotte gebeurd). Zoals ik je al eens eerder had geschreven heb ik vooral last van de buitenwereld en het taboe wat er heerst op borstvergrotingen (althans zo ervaar ik het, mede door vooroordelen en stereotype etc.). Ik probeer dat wel van me af te zetten en wat meer bij mezelf te blijven, maar dat is niet altijd makkelijk! Ik zie dit proces van de bv dus ook maar als een soort ontwikkeling voor mezelf: wat harder worden en wat minder bezigzijn met de mening van anderen. Goed om te lezen dat je gestaag herstelt, weinig last meer hebt en weer een beetje op de been bent! Zo wordt het steeds leuker En tijd voor nieuwe bikini's !
 7. @Mama0815 oooh wat spannend! In welke kliniek ga jij? En hoeveel cc etc.? Spannend hè, ben jij ook al wat zenuwachtig of valt het mee? @Adela oehhh bijna hè. Super spannend! In welke kliniek ga jij en wat wordt het? Ben ook benieuwd naar hoe jij je nu voelt zo vlak voor de operatie, ikzelf ben soms best wel zenuwachtig...
 8. Hee meis. Allereerst vind ik het knap dat je jezelf zo goed kent en dat je je gevoelens probeert te relativeren. Het is inderdaad heel logisch dat je "er nog niet bent" na een week, want precies wat je zegt is je zelfbeeld en vooral je zelfperceptie niet zomaar veranderd. Ik denk wel dat het een heel goed begin is dat je je zo bewust bent van wat je voelt en dat je kritisch probeert te kijken naar of je dat wel of niet gegrond vind. Als ik het zo hoor, vind je het vooral moeilijk om te merken dat je het er zo moeilijk mee hebt. Daardoor word je wellicht veel strenger voor jezelf dan nodig is en misschien gaat de "focus" nu zelfs wel naar andere dingen (innerlijk/uiterlijk) dan je borsten, omdat de borsten nu zijn "opgelost", snap je wat ik bedoel? Op die manier is er altijd wel iets waar je jezelf mee kwelt/straft en waar je dus negatief over nadenkt. Ik denk echt dat het heel goed is dat je ziet wat er gebeurt in je hoofd, zodat je het kan herkennen wanneer je jezelf te kort doet met negatief denken over jezelf. Maar bedenk ook dat het helemaal niet gek of vreemd is dat je je zo voelt, dit kost eenmaal tijd. Wees lief voor jezelf, gun jezelf de tijd om te herstellen en vooral om je fijn te voelen in je lichaam.
 9. Hihi echt hè Ik ben echt benieuwd hoe ik het ga ervaren, vooral op de momenten die ik nu zo haat (een bh aanhebben en bij bewegen of juist stilzitten een gapend gat hebben). Ben ook wel benieuwd hoe je borsten zo veranderen, wat ik bij jou inderdaad al goed zag na zelfs een week! Kun je nagaan hoe snel het verandert. En het went dus ook snel zo te horen en super bedankt voor je lieve bericht! Ik hou je op de hoogte
 10. Velthuis Kliniek, bij dokter Smits! Hele lieve vrouw, ze is ook te zien in o.a. Lelijke Eendjes etc. Dan heb je een beetje een indruk van haar
 11. Dag lieve meiden, Ik heb al eens een topic geopend toen ik nog met het idee bezig was, maar nog geen keus gemaakt had. Inmiddels heb ik dat wel! 15 augustus ben ik aan de beurt; ik word geopereerd in Velthuis Kliniek en krijg 280 cc voor de borstspier geplaatst (druppelvorm). Ik ben zenuwachtig en gespannen, maar heb er ook veel zin in. Via dit forum lees ik veel hoe andere dames de tijd na de operatie (en de operatie zelf) hebben doorstaan en probeer ik mezelf een beetje voor te bereiden. Alle tips zijn dus welkom! Ik ben vooral benieuwd naar hoe jullie gevoel was over de nieuwe borsten en of je je "vorige" borsten ooit gemist hebt? Of dat dat zo snel went dat je je amper herinnert hoe ze eruit zagen voor de operatie! Ook ben ik benieuwd naar al jullie andere ervaringen omtrent de operatie en het herstel. Liefs! Roosje