Nessie1210

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Nessie1210

 • Birthday October 12

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Oss

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zal vandaag een foto sturen als ik de bh even af heb. Heb je al een keus voor jezelf kunnen maken en weet je ook al door welke chirurg je geopereerd wordt? Het is inderdaad super lastig om zo een keuze te maken. Bij iedereen is de stand van de borsten en de hoeveelheid huid verschillend en dat maakt het zo moelijk om in te beelden hoe het eruit gaat zien bij jezelf. Zelf denk ik dat je met ronde prothesen een mooiere deco zilt krijgen omdat de prothesen bij rond breder zijn dus ze dichter bij elkaar komen.
 2. Fijn dat alles goed verlopen is! Inderdaad het lachen is een drama haha. Heb ik zelf ook! Ik had de eerste dagen ook echt zichtbaar verschil maar dit is al heel erg bijgetrokken! Kan je al wat meer in het dagelijks leven? Succes met je herstel!
 3. Wauw ziet er al super uit! Hoe gaat het nu? Zelf heb ik ook meer last van de ene borst, bij mij links. Rechts nergens last van. Hoe voel je je nu een week later? Hopelijk herstel je snel!
 4. Hoi Nina, wat vind je zelf mooier? Wat natuurlijkere borsten of iets wat rondere borsten? Ik kan me voorstellen dat je huid bij de borsten na 2 zwangerschappen al wat ruimer is of valt dat mee? Mijn zus heeft vorig jaar ook na 2 zwangerschappen gekozen voor druppelvormige prothesen. Zelf heeft ze spijt dat ze geen ronde prothese genomen heeft. CC zegt niet zoveel.. ik ben zelf vorige week dinsdag geopereerd. Ik had ook 400cc in mijn hoofd maar het is uiteindelijk 350cc, high profile, dual plane geworden omdat ik klein en smal ben. Op lengte en breedte van je borst wordt geadviseerd hoeveel cc het mooiste is. De projectie bepaalt hoe groot de prothese naar voren komt. Tussen 350 en 400 cc zit maar een paar milimeter verschil in. Ik Aa ook bij DG en pas bij de afspraak met de chirurg werd dit duidelijk voor mij. Hoe lang ben je en hoeveel weeg je? Ik heb een afbeelding toegevoegd waarop je de diameter en projectie kunt zien van high profile prothesen. Xx
 5. Ook gefeliciteerd met je nieuwe aanwinsten! Ja ik vind het zo verwarrend dat sommigen er wel een om moeten en anderen niet. Ik merk wel nu ik de band een volle dag af gelaten heb, ik aan een borst meer last heb aan de bovenzijde. Uiteindelijk zal het allemaal wel op z'n plaats komen. Ik heb er 350cc in zitten en de zwellingen zijn al best wel afgenomen. Hoe gaat het met jou? Heb je er veel last van?
 6. Gefeliciteerd met je nieuwe boobies!! Is alles goed gegaan en heb je er veel last van of valt het mee? Ik zou het ook niet weten en zou gewoon het advies van de plastisch chirurg volgen die jou geopereerd heeft. Dat is denk ik toch altijd het beste. Hoeveel cc heb je en waar zijn ze geplaatst? Groetjes en veel beterschap!!
 7. Hey ladies, afgelopen dinsdag ben ik geopereerd in Oisterwijk door Dr. Van Waes. Alles is gelukkig goed verlopen. Wel zag al snel dat er wat verschil zat in de borsten qua hoogte en vorm. Enkele dagen later is dit wel al een heel stuk bijgetrokken gelukkig. Ik vraag me af wanneer ik gewoon mag douchen waarbij de wondjes ook gewoon nat mogen worden? De chirurg zei na de operatie dat dit mocht na 3/4 dagen maar de dag na de operatie werd ik gebeld dood Praktijk Gabriels en daar werd weer gezegd dat dit de eerste 2 weken niet mag? Wat is gebruikelijk? Daarnaast dien ik 3 weken een borstband te dragen maar ook hierover worden verschillende dingen gezegd.. ik weet zelf niet meer precies wat de chirurg hierover zei omdat ik net uit de narcose kwam en niet helemaal helder was. Weet iemand waar deze precies voor dient? Thanks voor het reageren!
 8. Pff toch wel klote dat het niet helemaal goed hersteld is. Ik ben geopereerd door Dr. Van Waes, en jij? Het verschil is al iets bijgetrokken dus hoop dat het over een tijdje niet meer zichtbaar is. Ik wordt wel gek van de borstband die ik 3 weken moet dragen. Heb jij die ook en na hoeveel dagen/weken ben je weer gaan werken?
 9. Hoi LindsayS, dat is erg vervelend inderdaad. Wel fijn dat ze het ook wel direct serieus nemen. Weet je al wat de opties zijn om het op te lossen? Ik ben gisteren geopereerd en had direct verschil. De ene hangt ook wat meer dan de andere, ook had ik niet symmetrische borsten maar mijn tepels zaten wel gelijk en is nu ook niet inderdaad. Heb vandaag contact gehad ook met de praktijk van Diana. Ik mocht een foto doorsturen zodat ze ernaar konden kijken. Wel gaf ze aan dat het nog bij kan trekken omdat ik gisteren pas geopereerd ben. Hoop dat het goed komt bij je! Wil je me op de hoogte houden met wat ze kunnen doen om het op te lossen? Groetjes Nessie1210
 10. Wauw wat fijn dat het zo goed gegaan is! Gefeliciteerd met je nieuwe tweeling!!
 11. Hoi Deurtje93, hoe is de operatie gegaan? Ben je tevreden met je nieuwe boobies? Hopelijk gaat het herstel goed. Ik zag dat je door Dr. van Waes geopereerd bent. Ikzelf wordt ook door hem geopereerd op 15 aug. 350cc hp en ook dualplane. Sterkte met het herstel!
 12. Oke dat is wel super fijn dat je zo snel geholpen kon worden! Wat is het uiteindelijk geworden bij je en hoe lang geleden ben je geopereerd? Hopelijk ben je tevreden over het eindresultaat. Ik ga inderdaad dan toch nog even wat informatie opzoeken over die kliniek.
 13. Hey Vrouw12, ik heb het als erg prettig ervaren en had het consult met Diana zelf. Ik had voor mijn consult al erg veel over de mogelijkheden gelezen qua prothesen en waar ze geplaatst kunnen worden. Daarnaast hebben al meerdere vrienden en familieleden een borstvergroting gehad dus ik wist eigenlijk al best goed wat ik wilde. Ik twijfelde tussen 350cc en 400cc. Wilde high profile prothesen en voor of tussen de borstspier. Diana adviseerde mij 385-400cc, tussen de borstspier en high profile dus dit was precies wat ik in gedachte had. Heb jij het consult al gehad? En hoe heb je het ervaren? Weet je ook al ander en door wie je geopereerd wordt?
 14. Hey Ellen, dat klopt ik heb vorige week een consult gehad van Diana zelf. Ik heb het wel als prettig ervaren en mijn operatie staat ingepland voor 15 aug. Ik heb eerst nog een afspraak met de chirurg uiteraard. Was erg benieuwd of de meeste tevreden zijn met Dr Waes. Zal toch nog eens kijken bij die kliniek heyendael. Weet je zo of je daar op korte termijn geholpen kunt worden? En hebben ze daar een vaste prijs voor de borstvergroting? Super bedankt voor je reactie en advies!!
 15. Hoi bella princessa, Ben je al geopereerd? Ik heb helaas geen ervaring met de chirurgen maar ik zou als je twijfelt voor de meeste cc gaan. Hoor van veel meiden dat ze spijt hebben van de maat en het wel wat groter hadden gewild. Hoor graag wat je status is!