Demi133

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About Demi133

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi, Calendula creme van vsm werd bij mij aangeraden. Top spul!! Littekens worden zichtbaar minder. 2 x per dag smeren. Kan ook worden gebruik op andere wondjes bijv. van puistjes o.i.d. Had bij mijn eerste borstvergroting hele dure siliconen gel gekocht om mee te smeren, maar resultaat was matig. Nu, na 2e prothesewissel, waren mijn littekens groter en roder. Na 4 weken begon ik te smeren en zag na een week al verschil. Er werd mij aangeraden om pas te smeren na 8 weken, maar bij mijn eerste bv (dr. Verdonk) mocht ik wel al smeren na 4 weken. Heel verhaal, maar komt er op neer dat calendulan top werkt whahah Hoop dat het bij jou ook werkt
 2. Nee zeker geen striae gekregen Foto's heb ik al ergens staan hier op dit forum. Geen idee waar ze staan, maar als je bij de zoekbalk: 350 cc naar 550 cc in typt zal je het vast krijgen.
 3. Hoi Leya, Ja ik ben ondertussen al geopereerd Heb uiteindelijk toch gekozen voor 550 cc op aanraden van mijn arts. In principe valt 550 cc even groot uit als 600cc zei mijn arts. Alleen het verschil met 600 cc is dat het dan een halve centimeter groter is aan de zijkant van mijn borst (sideboob) en dat zou erg onnatuurlijk worden, dus vandaar dat ik toch voor 550cc ben gegaan. Ik heb foto's staan op de pagina.
 4. Sorry voor mijn late reactie. De 350cc borstimplantaten waren ook achter de spier gezet. Deze keer zeker minder pijn!! Eigenlijk aan de borstspier sms geen pijn, alleen een beetje stijf de eerste dag. Dat zei de dokter al, maar geloofde er eigenlijk niks van. Toch had hij gelijk Alleen heel erg last van mijn littekens gehad en bijwerkingen van de medicijnen.. Verder nergens last van gehad wat echt heel fijn was.
 5. Hii, Er zat ongeveer 2 jaar tussen. Ik heb gekozen voor rond en dan onder de spier
 6. Ja dat wilde ik ook haha. Heb nog niet in de spiegel gekeken dus ff kijken hoe het in het echt eruit ziet.
 7. Hoi Dames, Voor de mensen die het leuk vinden; vandaag geopereerd door dokter van Waes van Diana Gabriels. Ik heb een prothesewissel gedaan. Bovenste foto zijn 350 cc sebbin en de onderste zijn 550 cc mentor. Ben er heel erg blij mee en zo hebben jullie een beetje een idee bij de hoeveelheid cc's. Natuurlijk is het bij iedereeen anders.
 8. Huhi dat ken ik.... door de spanning alles vergeten. Ik ga het bij Diana Gabriels laten doen (dr Van Waes). Ik vind het op de foto best klein, maar ben bang dat als ik meer cc doet het heel erg onnatuurlijk eruit gaat zien. Persoonlijk heb ik geen ervaring met faceland, wist niet eens dat hun borstvergrotingen deden. Heb heb je al een 3e consult gepland?
 9. Ja afgelopen zaterdag wezen passen. Dit is 600cc. Ben benieuwd hoe het er bloot uit zal zien!! Hihi. Jij al op consult geweest of moet je dat nog doen?
 10. Hoi, ik heb een afspraak staan met Dr. Vanweas. Even afwachten of ik bij hem een prettig gevoel heb.
 11. Precies! Ik wil ook groot, maar niet te groot. Deze foto is ook 600cc, maar verschilt natuurlijk per persoon dus ben benieuwd naar foto's van andere meiden. Heb jij al een operatie datum staam?
 12. Hoi allemaal, Ik ben nieuw hier. Ben nog even zoekende hoe alles hier op de site werkt etc. Begin 2015 ben ik geopereerd door Dr. Verdonck (borstvergroting met 350 cc high profile), maar ben na 2 jaar nog niet tevreden en daarom ook besloten om een 2e borstvergroting te laten doen bij Diana Gabriels. Ik ben gister op 1e consult geweest en heb donderdag een gesprek met de arts. Bij het passen had ik een super goed gevoel bij 600cc, maar ben zo bang dat het of te klein is of juist weer te groot. Bij mijn eerste borstvergroting heb ik gemerkt dat het passen alleen een indicatie is en niet precies hoe ze helemaal worden (miss is dat alleen bij mij het geval geweest hoor). Toevallig was er een dame (Rosanna => zie Instagram van diana) , die ook 600cc had genomen, een aantal weken voor mijn consult geopereerd. Dus ik kon al zien hoe dat bij haar eruit zag. Ik vind ze bij haar perfect, maar ben zo bang dat het bij mij anders valt aangezien Diana zelf al aangaf dat zij een stuk groter is als mij. Mijn vraag: Zijn er hier toevallig ook dames die ook 600 cc hebben genomen en hoe hebben jullie dit ervaren? Was het resultaat juist groter als wat je verwachtte of vielen ze veel kleiner uit? Eventueel foto's?? Natuurlijk verschilt het per persoon, maar ben heel erg benieuwd naar de ervaring van andere meiden die 600cc hebben gekozen. Ten slotte wil ik zeggen dat ik heel blij ben et forums als deze. Zo kan iedereen zijn verhaal delen en kennis/ervaringen delen. Mocht iemand nog vragen hebben over mijn ervaring bij Dr. Verdonck sta ik daar open voor. Groetjes