sharxo

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

sharxo last won the day on September 13 2018

sharxo had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About sharxo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik twijfel ook heel erg over de maat.. Heb nu 70G en ben 1.72, verder een normaal slank postuur. Ben ook zo bang dat ze uiteindelijk dan nog groter uitvallen en ik alsnog niet tevreden ben.
 2. Ik denk dat je moet doen wat jij wilt, vooral omdat je ook aangeeft dat je er lichamelijk last van hebt. Je familie en collega's zijn uiteindelijk niet degene die ermee moeten lopen.
 3. Lincherie in Amsterdam (of online) is een fijne!
 4. Wauw daar mag je zeker trots op zijn! Prachtig!
 5. Hoi iedereen! Ik ben 22 jaar, heb maat 70G en na jarenlang twijfelen eindelijk besloten dat ik voor een BVK ga.. Naast de nek- en rugklachten voel ik me ook heel onzeker over mijn borsten. Ze hangen namelijk best wel, ik heb altijd het gevoel dat ik ze moet verbergen en het vinden van bikini's/bh's is altijd een opgave geweest. Ik twijfelde heel lang over een operatie omdat ik bang was voor de littekens en eventuele andere complicaties. Toch zie ik nu in dat deze nadelen eigenlijk niet opwegen tegen wat je ervoor terugkrijgt. Ik heb aanstaande dinsdag een afspraak bij de huisarts voor een doorverwijzing, daarna is het tijd om een keuze te maken naar welke kliniek ik wil.. Hiervoor ga ik me nog even op dit forum oriënteren. Alle tips zijn natuurlijk welkom