Ga naar inhoud

Sanv

Leden
  • Aantal items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sanv

  1. Op 12-1-2018 om 21:46 zei Rosanna123:

     

    Hoi sanv,

     

    Je hebt helemaal gelijk. Ergonomix wordt alleen met ultima gemaakt, daar kwam ik vandaag achter. Als ik jou zo hoor, voelen ze zacht als ze in je borst zitten, en vallen ze licht naar buiten als je ligt. Blijft dat zachte gevoel ook in liggende houding? Bij mijn huidige borsten zit er namelijk een groot verschil in hoe ze aanvoelen tussen staand (redelijk zacht) en liggend (als een blok rubber). Voor anderen is dat misschien een detail, maar mij maakt het echt onzeker. Het is toch de houding waarin mijn vriend me meestal aanraakt en ik ben me er nu continu bewust van.

     

    Zien jouw borsten er eigenlijk heel rond uit? Of zakt de gel wel naar beneden waardoor je uiteindelijk toch een wat meer anatomische vorm krijgt? 

     

    Verder zit ik nog met een raadsel. Ben benieuwd of iemand dit kan oplossen. Dr Selms zegt dat ik nu de Natrelle TRF 345cc heb, die heeft een diameter van 12 cm en is 4,9 cm hoog. De full motiva 400cc heeft precies dezelfde afmetingen: 12 cm diameter en 4,9 cm hoog. Hoe kan dit in godsnaam? Exact dezelfde afmetingen, maar toch heeft motiva meer cc. Het zit niet in de hoogte en niet in de breedte. Waar in hemelsnaam zitten dan die CC? 

    Hi @Rosanna123

    ik heb net gevoeld en ze zijn net zo zacht, Hihi. En dan te bedenken dat ze vast nog zachter worden in de loop van de tijd.

     

    ze krijgen steeds een beetje meer ‘hang’, maar dat is natuurlijk ook door die aparte gel^_^

     

    misschien kan @best_boobie dat raadsel van cc oplossen?:P

  2. 2 uur geleden zei Rosanna123:

     

    Dank je wel Sanv, ik heb zoveel aan de ervaringen van anderen! Goed dat jij ook kritisch bent naar hoe de borst aanvoelt. Net als ik zelf bij mijn eerste BV lijken veel vrouwen toch vooral bezig te zijn met de vorm en de grootte. Nu ik weet hoe het is om dan vervolgens mooie grote borsten te hebben die onnatuurlijk aanvoelen zou ik persoonlijk niet meer kiezen voor mentor of natrelle.

     

    Zou je mij nog iets kunnen vertellen over hoe je borsten aanvoelen als je op je rug ligt? Die ik nu heb lijken in die stand wel een blok rubber, terwijl als ik rechtop zit/ sta ze nog wel redelijk zacht zijn. Las dat Motiva wat natuurlijker naar je lichaam vormt en ook wat meer opzij valt als je gaat liggen. Ben heel benieuwd of dat ook iets uitmaakt in het gevoel. 

     

    Weet je trouwens welk type gel je hebt? Ik ontdekte gisteren dat er drie soorten gel zijn: progressive, progressive plus en progressive ultima. Die laatste schijnt het allerzachtste te zijn. Mijn PC heeft dit helemaal niet genoemd of uitgelegd. Neem aan dat hij de ultima voor me in gedachten had, maar zal hier nog eens naar vragen.

    Hi @Rosanna123

    jazeker kan ik dat! Help graag anderen want weet hoe moeilijk de keuze is. Als ik lig vallen ze licht naar buiten, net als echte borsten. En ik voel ze wel gewoon mee bewegen, dus dat is wel een pluspunt.

     

    ik heb de Progressive ultima, ergonomix wordt niet met een andere vulling gemaakt naar mijn weten. Juist omdat de ergonomix heel natuurlijk vallen en aanvoelen. Je zou eens op Instagram kunnen kijken bij Motivascandinavia, die hebben heel veel resultaten erop staan. Heeft mij ook wel deels geholpen. Als je nog meer wilt weten, roep je maar. Ik had trouwens ook een ontzettend kritische vriend en zelfs die is heel blij, dus dat zegt ook wat :P 

    • Like 1
  3. Op 10-1-2018 om 19:34 zei Rosanna123:

     

    Hoi allemaal,

     

    Nu een dag later ben ik echt enorm aan het twijfelen. Dr Selms raadde me 400 cc aan maar ik vind dit voor mijn lichaam veel te veel. Heb vandaag nog contact gehad met de pc. Hij zei dat bij de Motiva ergonomix de afstand tussen mijn borsten nog groter wordt als ik minder cc neem, en dat is wel het laatste waar ik op zit te wachten. 

     

    Enige optie is een andere prothese, zoals de DEMI van Motiva die is er wel in 340cc met de goede breedte. Ik ga nu nog een keer terug voor een consult en ook nog naar een andere kliniek voor een second opinion. Is er iemand op dit forum die de DEMI Motiva heeft? 

     

    Ik was gisteren vooral heel enthousiast over hoe die gel aanvoelt, maar nu twijfel ik ineens of ik het überhaupt wel moet doen. Zie zo enorm op tegen die narcose en wat als de littekens na de tweede keer superlelijk worden? Pff ik was er net uit, maar weet het nu echt niet meer.

    Hoi @Rosanna123

    Ik heb 10 november de Motiva Ergonomix Demi laten plaatsen bij dr Nio. Ik was net als jou heel kritisch en wou een natuurlijk aanvoelende borst. Dat is zeker gelukt met deze protheses. Ben er zo blij mee!! En ze worden nog welke dag zachter en mooier. Ik heb 425, dat klinkt veel maar een demi profiel heeft minder projectie naar voren maar is wel breed. En dat leek mij toen al erg mooi met het oog op ruimte ertussen. Ik ben van 75A naar 75E!! gegaan. Klinkt veel, valt best mee^_^ overigens ben ik 1,78, weeg 66 kg en ben slank. Succes met je keuze!! 

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.