LienV

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About LienV

Recent Profile Visitors

1,223 profile views
 1. In mijn album kan je kijken, ik kreeg in juli motiva demi 245cc en had ook een A-cup.
 2. @Alyssa dankjewel hoor!! Ik ben er al heel blij mee, ik vind ook dat het heel snel gaat! Ze zakken goed, voelen al veel zachter aan dan ik kon hopen, enkel hoop ik nog dat ze een beetje dichter naar elkaar zullen komen te staan. Ik hoop dat ze niet veel meer zullen krimpen want ben ontzettend blij met de grootte, net wat ik gevraagd heb . Ik zou het zo opnieuw doen!
 3. @x-roxiie-x Dankjewel hoor! Ik heb enkel pijnstillers, niks voor de maag gekregen. Ondertussen nog twee keer overgegeven, ik eet nu helemaal niks meer, enkel drinken inderdaad maar ook dat blijft dus niet altijd binnen. Heb enkel magere dingen gegeten hoor zoals yoghurt en altijd maar klein beetje. De pijnstillers die ik neem zijn gewoon dafalgan en ibuprofen, wat ik normaal ook neem als ik hoofdpijn heb ofzo. Tramadol durf ik niet nemen want daar reageer ik misschien op en het is niet dat ik het absoluut nodig heb. Ik herinner me wel dat ik ook heel veel last had van de narcose toen ik mijn wijsheidstanden liet trekken, het zal daar toch wel uitsluitend aan liggen denk ik. Heb net ook een foto toegevoegd. De pijn die je hebt is vergelijkbaar met de mijne alleen zal het bij mij minder erg zijn, veel beterschap hoor!!
 4. @x-roxiie-x mooi hoor! Die 550cc past heel mooi bij jou! Wat erg dat je zoveel pijn hebt! Heb je dan ook pijn als je gewoon neerligt? Ik heb natuurlijk maar de helft van jou gekregen dus zou een serieus verschil kunnen zijn in pijn... Ik moet wel voorzichtig stappen enz maar heb me wel kunnen aankleden ed. Ik heb vanmorgen wel al 3x moeten overgeven en dat ben ik nu wel wat beu, ik moest veel water drinken de eerste 24u maar er blijft niks binnen dus voorlopig is dat voor mij effe het lastigste...
 5. @x-roxiie-x Jij ook gefeliciteerd! Ik zie dat je 550cc hebt genomen, niet te veel last? Zou ik eens mogen kijken ? Ik probeer vandaag of morgen ook foto's te plaatsen. Bij mij gaat het wel hoor, heb nog wat last van misselijkheid door de narcose en heb bijna nog geen pijnstilling genomen maar ga straks toch iets meer nemen want als ik een beetje moet beginnen stappen straks zal het lastiger zijn waarschijnlijk. Mijn vriend heeft mij wel zonet uit bed geholpen want dat lukt niet echt goed natuurlijk. Vannacht ben ik zelf opgestaan omdat ik moest gaan plassen en dan geraakte ik bijna niet terug door het lage suikergehalte. Is allemaal een beetje hulpeloos maarja, ik moet ze sparen he .
 6. @Blondie22 dankjewel hoor voorlopig zien ze er nog niet uit natuurlijk maar ik ben in blijde verwachting van een mooi stel borsten, ze zijn wel bescheiden gebleven zoals ik wou maar hoop.dat ze niet té hard gaan krimpen wanneer het vocht wat weg is. Ben net voor de eerste keer zelf recht gekomen dus dat valt al mee! Mijn pc gaf trouwens weinig advies over dingen die ik niet mocht doen. Ik heb wel een brief met richtlijnen over autorijden, zwemmen, sporten enz maar wat betreft huishoudelijke taken zei hij dat je duidelijk aanvoelt wat je (voorzichtig) kan doen, ben ik wel blij mee. Misschien komt het ook doordat ik maar weinig cc heb (motiva rond 245cc, het is demi geworden want hij zei dat de full in dat formaat niet zo mooi zou worden bij mij). Daar ben ik wel wat mee gerustgesteld want mijn vriend weken alles laten doen hier leek mij toch wat moeilijk. Wat het koken betreft de komende dagen hebben we alleszins makkelijke dingen in huis gehaald dus dat kan hij alvast doen ;)!
 7. @jeda bedankt voor de tip, dat was inderdaad ook al ons plan want een bed of een zetel, toch nog een verschil .
 8. Om 16u ongeveer thuis gekomen en nog wat geslapen op de zetel want had nog wat last van de narcose. Heb net een pijnstiller genomen want het werd toch wat pijnlijker maar is voorlopig goed te verdragen. Ben benieuwd of ik morgen alleen uit mijn bed geraak... want mijn vriend is dan al vertrokken naar zijn werk. Heb al eens snel gekeken en te groot zijn ze al zeker niet naar mijn gevoel. Spannend hoe ze er uit gaan zien!
 9. Morgen is het zover; in de namiddag wordt ik geopereerd. Ik ga voor motiva, ben vrij zeker van 250cc maar de projectie ben ik nog niet helemaal zeker, morgen wil ik graag toch nog een beetje meer informatie. Ik ben heel benieuwd naar het herstelproces en zie er wel een beetje tegenop maar kan niet wachten op mijn gloednieuwe borsten...!
 10. @Ellen125 Ik kan jouw album inderdaad nog niet zien, zou fijn zijn als je mij toevoegt . Ik zou mijn 3D er ook willen op zetten, alleen lukt dat niet met de gsm en mijn computer doet het niet maar waarschijnlijk kan ik dit weekend wel even op de computer van mijn ouders.
 11. @Ellen125 Bedankt! Ik ga sowieso wel nog met mijn pc dan nog bespreken wat het mooiste zou zijn bij mij maar dat zal dak wss wel die full worden. @Natje3 Ik ben wel een stuk groter en heb brede schouders dus dan zal 275 wel zeker nog kunnen, bedankt!
 12. Ik heb een mailtje terug gehad en daar staat in: round, demi en silksurface, weet je wat dat precies is? Ik kan zeker nog wel eens op consult gaan daarvoor maar per mail of telefoon beantwoordt hij liever niet te veel vragen, dan wil hij dat je langskomt, wat ik kan begrijpen en het is waarschijnlijk ook beter en duidelijker zo. Ik denk dat ik ook wel 275cc ga nemen, scheelt niet veel met 250cc en het zou zonde zijn als ik ze dan spijt krijg dat ik niet wat groter nam . Tenslotte is het nog steeds niet zo heel veel.
 13. Het ziet er inderdaad niet zo groot uit, ik zou volgens de pc met 300 al uitkomen op DD of groter en hij zei dat dat ook al zou spannen maar dat dat perfect kon en groter ook. Ik heb de indruk dat 250cc er bij mij zowat even groot uit zag als bij jou, zo zie je maar dat er veel verschil in is . Vind het zelf ideaal zoals het bij jou zal worden. Ik heb geen foto's van passessies maar wel van de 3D simulatie. Ik wou ze in een album plaatsen maar mijn computer doet het niet en via mijn gsm lukt dat niet blijkbaar. Dit weekend wil ik ze er wel proberen op zetten als ik dan effe op iemand computer raak .
 14. @Jacoline Bedankt hoor! Ziet er heel mooi uit en inderdaad wel een realistische schatting. @Jacoline @Ellen125 Ik heb hier al wel vaker gelezen dat als je tussen zo weinig verschil in cc twijfelt, je beter gewoon de grootste neemt. 300cc vind ik net iets te groot voor mij maar 250cc vind ik prachtig dus die 275cc zal wel goed zijn. Uiteindelijk heb ik ook nog gelezen dat doordat het achter de spier wordt geplaatst, het nog wel wat kleiner uitvalt. @Sjamilla Bij mij hetzelfde ongeveer! Ik heb 3D van 250 en 300 en 300 vind ik net iets te veel maar die 275 is nu dus wat moeilijker in te schatten, maar ik ga toch voor de 275cc gaan denk ik .