Ga naar inhoud
Borsten Forum

Romy1

Premium Member
 • Aantal items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

4 Neutral

2 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @Isa123 Wat vervelend dat je omgeving je niet steunt! Ik heb zelf ook erg lang (jaren) getwijfeld en nagedacht of ik het wel of niet zou moeten doen. Mijn moeder is overleden aan kanker, ze had eerst borstkanker en is uiteindelijk aan longkanker overleden. Zij heeft ook altijd nagedacht over een borstvergroting maar ze heeft het nooit gedaan. Ik was vooral ook bang hoe anderen het zouden vinden. Nu heb ik eindelijk mede door de steun van mijn man de knoop doorgehakt en ben ik 2 november geopereerd. Ik heb er wel voor gekozen om dit na het krijgen van kinderen te doen, maar er zijn genoeg dames die erna kinderen krijgen. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Alles is mij erg meegevallen en ik ben een stuk zelfverzekerder geworden! Eindelijk een succes ervaring gehad bij de lingerie winkel en ik vind mijzelf mooi! Hopelijk kan je vanuit hier steun krijgen maar het zou mooi zijn als je familie die alsnog kan geven. Ook na de operatie zul je hulp nodig hebben. Gr. Romy!
 2. Zeker al een hele verandering, erg mooi! Om het vocht sneller af te drijven heb ik heel veel brandnetel thee gedronken. Mijn tepels waren ook overgevoelig en wordt nu pas wat beter. Fijn dat je je al een stuk beter voelt!
 3. @Mima gelukkig is je vriend er wel voor je! Probeer er het beste van te maken en voor je het weet kan je weer doen wat je wilt. Ik ben nu ruim 2 maand po en mijn borsten zijn steeds mooier geworden. @lin87De na controle had ik indd ook met de pc verwacht maar was met de consulente Joanna. Succes nog even!!
 4. Ik ben erg blij met het resultaat. Dinsdag alweer 2 maanden po en alweer lekker aan het werk. Ik had een blauwe plek aan de buitenkant van mijn linkerborst maar bij mijn na controle zei ze dat dr. Peters waarschijnlijk flink 'tekeer was gegaan..dat is bij mij de borst met iets meer cc. Ik weet niet of het bij jou door bukken kan zijn gekomen. Succes met jouw herstel en ik hoop dat je ook zo tevreden bent?! Fijne jaarwisseling!!!
 5. @Manueeltje dankjewel! Ik heb er nu 3 gekocht en stop dan inderdaad eerst wel met kopen ze liggen iig nog netjes in de kast. Ik zou het niet erg vinden als ze nog wat slinken, ik kwam nu uit op 75E. Xx
 6. . @jootje81 het gaat goed! En met jou? Ik heb alleen nog een brandend gevoel van mijn huid en zeer gevoelige tepels..hopelijk trekt dat gauw weg..morgen ben ik 4 weken po
 7. @jootje81 ik denk dan toch dat je iemand anders voor je hebt. Er zat een mevrouw met een man samen te wachten. Zij waren na mij aan de beurt. Mijn afspraak was om 13.00uur maar werd tegen 13.30 geholpen ongeveer. Wel grappig dat we op dezelfde dag ons consult hebben gehad. Ik lees hier dat je het beste vanaf 6 weken bh's kan kopen.
 8. @jootje81 ik heb even terug gekeken in mijn agenda en ik ben 27 juli in Drachten geweest..ze liep toen wel uit Ik neem nu denk ik een week geen paracetamol meer. Ik heb een nog wat branderig en doof gevoel aan mijn huid, maar verder geen last. Hoe gaat het met jou?
 9. @Loumi heej! Nee het is mij ook erg meegevallen! Vandaag precies 3 weken PO en ik ben erg blij met het resultaat Nog even en dan lekker shoppen voor eindelijk lingerie dat mooi gaat staan! Hoe gaat het met jou?
 10. Romy1

  Wat met baby na BV?

  Ik heb een zoontje van drie en een half en een dochtertje van anderhalf. Ik heb gewacht tot ze goed kon lopen en we hebben haar al geleerd om zelf de trap en de bank op en af te gaan wanneer ik erachter sta. Ik ben donderdag 3 weken po en heb hulp tot en met volgende week woensdag dan ben ik bijna 4 weken po.(eerst mijn man, nu mijn oom die iets meer dan een week blijft logeren en mijn vader nog drie dagen) Waar ik dan nog mee zit is het in en uit bed tillen..mijn man werkt dichtbij en heeft een uur pauze dus hij kan haar in bed liggen smiddags en ik probeer elke dag iemand te regelen die ik kan bellen om haar eruit te halen. Ook de opvang schakel ik af en toe in. Het is een heel gepuzzel, maar ik ben blij dat ik de hulp heb gevraagd. Ik kan steeds meer zelf en voel me erg goed, maar dat is ook een valkuil. Hopelijk lukt het jou ook met hulp van anderen! Er bestaan ook camping bedjes met een opening aan de achterkant, zodat je ze niet over de rand hoeft te tillen. Xx
 11. Het is mij heel erg mee gevallen allemaal! Ik heb de zwaardere medicatie niet hoeven gebruiken. De eerste drie dagen wel Naproxen en paracetamol ben ik nu aan het afbouwen. Ik ervaar het meer als lastig dan echt pijnlijk. Ik kan het vergelijken met spierpijn en af en toe stijf doordat je met slapen een rare houding aanneemt. Een tip die ik kreeg was Arnica druppels nemen en vitamine c om beurse plekken te voorkomen en niet ziek te worden en dat lijkt goed te helpen!
 12. Heej @Mima ik ben vorige week via haar praktijk geopereerd door dr. Peters. Als je de naam van de chirurg intypt in de zoekbalk en in afbeeldingen zoekt kan je een kijkje bij anderen nemen. Xx
 13. @sanne.x fijn dat dat het niet is! Sterkte met jouw herstel
 14. @Pienn ik ben gestopt met naproxen en dat merkte ik gisterenavond wel, dus blijf de paracetamol nog wel even slikken, maar nog steeds goed gelukkig. Ik moet erg wennen dat ik bediend word en niet zoveel zelf mag doen. Dus vandaag ook lekker even douchen?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×