Ga naar inhoud

Grownbabe

Leden
  • Aantal items

    101
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Grownbabe

  1. ik vind het enorm laag van hem om iemand te dreigen met een rechtszaak.

    Het is immers geen leugen wat jij(en de persoon die jou heeft gecontacteerd) hebt geschreven. Jij wilt gewoon je ervaring delen zonder kwade bedoeling en andere mensen inlichten in het geval dat ze ook met hetzelfde probleem zouden zitten. Als iemand aangeklaagd zou moeten worden, is hij het dan wel.

    Ik ben ook door hem geopereerd maar het is enorm louche wat hij nu aan het doen is. <_<

     

     

  2. 5 minuten geleden zei Ellen125:

    Ik ben heel heel heel teleurgesteld in Verdonck :102:

     

    Zojuist heb ik een telefoontje van hem ontvangen over het verschil dat er nog steeds is na 9 maanden.

    Het verschil zien ze, maar Verdonck geeft aan dat dit vooraf ook al zo zou zijn?! Hierover heeft hij nog nooit gesproken (en de andere artsen die voor hem heb gezien ook niet). Ze vroegen zich af wat mij het meest stoorde en dat is gewoon dat de tepel niet op gelijke hoogte zit en de onderkant niet goed gevuld lijkt te worden door de prothese. 

     

    Zijn eerdere belofte om mijn borsten even mooi te maken kaatst hij nu terug. Wanneer ik 1 jaar po ben moet ik terug op een duo consult met hem en die collega arts en gaan ze vertellen wat wel en wat niet kan om het op te lossen. Hoe of wat heb ik geen idee van, maar ik voel me alles behalve echt gehoord. Vertrouwen is nu wel echt weg aan het gaan :24: Na de eerste consulten had ik hoop op een goede afloop maar hier heb ik geen 3400 euro voor betaald...

    Als ik dit van te voren had geweten, weet ik niet of ik nog steeds voor Verdonck had gekozen. Ben heel verdrietig nu..

     

    Oh nee dat is echt balen!

    Waarom kan die duoconsult niet nu gebeuren? :( kan je niet ondertussen niet naar een andere arts voor een derde opinie?

    Het is erg dat je zo lang hebt moeten wachten en dan moet je nog wachten..voor iets dat er misschien geen oplossing gaat komen.

    Ik hoop dat het nog goed komt!!

  3. 20 uur geleden zei ishy:

    Hey, fijn voor de snelle reactie en dat je ook naar Verdonck gaat. Ik denk wel dat hij goed is in zijn vak. Dus jij bent volgende week :D spannend. Je weet dus nog niet hoe het gaat na de 2 weken rust. Weten ze het op je werk al dat je volgende week 2 weken in ‘ziekenverlof’ bent? Ik maak me enorm druk over wat ik moet zeggen <_< de collega’s zijn snel nieuwsgierig... pfff.... En maak jij je geen zorgen over de vervanging om de 10 jaar. Verdonck was hier nogal vaag over. 

     

    Ik heb ook die vraag gesteld aan Verdonck. Hij zei 'je moet je borsten wel regelmatig laten checken en als er geen probleem is, kan je makkelijk over 10 jaar. Er zijn veel vrouwen die langer dan 10 jaar zonder problemen implantaten hebben' Het is zeker geen regel dat je om de 10 jaar de implantaten MOET vervangen. Het komt gewoon vaak voor dat er wel eens probleem is (lek, kapselvorming) na 10 jaar implantaten te dragen. 

     

    Mijn werk en mijn collega's zijn zeer 'familiaal' :P dus natuurlijk wisten ze dat ik ziekteverlof had en ze maakten er een drama van. 2 weken ziekteverlof! moet iets ernstig zijn! Ik heb gezegd dat het een kleine operatie is maar omdat het aan mijn arm/schouder is (voor mijn werk bewegen we onze armen repetitief) , dat ik zolang ziek ben.

    Ik ben wel bang als ik terug ben dat ik soms wel zwaar dingen moeten heffen op mijn werk :/ ik zal zien of ik kan vragen aan mijn collega's maar het is gewoon soms irritant om er elke keer voor te vragen.

     

    Het is natuurlijk moeilijk om allemaal in te schatten hoe het zal zijn later. Maar ik denk als 'als ik dit nu niet probeer, ga ik het ook nooit te weten komen' Het kan zijn dat ik er later spijt van krijgen of super gelukkig. Ik kan het pas weten als ik het gedaan heb :)

  4. Hey! 

     

    ik word volgende week geopereerd door Verdonck, ik krijg ook 235cc Motiva :)

    Ik heb heel lang getwijfeld om de operatie te laten doen door dezelfde redenen als jou. Ik heb nog geen kinderen, na zwangerschap verandert uw lichaam vaak, dus dat hinderde mij ook (je hebt al een voordeel dat je dit al meegemaakt hebt :P)

    en mijn werk. Ik heb heel hard gestresseerd om erover te liegen tegen mijn collega's. Dan heb ik gestresseerd over 'wat als ze er toch achter komen dat ik de borstvergroting heb laten doen!!??' 

    Echt onnozel van mij, dat ik zoveel stress heb over mening van anderen. Ik doe het voor mezelf en punt uit.

    Ik zie die 2 weken (en 8 weken) als hel voor mij. Niet kunnen douchen, niet zo mobiel kunnen zijn, altijd voorzichtig..pff. Maar er zijn veel vrouwen hier met kinderen die het wel gehaald hebben, dus waarom jij niet :)

    Ik weet dat ik voor altijd spijt ga hebben als ik dit nu niet doe. Complicaties..dat kan je nooit voorspellen. Dat is gewoon geluk of pech. :/ Ik hoop dat je de juiste beslissing maakt voor jezelf! ;D 

  5. 15 uur geleden zei Sun04:

     Hi @Grownbabe :) Raadt hij ze je voor de spier aan? Onze gestalte lijkt zowat hetzelfde (heb trouwens ook Aziatische roots ;)), maar mij zei hij meteen dat het dual plane moet aangezien ik onvoldoende vetlaag heb daar. Ik zag wel een vlog van Talisa Loup, die 230cc voor de spier heeft en dat is best groot maar mooi uitgedraaid, terwijl 230cc achter de spier me dan weer te klein lijkt voor hetgeen ik wil :/ lastig. Morgen alweer passen dus ik hoop dat hij zegt dat groter ook kan. Misschien moet ik toch maar eens zeggen dat het gerust een C mag worden ipv "grote B kleine C".

    Ja gek he dat sommige fijne meisjes wel heel wat meer cc's kunnen/mogen. Ligt dat misschien aan de 'smaak' van de chirurg? Of een beginsituatie met meer borst, kan ook...

    Heb je al een idee van wanneer je operatie zal doorgaan?

     

    Hij raadde mij dual plane aan, zoals bij de meeste :P Super toevallig dat je ook aziatisch bent. Verdonck heeft het graag naturelle maar zo weinig cc's aangeraden krijgen heb ik precies bijna bij niemand gezien op het forum. Is het dan omdat we anatomisch anders zijn? ik weet het niet. 

    Bij de meeste nemen ze wel veel groter aan tijdens de 2e passessie dus ik ben enorm benieuwd wat je gaat nemen :)

    230cc vond ik ook heel mooi in bikini of naakt maar met kleren aan merk je wel bijna nooit. 

    Als je een duidelijk zichtbaar resultaat wil, kan je best groter ccs nemen. Ikzelf wil geen enorme borsten, ik wil graag een beetje meer volume, daarom dat ik wel blij was dat Verdonck mij niet zo'n grote cc's aanraadde.

    Ik heb trouwens wel de 2e genomen tijdens het passen, maar mensen zeggen dat het veel groter lijkt tijdens passen dan in het echt.. bij mij gaat het waarschijnlijk over Motiva rond en full. ik zie 230cc precies nergens staan, dus neem ik aan dat je een ander soort hebt..?

     

    Ik kan pas eind januari/februari door mijn werk :( en wanneer plan je de operatie te laten doen?

  6. Hey ik ben ook onlangs bij Verdonck geweest. Hij raadde mij 220cc aan voor om van A/B naar C te gaan. Ik ben 165cm en 52kg maar mijn bovenlichaam is wel heel fijn door mijn aziatische roots. Maar ik denk dat ik voor een maar groter zal gaan. Ik wou sowieso niet groter dan 250cc maar er zijn heel veel slank gebouwde meisjes die 300cc insteken en er heel mooi uitzien! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.