Ga naar inhoud

Ingetje1965

Leden
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ingetje1965

  1. 8 uur geleden zei Natje3:

    @Ingetje1965

    Alles goed verlopen. Ben blij.dat ik.terug.thuis ben. Doet toch pijn. Zo echt spierpijn. Voel me nog wat suf ook.

    Groetjes

    En hoe is het nu?

     

    Gaat alleen maar beter worden, je zult versteld staan hoe snel je weer op de been bent en jezelf moet terugfluiten omdat je alweer teveel wilt doen.

     

    Take care!

    x

  2. 1 uur geleden zei Ellen125:

     

    Ik was om 5u/half 6 thuis. Moeten braken en sindsdien gaat het iets beter. Dacht alleen daarna ff op bed te gaan liggen maar deed teveel zeer ook met hoofdstuk omhoog. Op bank is het nu fijner als ik wat rechter zit.

     

    jij was ook heel smal he? Verdonck zei dat nog met aftekenen misschien dat we er daarom meer last van hebben? Mijn fitnessen zal er ook niet aan bijdragen .. :( 

    Oei, toch een beetje last van de narcose misschien? Fijn te horen dat het wel beter gaat nu.

    Bij mij voelde het de eerste periode ook heel strak aan en zeker de eerste dag. Ik heb ook stevig getrainde borstspieren, dus dat zal inderdaad ook schelen in hoe strak het allemaal zit.

    Bij Velthuis Kliniek hebben ze wel een stretch schema waar je voor de operatie al mee moet beginnen en waar je na de operatie steeds iets meer mag om de borstspier wat op te rekken. Er zit natuurlijk wel ineens iets dat er eerst niet zat. Het scheelt wel als je een aantal keren per dag die rek oefeningen doet, voelt ook echt prettig, neemt de spanning er wat af.

    Qua pijnstilling was ik al heel snel klaar. Maar ik heb een hele hoge pijngrens.

     

    Maar heerlijk dat het achter de rug is, het wordt nu alleen maar beter.

     

    Nu lekker slapen, het is klaar en het wordt elke dag mooier.

     

    Fijn weekend! x

  3. 11 minuten geleden zei Ellen125:

     

    Dankje. Hij doet inderdaad alleen bv. Honderden per jaar dus routine :) 

    Ja ik hoop dat ik wel een beetje mobiel ben. Lekker op de bank afwisselen met een klein wandelingetje door het huis of er omheen. 

     

    Ga veel te vroeg zijn. Moet mij om 13.00u melden maar zoals het er nu uit ziet ben ik er al voor half 1 :o

    O joh, beter te vroeg dan te laat, geeft zo'n stress altijd. Ze hebben daar vast wel een rustig hoekje waar je kunt ontspannen. Of ze maken je lekker vast klaar voor de operatie. Verpleegkundigen zijn bijna allemaal superlief, dus ze gaan je helemaal op je gemak stellen.

     

  4. @Ellen125 Ooo joh, helemaal omgedraaid. Ik weet zeker dat je je goed genoeg voelt. Ik was 's avonds alweer een wandelingetje aan het maken. Gaat reuze meevallen, echt, het is een ingreep van niks en ik heb gelezen dat deze arts niets anders doet dan bv, dus no worries.

    Succes nogmaals voor jou dan. Ik zal aan je denken.

     

    En @Natje3 ben je al bijgekomen? We zijn reuze benieuwd hoe het gegaan is!

     

    x

     

  5. En???? Hoe is het iedereen vergaan? @Ellen125, jij bent al een poosje klaar en waarschijnlijk ook al klaarwakker. Ik hoop dat het goed is gegaan en dat je heel gelukkig wordt met/van het resultaat. Hou je aan de adviezen van je arts voor het mooiste resultaat. En veel succes met het herstel en veel plezier van het resultaat straks in je nieuwe bikini!

     

    @Natje3 Ben jij al klaar, nog niet hè? Succes, over een paar uurtjes ben je zoo blij!

     

    Alle anderen ook veel succes vandaag. Ik denk aan jullie.

     

    Liefs,

    ~_~

     

  6. 6 uur geleden zei Ellen125:

     

    Hey,

     

    Ik weet waar ik het voor doe maar het blijft toch een operatie dus vind ik het wel spannend/eng. Voornamelijk omdat ik geen idee heb hoe of wat. 

    Laura zal ondanks haar zakelijkheid ongetwijfeld kundig zijn. Maar zij doet bijna alleen naar anatomisch en dual plane. Bij min sprak ze over rond en voor de spier. En dan ga ik liever iemand die veel voor de spier doet of wel dual plane wilt doen ;) 

     

    Ik heb wel een jump suite waar ik makkelijk in kan en neem wel een broek en een vestje mee ofzo. Mocht dat nodig zijn. 

     

    Herstellen met dit warme weer vind ik niet leuk maar ik kon niet eerder in mei en april ging niet omdat Verdonck in april niet eerder tijd gad voor 2e consult en durfde geen operatie te plannen voordat mijn twijfels weg waren..

    Snap ik hoor, maar de anesthesist is meestal super relaxed en ze gaan een beetje een praatje met je maken terwijl ze je verder prepareren voor de operatie en terwijl je lekker ligt te kletsen, draaien ze het infuus met narcose vloeistof open en val je heerlijk in slaap en het volgende dat je weet is dat je op de uitslaapkamer ligt met je nieuwe boobies! Bovendien krijg je als ze je op de zaal voorbereiden op de OK al een kalmerend middeltje. Echt hoor, fluitje van een cent. 

     

    Juist goed dat je geen operatie gepland hebt voor je twijfels weg waren. Nu sta je echt achter je beslissing.

     

    En een jumpsuit is ook handig ja. Volgens mij hebben we het ergste ook wel even gehad qua heel warm weer, dus dat scheelt ook weer. Probeer je goed aan de instructies te houden en doe na de operatie niet teveel om je borstspieren te belasten. Je wilt er alles aan doen om het eindresultaat positief te beïnvloeden, dus rustig aan met die spieren.

     

    Maar nog heeeeel even wachten, succes!!

     

     

  7. @Natje3

    Ik snap dat je de narcose spannend vindt, maar over het algemeen gaat dat heel rustig en je krijgt precies genoeg voor de tijd van de operatie. In de OK en daarvoor als ze jouw infuus komen zetten zijn ze bovendien allemaal altijd superlief, in welke kliniek je ook komt. Meestal beginnen ze een praatje met je, vragen ze waarvoor je komt en hoeveel cc je krijgt en terwijl jij ligt te kletsen, draaien zij de infuuskraan open en next thing you know is dat je alweer in de uitslaapkamer ligt en alles achter de rug is. Echt easy peasy!

    Ik ben verschillende keren geopereerd voor verschillende dingen, waarvan dus ook een bv, maar ik heb echt nog nooit een OK team getroffen dat me niet volledig op mijn gemak kon stellen. 

     

    Ik vond het vooral lastig om daarna een poosje bijna niks te doen, ook sporten mocht pas laat, dat heb ik wel gemist, maar je moet er wat voor over hebben. Je slaat jezelf voor je kop als je te vroeg je borstspieren gaat belasten en daarmee het eindresultaat negatief beïnvloedt.

     

    En die onzekerheid over het resultaat herken ik ook zeker. Dat was voor mij 1 van de redenen om zo lang te wachten met mijn bv (ben nu 51). Dat is iets dat je zult moeten afwachten inderdaad, maar het wordt vast heel mooi. Probeer het los te laten. Je wilt dit en je hebt weloverwogen de keuze voor deze chirurg gemaakt. Straks ben je helemaal happy, let maar op.

     

    Succes! x

  8. Hi meiden, het is absoluut niet nodig om zenuwachtig te zijn voor de operatie. Voor je het weet, lig je alweer uit te slapen met je nieuwe vriendinnetjes.

     

    Ik ben zelf in augustus geopereerd met heel warm weer, dus ik heb een jurkje waar ik gewoon in kon stappen gekozen, lekker los en het hoeft niet over je hoofd.

     

    Napijn heb ik eigenlijk niet gehad, alleen een heel strak gevoel, maar dat is logisch als je van niets/weinig/niet genoeg naar een stuk meer gaat. Ik had voorafgaand aan de operatie van hun fysio al oefeningen mee gekregen om de borstspier wat op te rekken en na de operatie krijg je weer een heel schema. Maar ik weet niet of iedere pc hiermee werkt. Laura Moojen-Zaal dus wel, maar dat is niet jouw keuze geworden hè Ellen? Snap ik op zich wel, ze is heel zakelijk, maar wel heel kundig ook. Maar het intermenselijke contact kan misschien wel iets warmer, dat ben ik met je eens.

     

    Heel veel succes in ieder geval, ik hoop dat het helemaal wordt wat jullie ervan verwachten.

     

    Liefs.

    • Upvote 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.