Ga naar inhoud

Theezakje34

Leden
  • Aantal items

    352
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door Theezakje34

  1. Op 1-10-2018 om 19:14 zei Boobmom:

    Hoi,

     

    Ik ben een moeder van 43 jaar en ook ik heb vandaag mijn eerste consult gepland. deze gaat 22 sept plaatsvinden bij velthuis kliniek. 

     

    Ik vind het reuze spannend ook. Denk er al 6 jaar over na. Ben in die tussentijd ook gescheiden waardoor ik vanwege financiele redenen de gedachte aan de kant zette. Maar nu ben ik er zeker van dat ik dit wil. Sinds de geboorte van mijn kinderen baal ik van het volume wat weg is uit mijn borsten. Als ik naar andere vrouwen kijk, kijk ik voornamelijk naar hun borsten. Ik hou gewoon van mooie borsten. En daarom gun ik het nu mezelf ook. 

     

    Ik lees hier afgelopen 4 weken af en toe mee....en nu ik de knoop doorgehakt heb om actie te ondernemen, vind ik het prettig om onze ervaringgen en vragen te delen....

     

     

     

    22 september?? Haha spannend ook! Ik keek ook altijd naar andere vrouwen hun borsten en was dan wel jaloers haha! Ben ook net gescheiden en voor die tijd nog wat twijfels maar mede door de scheiding wist ik het zeker. Klinkt raar maar goed, wilde me zeker nu toch wel wat zekerder voelen over mijn lichaam! Leuk dat je de stap hebt gezet!

  2. 2 uur geleden zei Adnil:

    Vandaag bij Veldhoven geweest bij Dr Wijnberg.  En nu weet ik het helemaal niet meer! Ik vond de kliniek prettig en het verhaal helder. Ik ben te spreken over de chirurg.  Een beetje een bijzondere man die grapjes maakt maar dat houdt het wel lekker luchtig. Hij gaf alleen aan dat hij bij mij max 245 cc plaatst. En hij wil 215cc standby voor  als het niet past. Hij adviseert anatomisch voor de spier. Op zich is mijn wens ook een mooi natuurlijk ogende borst maar had toch wel graag minimaal een c cup en weet niet of ik dat hiermee ga redden. Dr Wijnberg zegt dat groter niet past. Ik heb ook straie op mijn borsten dat kan erger worden als ik vergroot.  Hoe groter hoe erger.  Manlief is in de gloria. Die wilt niet zo groot.  Maar ik weet het niet.  Ga ik hiermee gewoon mooie borsten krijgen? Of ga ik ze te klein vinden? Moet ik toch nog maar nog een ander? Maar geloof ik dat advirs dan wel als die er meer in willen stoppen? Het moet vooral mooi worden. Ik weet het niet meer :(

    Lastig he. Je kan altijd nog een keer ergens anders gaan om te kijken wat zij adviseren? Uiteindelijk moet je wel iets doen wat je zelf wil ongeacht wat je vriend vind haha. Waar zou je volgens hem op uitkomen dan?

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.