Ga naar inhoud

Vae

Leden
  • Aantal items

    312
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Vae

  1. Bedankt @ishy! Ja, ik ben ein.de.lijk op de helft, haha :P Het lijkt zo lang voordat je je boobs kunt zien en je kan natuurlijk ook weinig. Dus ik kijk vooral een hoop films/series en wandel een beetje buiten. Daarnaast ben ik ook niet bijzonder geduldig :44: 

     

    Neem vooral je tijd. Je kan, denk ik, ook beter rekening houden met een wat ‘zwaarder’ herstel en je daarop voorbereiden. Dan kan het uiteindelijk alleen maar meevallen :1:

  2. Hoi @ishy! Ik ben op woensdag 17.01 geopereerd bij dr. Verdonck. Mijn operatieverslag kun je hier lezen (beetje naar beneden scrollen). Een ontzettend fijne arts met een goed team! Ik heb zelf erg weinig pijn gehad, voel wel druk en een wat beurs gevoel maar het valt mij ontzettend mee. Dit is per persoon verschillend. Waar je de eerste 8 weken rekening mee moet houden is het volgende:

     

    - niet met je ellebogen boven je schouders

    - niet zwaar tillen (ik hou me aan een max van 2 kg)

    - niet reiken (je armen te ver uitstrekken)

    - niet bukken

    - alleen lichte huishoudelijke taken, koken mag wel maar bijvoorbeeld de aardappelen moet je door iemand anders laten afgieten

    - geen repeterende bewegingen (stofzuigen, dweilen, ramen lappen, tafel/aanrecht afnemen, afstoffen, etc.)

     

    Je mag dus wel boodschappen doen alleen de tassen mag je niet tillen. Werken kan afhankelijk van je beroep en je herstel vaak weer na 1 tot 2 weken, auto rijden.. geen idee.. moet ik ook nog even navragen :P 

     

    En de eerste 2 weken heb je wel hulp nodig bij het douchen omdat het verband niet nat mag worden. 

     

    Vervangen gaat inderdaad een keer moeten gebeuren maar het is erg lastig om daar een exacte tijd op te zeggen. Ik geloof dat het aangeraden wordt om na 10 jaar eens een echo te maken om te kijken hoe het gaat met de implantaten en aan de hand daarvan kunnen ze langer blijven zitten of is het tijd om ze te vervangen. 

     

    Ik werk voor mezelf en ik heb ook geen kinderen dus helaas kan ik je daar niet mee helpen.. maar er reageren vast nog wel anderen die daar ervaring mee hebben.

     

    Onthoud dat je dit voor jezelf doet! Zoveel dames met baan + kinderen hebben dit al gedaan en zijn er ontzettend blij mee dus het gaat jou ook zeker lukken ^_^ Dit forum sleept je er wel doorheen ;) Succes!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.