Mila2016

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mila2016

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat is inderdaad wel fijn als je echt rust kan nemen, ik heb een dochtertje van 1 en vind het heel moeilijk om rust te nemen ookal word er goed voor haar gezorgd! Nog eventjes wachten dan maar dat is het zeker waard herstel gaat verder goed eigelijk weinig pijn gehad en ik kan ook gewoon alles. Er zit nog wel veel vocht in waardoor er wel een druk op m'n borsten staat dat is wel een vervelend gevoel, merk dat als ik te veel doe of loop dat die druk meer word. En een borst voelt verdoofd aan dat is ook wel een akelig gevoel maar dat moet volgensmij wel weer terug komen. Ze zijn echt al super mooi ben er echt heel gelukkig mee!
 2. Ohh wat erg dan zit je zo uit te leven naar de operatie en dan word ie af gezegd weet je al iets meer?
 3. Ja toen ik een mailtje kreeg met de datum en tijd paar dagen voor de operatie dacht ik Huh dat klopt niet het was toch in Vlaardingen? Dus ik had naar Diana gabriels gebeld en toen zeiden ze dat dat een nieuwe locatie was voor Kevin (op dinsdag in ieder geval) kwam voor mij ook super uit ik woon daar ook een kwartiertje vanaf haha! Ik zou Kevin zeker aanraden!! Maar las wel op het forum hier dat hij al vol zit tot juni ofzo verder gaat het heel goed de na pijn valt me nog steeds reuze mee zolang ik optijd de pijnstillers pak heb ik nergens last van alleen kan ik zelf niet goed opstaan en aankleding is lastig maar mijn moeder is lekker een paar dagen in huis die nou fijn voor mij en m'n dochtertje (1) zorgt
 4. Ja de nacht heel goed doorgekomen heb heel fijn geslapen mede dankzij alle medicijnen die je mee krijgt! Ik heb een operatie verslag geschreven weet alleen niet of ik het goed geplaatst heb ik ben pas net lid hier! Ik raad Kevin peters echt aan! Hij heeft mijn beste vriendin ook geopereerd en die zijn ook echt prachtig! Hele aardige man en maakt prachtige borsten! Allebei via Diana gabriels
 5. Hoi hoi ik ben gister geopereerd door Kevin peters! Wat een fijne arts ben echt super goed geholpen en het resultaat vind ik nu al prachtig!! Heb 450 cc dual plane. Heel veel succes zondag, je hoeft je echt niet druk te maken ik was echt suuuper zenuwachtig en het is me 100% meegevallen hele lieve mensen allemaal ze stellen je echt op je gemak!
 6. Goedemorgen, ik ben nieuw hier op het borstenforum dus weet niet of ik het zo goed heb gedaan, maar ik ben zooo blij ik wil dat graag met jullie delen! Gister ben ik geopereerd door dokter Kevin Peters in de Jansen kliniek in Oisterwijk! Eigelijk was het in Vlaardingen maar de locatie was gewijzigd, hier kon ik veel slechte recensies vinden over Janssen kliniek dus ik was heel erg zenuwachtig! Nou wat ik kan vertellen over die kliniek is dat het helemaal super is daar! Het is er prachtig en suuuper lief personeel ze stelde me echt op mijn gemak! Echt een aanrader! Kevin is ook een hele fijne arts met goude handjes! Ik heb 450 cc dual plane mentor siliconen en ben nu al helemaal gelukkig met het resultaat! Ze zijn nu al prachtig! Ik ben via Diana gabriels bij Kevin peters gekomen en kan het iedereen aanraden! De napijn valt me ook reuze mee gewoon heel erg veel spierpijn maar had na alle horror verhalen van iedereen veel erger verwacht! Ik hoop dat jullie iets hebben aan mijn ervaring! En als je twijfelt, echt doen! Wat voel ik me nu gelukkig!