Ga naar inhoud

Biancaatje

Leden
  • Aantal items

    136
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Biancaatje

  1. 7 uur geleden zei Pinnetje:

    Goeie beslissing om naar Vito Koeijers te gaan .een lieve man die hele mooie natuurlijke borsten maakt .Ik zelf ben 18 maart geopereerd door hem in kliniek Amstelveen. Allemaal heel lief daar...

    Goed om te horen zo 2 dagen voor de operatie, gaf jij nog wel je voorkeur aan voor dat je onder narcose ging of hem laten bepalen? Heb je toevallig ook fotos? 

  2. @Loesxxx laat je niet gek maken door dit forum ik zeg altijd , hou het bij je eerste gedachte ik dacht na mooie fotos van rond ook opeens zal ik afspraak maken met schiettecatte maar de pc zal het echt wel weten! Heb daar vertrouwen in. Ik ben heel nerveus volgende week ben ik niet meer tietloos! Eindelijkkk ..ik plaats zeker fotos want vind het soms jammer dat mensen hier wel info vandaan halen en fotos kijken maar zelf niks plaatsen. 

     

    Succes met al je gepieker! Xx

  3. Ik wordt 18 mei geopereerd in kliniek amstelveen, 290 cc anatomisch high profile door de koeijers. Schiettecate doet geen anatomisch alleen rond inderdaad. Na speurwerk op internet wist ik gelijk al geen rond want ben 49 kilo , 1.64 en heb cup aa dus geen weefsel en idd mooiere vulling aan de onderkant.. vind dat beetje "hang" juist natuurlijk . Maar heb na sommige fotos hier op t forum ook getwijfeld voor rond maar pc zei echt dat t niet mooi zou worden en je randen zou zien. 

  4. Lekker lang dagje geweest dus.. mentor en natrelle implantaten zijn volgens mij de enige die echt "goedgekeurd" zijn ofzo moet je maar even googlen. 

     

    Merk wel op het forum dat diana altijd 400cc zegt en de pc dan zegt dat dat helemaal niet gaat passen.. en neem gewoon de gesprekken op dat je niks vergeet... hoop dat je snel ergens een goed gevoel hebt en keuze kan maken 

  5. Nee had wel in mijn hoofd ga ook langs verschillende pcs maar had gelijk goed gevoel bij deze man! Neem ook het gesprek op met je telefoon, ik was de helft namelijk alweer vergeten wat hij allemaal vertelde door mn enthousiasme. Ja ik wil anatomisch omdat dit meest natuurlijk is en ik heel dun ben ..164 en 49 kilo. Ik krijg daarom ook dual plane ..250 a 300cc (net wat gaat passen) en dan high profile om toch aan de bovenkant volume te hebben. Mijn rechterborst is ietsie kleiner en viel hem ook gelijk op en daar stopt hij dus meer cc in. Las op internet dat hij dat ook heel goed kan assymetrische borsten weer symmetrisch maken..

  6. Ik zou niet via diana gabriels gaan maar gelijk via de kliniek zelf, ik kwam erachter dat kliniek amstelveen( dr. Koeijers) aangesloten was bij diana en gewoon direct de kliniek benaderd want het consult met diana lees ik op het forum slaat nergens op!zonde van je tijd kan je beter gelijk met de pc brainstormen. Ik heb expres naar specialist anatomisch gevraagd en dat was dus Koeijers ik wordt 18 mei geopereerd! Doe vooral waar je je goed bij voelt ..niet dat je spijt krijgt. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.