jayke

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

3 Followers

About jayke

 • Birthday 08/04/1991

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Belgie

Recent Profile Visitors

879 profile views
 1. Hallo, Een maat kiezen is idd enorm moeilijk. Ik ben uiteindelijk voor 295 cc gegaan. Het passen vond ik erg moeilijk. Ik vond het moeilijk om goed in te schatten hoe het er dan in het echt zou uitzien, met bepaalde kleren, naakt,.. ik heb het er dan maar op gewaagd om gewoon op mijn chirurg te vertrouwen en hier ben ik nog steeds blij mee. Ik kan je niet echt verder helpen maar ik hoop dat je een keuze kan maken. Liefs
 2. Ochnee.. dat vind ik dan toch wel erg jammer. Ik slaap ook zo graag op mijn buik. Nu slaap ik al meer dan 4 weken half zittend in bed met een borstvoedings kussen achter me. Erg vervelend om steeds in dezelfde houding te liggen. Ik word er ook vaak wakker door. Ook vervelend dat ik al al die tijd niet echt meer met mn partner kan knuffelen. Kan je eigenlijk na een borstvergroting nooit meer op je gemak zijn? De kans op complicaties blijven eigenlijk altijd dan? Ik had eigenlijk verwacht dat je na 8 weken weer alles mag en kan en dit zonder pijn of risico's. Ok, buikslapen wist ik wel dat dit de eerste maanden wrs niet zou kunnen. Het voelt ook niet alsof ik dat binnenkort al zou willen/durven proberen.. Ik verlang toch tot het echt mijn borsten zijn, die gewoon bij mij horen. Die bezorgdheid is vooral zo vervelend..
 3. Bij iedereen verloopt het herstel natuurlijk weer anders, maar heb al vaak gelezen dat het normaal is als de ene borst sneller geneest als de andere. Ik ben nu bijna 4 weken post operatief en herken die bezorgdheid wel heel goed. Bij elke steek of tinteling beginnen piekeren of het wel normaal is.. hopelijk is dit vanaf 8 weken wel afgelopen.. Groetjes, jayke
 4. Ook ik ben erg blij met deze uitleg en foto's! Wou dat ik dit gevonden had voordat ik mn verband eraf haalde en toch wel redelijk schrok van hoe mijn borsten eruit zagen. Ik ben bijna 4 weken post operatief en heb de laatste dagen weer veel meer last. Ik vermoed dat het met mijn borstband te maken heeft aangezien het precies op die lijn ligt, aan de zijkant en bovenkant van mijn linker borst. Heb vandaag de borstband maar weg gelaten. Ik verlang toch tot ik niet steeds ongerust meer ben. Weet iemand of je ooit weer op de buik kan slapen? Mijn chirurg zei van wel maar hier in het artikel staat dat dat niet aanbevolen wordt? Heeft iemand hier zelf ervaring mee? Groetjes jayke
 5. Dokter Verdonck schrijft een briefje voor 2 weken. Deze mag je dan toch sowieso gebruiken?
 6. Ik heb daar ook naar gevraagd. Je mag de littekens insmeren zodra de korstjes volledig weg zijn. Ik ben nu 11 dagen po en een van mijn pleister begint nu los te komen.. :/
 7. ik ben ook voor de ergonomix gegaan ik had een AA en nu een C of D. Ik heb de foto's doorgemaild maar de enige reactie is dat het vroeg is en dat het onmogelijk is om al iets te zeggen over het resultaat. de hele vorm kan nog veranderen en het genezingsproces duurt 6 maanden dus ik moet geduld hebben. Had graag gehad dat ze zeiden dat mijn tepels sowieso meer in de midden gaan uitkomen :p Ik zal niet anders kunnen dan afwachten he..
 8. Normaal ben je nu toegevoegd en kun je mijn album zien. 20 augustus is ook niet meer veraf. Je kan al lekker gaan aftellen Voor welke implantaten kies jij?
 9. Ok, ik zal je toevoegen. Ik ben wel nog niet tevreden en hoop dat het nog voldoende zal veranderen. Maar de operatie was pas vorige week dus sowieso moet alles nog ontzwellen en dalen. Deze foto's zullen dus nog niet zoveel zeggen (hoop ik :p) Groetjes
 10. Ja je hebt gelijk. Ik heb je even toegevoegd aan mijn album. Hopelijk is het gelukt. Dan kun je eens kijken wat jij ervan vindt als je wil.
 11. Ik heb die borstband van het ziekenhuis gekocht voor 40 euro. Deze heb je in verschillende maten maar ik heb de indruk dat ik beter een maatje groter had gehad. De eerste 3 dagen hield ik het nooit lang vol om hem aan te houden. Nu is het nog steeds enorm vervelend. Het snijdt echt in mn oksels terwijl hij echt niet teveel spant. Heb gisteren ook maar een andere besteld. En nu je het zegt, die zal wrs idd minder opvallen onder kledij! Ik vroeg me al af hoe dat moest als ik weer ga werken. Die sportband valt echt op onder een bloesje. En kan nu natuurlijk niet met een dikke trui gaan rondlopen.
 12. Ik wacht nog op reactie van de dokter maar vind dat mn borsten er al wat beter uitzien. Het verband spande heel erg waardoor de vorm van mn borsten erg vreemd was. Nu is het al wat beter. Tepels staan nog verschillend en laag maar zal wrs idd wel goedkomen. Heel erg bedankt voor je geruststelling!
 13. Nee. Niets. Hij zei dat mijn rechterborst ietsjes kleiner is dan mn linker borst. Maar dat dit verschil na de operatie nog kleiner zou worden. En het verschil was miniem. Maar mn tepels staan op erg verschillende hoogte nu. En vooral veel te laag. Ik hoop zo dat het goedkomt.
 14. Dankje! Ik hoop het zo. Ja ik had gemaild en het mocht eraf. Ja, de onderkanten van de implantaten komen ter hoogte van mn tepels ongeveer. Dus ik heb grote stijve borsten en helemaal onderaan staan die tepels. En ik snap niet hoe die implantaten nog zoveel kunnen dalen. De plaats tussen mn littekens en tepels zijn zo klein, die tepels kunnen dan toch nooit in de midden gaan uitkomen? Misschien stuur ik straks een foto naar dokter Verdonck in de hoop dat hij me gerust kan stellen. Zie er alleen al erg tegenop om die bh uit te doen.. en ik snap niet dat ik op dit forum nog nooit zoiets gezien heb..