Dragonborn

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dragonborn

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Muziek, zon, make-up, dieren en lekker eten!

Recent Profile Visitors

807 profile views
 1. @LaurenT Ik heb inmiddels een gesprek gehad. Hier hebben ze me uitgelegd dat het resultaat vaker niet dan wel blijvend is, maar het sowieso om de 2 á 3 jaar opnieuw gedaan moet worden. Daarnaast zijn er vaak meerdere behandeling nodig voor een beetje resultaat. Ook is dit de duurste behandeling van allemaal. Wat mij het meest liet schrikken, is dat de pc mij vertelde dat deze behandeling een verhoogd risico op borstkanker geeft. Al met al heb ik zelf uiteindelijk voor implantaten gekozen. Deze kunnen een leven lang blijven, al moet je kapselvorming e.d. in de gaten houden. Ze zijn erg flexibel en super sterk. De operatie viel me mee, de pijn was de eerste 3 dagen flink aanwezig, en nu ben ik meer dan tevreden dat ik deze keuze gemaakt heb. Hoop dat je er wat aan hebt en succes!
 2. @Zuster89 Och... al verbaasd het me niet dat de verzekering moeilijk doet, dit is wel echt te gek zeg... Alsof het zo'n 'geluk' is dat de ene kant net boven de 1cm uit komt. Succes! Hoop dat het alsnog lukt! Maar dan zie ik dat bij mijzelf ook niet slagen. Zal de pc wel navragen volgende week. Puur uit nieuwsgierigheid; moet je voor die echo betalen?
 3. Oke, de zenuwen gieren door m'n lijf! Ein-de-lijk heb ik een afspraak durven plannen. En zoveel is het nog niet, puur een consult. Maar wel de allereerste voor mij, ooit. Nu heb ik natuurlijk een hele waslijst met vragen, die ik maar opschrijf zodat ik niets vergeet. Maar zijn er hier misschien meiden met ervaring bij Drs. Khoe? Ik ga vragen naar de mogelijkheden tot lipofilling, maar na overal losse en specifieke ervaringen van jullie hier gelezen te hebben, ga ik toch ook even na hoe en wat mbt implants. (Ze vroegen me ook nog of ik een verwijzing had, eerste dat ik ervan hoorde. Ben bang dat ik buiten de boot val, maar hoe 'plat' is maximaal 1 cm borstweefsel? De vraag aangezien het om het weefsel gaat dat ze met een echo dan zouden nakijken en niet eventueel vel/vet etc.) Dank alvast!
 4. @Desert-Rose Super, dank je wel! Heb ik dus toch niet goed gekeken... Ga ze even doorspitten En excuus voor de onnodige vervuiling ^^
 5. Dag iedereen! Het is me opgevallen dat het toch wel met name dames uit het buitenland zijn, maar niet alleen maar. Zijn er hier ook dames die de site kennen of er gebruik van hebben gemaakt? Voor de gene die het niet kennen: Het is een site waar je je kan inschrijven, een foto moet uploaden (herkenbaar) en dan contacten kan leggen met andere (mannen) die vervolgens geld doneren puur voor je borstvergroting. De één zegt dat het puur om seks gaat en mannen dus 18+ foto's e.d. willen, waar andere dit weer tegenspreken. Ben zelf van mening dat je dit geheel zelf in de hand hebt en er voor kiest om sexy kiekjes te maken of niet, maar echte ervaring heb ik er totaal niet mee. Hoor het graag!
 6. Zal ik zeker doen! ^^ En die sites zijn super!! De eerste doet het niet, maar de andere 2 zijn meer dan genoeg Zouden eigenlijk ergens vast moeten staan... (als dat niet al zo Is ^^)
 7. @B00bies dank je voor je reactie! Die rede heb ik vaker voorbij zien komen ja... spijtig. ASIA ken ok niet, zal ik eens nakijken. Mag ik vragen wat je bedoeld met risico's ivm allergieën ? Ik zal de monobloc ook even checken! ^^ En de andere termen... ben echt nog een newbie wat dat aangaat Dank je!
 8. @BrownieG dank voor je reactie! Dat idee had ik inderdaad al. Wat ik hier heb kunnen vinden mbt lipofilling heb ik al gelezen. Ben vooral zo benieuwd naar het effect op langer termijn... Zal binnenkort een afspraak maken en kijken wat kan! Eerst nog druk druk met de juiste voorbeeld boobies vinden ^^
 9. Het valt me op het relatief moeilijk is om echte en volledige ervaringen te vinden mbt een borstvergroting dmb Lipofilling . Nog steeds gaat mijn voorkeur naar lichaamseigen stoffen, maar ik zou graag m'n kennis verbreden. Mijn wens: zeer natuurlijk effect, 1.5 tot 2 cup groter (nu AA), zacht en onzichtbare randen. (dit is wat ik nu weet :p) Mijn voorkomen: 1.65 m, fluctuerend gewicht tussen 53 kg & 57 kg, normaal figuur en sport gemiddeld (2 a 3x p week). Ik zou graag ervaringen en adviezen van andere horen! Wat voor implant zou goed passen (rond vs druppel)? Type operatie, chirurg, na zorg, kosten, etc. Heb jij ook met het idee van lipofilling gespeeld? Of heb je andere ervaringen met Lipo? Ik hoor het allemaal graag! ^^
 10. Het valt me op dat het over dit onderwerp [Lipofilling] erg stil is hier... Ik barst van de vragen en hoop vurig dat er nog wel wat andere zijn die hier inmiddels meer over kunnen vertellen.
 11. Goeiemiddag iedereen, Na jaren er al mee in mn hoofd zitten, durf en kan ik nu eindelijk stappen gaan ondernemen. Daarom leek het me een goed idee me hier aan te sluiten en te genieten van alle gedeelde ervaringen! Ben een drukke dame van 26 en werk in de visagisten wereld. Normaal postuur, met een dikke periode in de pubertijd en blijven hangen op 1.65 m. Mijn grote nadeel; ik heb PCOS (makkelijk gezegd; hormoon afwijking) en ook nog een aparte variant. Dit heeft de beloofde c-cup van mn moeder erg tegen gewerkt. Nu ben ik er over uit; ik wil geen vreemde stoffen in mn lijf en kies dus voor een lipofilling . Ik weet dat het duurder is/lijkt en ook geen super grote verschillen zal geven, maar ik denk dat het is wat ik wil. Zit u met een vage (iedere dag zo ongeveerde weer anders) AA cupje. Zou graag een B/ volle B (of stiekem een kleine C) willen. Het gaat mij er niet om grote borsten te hebben, ik wil gewoon vrouwelijke vormen voor mn kleine postuur. Dus iedereen met ervaring of advies voor lipofilling en/of chirurgen etc, hoor ik graag! Liefs, Dragonborn *edit: auto correct correctie