My dream

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About My dream

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wanneer plaatsen ze achter de spier en wanneer dual plane? Het blijft me onduidelijk
 2. Hallo, wat is het fijn om te lezen dat je niet alleen bent met die eindeloze twijfels. Je moet een keertje de knoop doorhakken maar dit blijft moeilijk. Zelfs na mijn eerste consult. Ze vertelde me dat het na de spier moet en dit had ik toch niet verwacht. ik heb ook wel iets van borst, 70c maar ik heb bredere heupen waardoor ik mezelf niet in proportie vind. gewoon je zelfzeker voelen, het lijkt zalig.
 3. Vandaag op bezoek geweest bij dr nolens. Zij raad geen lipofilling aan omdat je veel vet van jezelf nodig hebt. En ze wil niet zuigen om te zuigen ik vermoed dat een borstvergroting meer nodig heeft dan lipofilling maar dat er toch beter met implantaten gewerkt worden?
 4. Suus, ben jij ook achter de spier geopereerd?
 5. Ik hoor dat je bij dokter Nolens op bezoek bent geweest. Ben je ondertussen al geopereerd? Ben op zoek naar ervaringen bij Dr.Nolens
 6. Vandaag op bezoek geweest bij Dr Nolens. Zij raadde ook MOTIVA en achter de spier. Ze begrijpt niet waarom PC's hun implaten voor de spier plaatsen. Zij gaat ook voor natuurlijke resultaten.
 7. Hallo, vandaag op bezoek geweest bij Dr Nolens. Zeer lieve vrouw en ergens heb ik wel vertrouwen in haar. Toch nog heel veel schrik voor de operatie zelf, complicaties, eindresultaat. Ze stelde zelf Motiva implantaten voor maar ik wil vooral een natuurlijk resultaat. Is er iemand die Motiva implantaten heeft? Krijg je hiermee een natuurlijk resultaat? Complicaties? Dank je ☺️